Liten bloppis dådå

Nästan oanvänd keramisk plattång. Nypris: 500kr, mitt pris: 150kr.
 
Nästan helt oanvänd digitalkamera. Nypris: 2500. Mitt pris: 900kr eller högstbjudande.
 
1. McKinley vinterjacka, använd endast en vinter därav i gott skick. 400kr.
2. Skid-/vinterjacka, knappt använd. 250kr.
 
1. Snygga klackskor, köpta förra vintern och använd 2 eller 3 gånger. Jättebra skick. Priset kan diskuteras men jag hade tänkt mig runt 200-250? Men som sagt, det kan diskuteras!
2. Kilklackar, inköpta för 800kr och använda kanske 5 eller 6 gånger. Priset kan diskuteras även här, men jag hade tänkt runt 150-200kr.
 
ÄR NI INTRESSERADE ELLER UNDRAR NÅGOT VILL JAG ATT NI MEJLAR: [email protected]


Canon IXUS 130 ?

Någon som vill köpa en Canon IXUS 130 ? Skitbra digitalkamera och lättanvänd. Har själv bara använt den i en vecka innan jag skaffade systemkamera. Nypris: 2500, mitt pris: 900kr eller högsta bud. Mejla om ni är intresserade eller undrar något [email protected]
 
Här kan ni läsa mer om kameran.
 


Senaste dagarna i insta-bilder

Mamma gjorde nyttiga dinkelvåfflor med kesella och frysta bär, faktiskt helt ok!
 
Myste i massagestol efter ett lugnt gympass och innan jobb 16-00 igår. Skönt!
 
Fortfarande glad över att vara månadens medarbetare i November!
 
Idag: Unnade mig att måla naglarna nu när jag är ledig några dagar från jobbet! Dem blev lite nyårsfina med mörkblå färg (det är mycket mörkare irl) och glitter.


Inköp från Nellys mellandagsrea :D

 
Tröjan, klänningen och skorna ovan har jag beställt hem från Nellys mellandagsrea! + lite underkläder. SÅ skönt att slippa alla människor som springer omkring i affärerna och bara klicka hem det istället. Lite ljusa och fina kläder till våren/sommarn och underbara spikes-skor som också kommer passa utmärkt om bara några månader!


Köpa design?

Är ni sugna på att köpa bloggdesign så kostar det mellan 30-100 spänn av mig, det går även att köpa bara header om man vill det. Är ju inget proffs direkt, därav det låga priset! Är ni intresserade så mejla [email protected] och förklara så noga du kan hur du ill ha den så kan vi diskutera ett pris. Först visar jag ett smakprov och tycker ni då att den är jättedålig och inte vill ha den behöver ni givetvis inte betala!



Min nya bebis

 
Testade min nya kamera nu en snabbis innan jag ska åka och den verkar verkligen vara kanonbra. Är redan kär i den! Nu måste jag dra till jobbet, bye!


Ny tröja på väg hem till mig!

Har velat ha denna sen dom fick in den, men har inte tagit tummen ur, + att jag inte ville köpa den precis innan jul. Nu var det 40 % på den så jag såg ingen anledning till att vänta med att köpa den längre, så jag tryckte precis hem den! Älskar shopping :D, men nu ska jag lugna mig lite mer med det och börja spara istället.


Nikon D5100

Fick ALLT på min önskelista förutom kameran jag ville ha, men jag fick hälften av pengarna till den så ska in senare idag och köpa den! Dock ska jag inte köpa den som jag önskade mig (Nikon D3200), utan istället blir det Nikon D5100 som verkar vara en del bättre! Dessutom kan man vrida ut skärmen på den kameran vilket kan vara väldigt effektivt vid viss naturfotografering, samt om man ska ta kort på sig själv eller med kompisar eller liknande, då man kan se sig själv hur man står osv. Allt annat verkar också vara kanonbra, ISO-värderna är kanon, ljusintaget är kanon och massa annat, bättre kan det knappt bli.
 


Julafton



De senaste dagarna

 
I förrgår bakade jag lite nyttiga proteinmuffins, som dock var ganska äckliga, men det kan ju vara för att jag gjorde helt fel hehe. Jag är inte så vass på att följa recept... Igår var en vanlig skoldag och sedan jobb. Idag efter skolavslutningen åkte jag, Ollie, Amela och Torudd till McDonalds och åt lunch och sedan hem till Amela och bakade massa gott och kollade på ensam hemma 1 & 2.


Ostkaka för nötallergiker



Espresso house hjärta

Är SÅ glad att Espresso house har öppnat här i lilla Kalmar! ÄLSKAR deras Chailatte och varma choklad med grädde och marshmallows. Dock är inte deras fika så där SUPERgod som den borde vara med tanke på priset, men det är helt klart väldigt gott, och någon gång ibland är det värt det. Kaffet är dock deras höjdpunkt enligt mig!
 


Baconpannkaka

Det var svårt att få denna rätt att se så himla god ut på bild, hehe. Men i alla fall, det är OTROLIGT gott! Lätt en av mina favoriträtter!! Ni borde testa det, det är bara helt vanliga pannkakor fast med bacon i. Och man vänder inte på pannkakan, utan man viker ihop den bara när den är klar, som en omelett :).
 
JAG tycker dock lingonsylt är äckligt till, men det såg bättre ut på bild än utan ;).


Två julklappar till mig själv

Har länge behövt köpa en ny plånbok, men har liksom inte hittat någon som jag har tyckt så vidare mycket om. Men idag kollade jag in på jfr.se och hittade denna plånkan och föll direkt! Så den + ett tufft skal är nu påväg hem till mig.


Åresoppan

 
Jobbade igår 16-22.30 på baronen och sedan 01-04 på giraffen, så idag är man lagom seg och go både i kroppen och i hjärnan. Idag har jag jobbat lite med kokboken och hjälpt pappa lite på hans jobb. Nu - VILA. Måste ju vara pigg sista veckan innan jullovet ;).


Toast skagen



Perfekta julklappen!

 
Ge en julklapp mot fattigdom! För endast 200kr ger du en familj en get som kan ta dom ur fattigdomen. När de får geten är den också dräktig, vilket gör att familjen kan sälja en killing eller två och få en slant för det, samtidigt som andra i byn får en get. Av geten får man näringsrik mjölk, det som blir över kan sedan säljas på marknaden.
 
Det finns också mycket annat att ge, som till exempel en fotboll, ett skolår, skolböcker, myggnät, åsnor, kycklingar, bikupa, barnmoska osv. Är det inte värt att ge till exempel sin mamma ett fint kort (som man får när man köper något av detta) där det står att man har hjälpt en fattig familj ur fattigdomen, istället för en tröja som hon ändå förhoppningsvis kan köpa själv? Fundera på det iallafall.
 
GE BORT EN GET HÄR (Eller något annat i högerspalten hehe)


Gör ett nytt försök..

Köpte ju ett par skor för kanske två veckor sedan, med dragkedja baktill. Dock märkte jag efter en dag att den högra skon var mycket kortare än den vänstra, så då fick jag åka in och byta dom. Efter bara ca 2 dagar med de nya skorna så gick dragkedjan sönder på den ena skon så då fick jag åka tillbaka IGEN och skulle byta, men nä då fanns det inga kvar i min storlek. Idag tänkte jag dock åka tillbaka och testa ett par i storleken mindre istället och se om jag fick på dom istället, för vill verkligen ha dom skorna! Men då var ALLA slutsålda....
 
Till slut gick jag in på deras hemsida och hittade då att dom fanns där i min storlek, och dessutom helt fraktfritt, lycka! Så nu gör jag ett nytt försök, och är det något fel på dessa också eller att dom går sönder eller något, då blir jag faktiskt lack...
 
 
Nu har jag iallafall varit duktig och betalat fakturor osv. Bland annat för min studentmössa som gick på nästan 1300kr. Nu ska jag äta lite fiskgratäng och sedan sova så jag orkar jobba 01-05 inatt!


Foto B - relation till djur

Har en fotouppgift i skolan just nu som heter "relation till djur", och jag tycker Johanna och hennes häst har väldigt fin relation, så funderar på att använda några bilder på dem som jag har fotat. Man ska ha 3 st, vilka 3 tycker ni jag ska använda? :)
 


Förra vintern

 
 


Espresso house



Foto B - surrealism

Kvalitéten blir SÄMST på skoldatorerna, den är inte så suddig egentligen :( haha.


Gårkvällen

Det var ju personalfest med jobbet igår och temat var maskerad. Skiftledarna hade utsett pris till några under året som var: Årets mästerkock, årets kassako, och årets stjärnskott. Tro det eller ej så vann jag det sistnämnda priset! Galet glad blev jag, det betyder skitmycket för mig :D. Här är några bilder från kvällen:
 


Chili con carne

 
Har precis lagat Chili con carne som blev skitgott! Nu måste jag börja fixa mig lite, typ duscha osv, för ikväll blir det personalfest med jobbet, och temat är maskerad! Ska bli sjukt kul att se vad alla ska klä ut sig till :D


Mat till kokboken!

 
Första bilden: Baconlindad lax med pasta och hollandaisesås
Andra bilden: Spagetti och köttfärssås á la Rebecka!
På G nu: Chili con carne. MUMMA!


Har det mysigt

Kollar på Solsidan och myser i soffan. Redan andra advent! Helt sjukt vad fort tiden går.
 


Vill ha!

Denna underbart mysiga tröja står på inköpslistan efter julafton! Det kan bli lite tajt med pengarna innan nämligen, mycket utbetalningar och lite inkomst denna månad, hehe. Man kan ju hoppas att det kanske är mellandagsrea även på den? Hoppas går ju alltid ;). Tröjan hittar ni HÄR iallafall.


Andra advent

Jag och min sötiskisse som myste igårkväll!
 
Jag har haft en jättebra helg och haft väldigt roligt. Dock är helgen nu slut och nu väntar en vecka som förmodligen kommer bli ganska rolig den också. Lite skola, lite jobb och så en personalfest på det som är en maskerad!
 


Julklappshandel

 
Idag fylldes baksätet av julklappar som jag och Malin shoppat idag. Det blev några timmar på stan, och även på modehuset för att hitta de perfekta julklapparna. Nu ska jag laga lite mat sedan blir det väl mys med katterna hela kvällen.


Äntligen fredag!

Köpte denna tröjan från Carlings idag. Sjukt mysig!
 
Äntligen är det fredag, som jag har längtat! Om en stund ska jag och Gb åka in till stan och möta upp Karolin och Elise för att gå på en minnesturnering i sporthallen för Johan som gick bort för ungefär ett halvår sedan.. Några av hans kompisar har gjort en fotbollsturnering i ära för honom ikväll, otroligt fint gjort! Efter det ska Gb med mig hem och vi ska laga lite mat osv. Inatt kommer Malin hit och sover här och imorgon blir det julklappshandel på stan. Kommer nog bli en mysig helg!


Lovvis fotobild haha

Torudd, jag och Elin som försöker vara seriösa på Lovisas fotouppgift hahaha. Det gick bra!


Dagen hittills i bilder



Lussebullsbak!



Vit skinnväst

 
Såg denna på Carlings för ett tag sen och blev lite smått kär i den! Dock kostade den 600kr och jag kände inte att det var värt det. Idag när jag skulle byta mina skor råkade jag gå in på Carlings igen och såg då att det var halva priset på i princip allt där inne, så då köpte jag den direkt! :D
 
Amela är här nu och vi har precis gjort lussebullsdeg. Nu ska den bara jäsa en stund sedan blir det lussebullsbak :D. Go dag!


Vad har jag nu beställt..? ;)

Den 11 ska vi ha maskeradfest med jobbet och jag har länge funderat på vad jag ska klä ut mig till, dålig fantasi som jag har kunde jag inte komma på någonting. Så nu har jag googlat en massa och kollat många olika hemsidor och har tillslut, efter mycket om och men, beställt en utklädnad. Vill inte vara för överdriven heller, så hoppas inte jag blir det hehe. Men det blir nog bra! :) Kan ni gissa vad jag ska klä ut mig till..? ;)
 


Dagens maträtt

Svamp- och ädelostpasta blev dagens maträtt och det blev väldigt lyckat och mycket gott! Fullkomligt ÄLSKAR denhär maträtten! Det var Johannas mamma som kom på den faktiskt, så har jag snott det receptet hehe ;).


My new lovely shoes

 
Köpte mig ett par nya skor igår. Varmfodrade, skitsköna och ursnygga! Perfekta nu när vinterovädret har kommit till Kalmar. Dock såg jag först nu när jag tog bliderna att det är jättestor skillnad på skorna? Ser ni att den högra är mycket kortare än den andra? Ska åka in och se ifall jag kan byta till ett par andra imorgon.


Matlagning

Slutade skolan vid 11 idag, då åkte Torudd och jag hem till mig och lagade en maträtt till min kokbok, det blev riktigt lyckat! Efter det åkte jag till mitt andrahem - gymmet hehe. Efter en stund där åkte jag hem och sprang på löpbandet. Nu blir det tv hela kvällen!



Tillbaka

Har lite halvt fått tillbaka bloggsuget efter en ganska lång period med väldigt dålig uppdatering. Anledningen till detta "uppehåll" har helt enkelt varit att jag har haft väldigt lite tid och ork och dessutom inte haft så mycket att skriva om. Men nu nu känner jag att jag vill börja bli mer aktiv igen så jag kommer sakta men säkert börja blogga lite mer här igen!
 
Kan ju börja med att säga att jag blev månadens medarbetare på jobbet (McDonald's) nu i november. Kändes skitkul verkligen! Kul att folk ser att jag sliter och kämpar för att göra så gott jag kan på jobbet och för gästernas skull! Och självklart är det ju alltid roligt att få veta att man är bra på det man jobbar med.
 Belöningen för detta var då ett diplom, en pinn där det står "Månadens medarbetare" på, och 400kr på Åhléns. Äran är också ett viktigt pris! Väldigt glad för detta i alla fall :D
 
 


Shopping!

Behövdes lite shopping nu för att bota vinterdeppen som kommer nu när snön fallit ner!



Vinter på stensö



RSS 2.0