REBECKASFOTO.SE

Jag har numera flyttat min blogg till REBECKASFOTO.SE och kommer därför inte att blogga mer här, utan där då istället. Dock kommer jag vänta med att börja blogga tills all design är helt färdig så tyvärr får ni klara er utan mig i någon dag eller något ;). Men håll utkik HÄR, så får vi se när det blir, ganska snart iaf!


Eget domän

Håller just nu på att flytta denna bloggen till ett eget domän. Men innan allt är helt färdigt fortsätter jag att blogg här!
 
Idag, första dagen på hela lovet som solen skiner och det inte finns ett enda moln, ska jag snart dra till jobbet med tanken om att jag inte kommer få se solljuset mer förrän imorgon.
 
GAAAAMMAL bild. Snart två år gammal hehe.


What a day

Igårkväll efter "grillkvällen" med mina snyggisar bestämde dom att jag skulle med dom ut, så jag följde strömmen dådå. Hade en väldigt go kväll som vanligt med dom!
 
Idag började jag jobba vid kvart i 12 och såg då på uppställningen att jag var serviceledare? Haha. Kul :), efter att ha jobbat där lite mer än två veckor så är man redan serviceledare. När jag slutade runt 8 åkte jag direkt på kalas för min kusin. Åkte hem för ca en timme sedan och nu är jag SÅ trött så ja. Jag ska sova nu! Godnatt på er :)
 
Nu kanske ni fattar varför jag skrev "grillkväll" inom situationstecken förrut ;)


Igår + idag

Körde på en spontan utgång igår efter "grillkvällen", och idag ska jag jobba 11.45-19.45 så jag bloggar mer ikväll :)


Funderingar...

Funderar på att skaffa ett eget domän, och isåfall "rebeckasfoto.se", men isåfall flyttar jag bloggen till en annan portal, och det vet jag inte riktigt om jag gillar eller inte...
 
Funderar ävet på mitt projektarbete som ska göras i trean. Kanske att jag tänker starta ett eget företag? Som fotograf alltså. Med lite hjälp tror jag att det kan fungera. Vad tror ni om den idén?
 
Bara lite tankar. Snart kommer mina tjejer hit på lite grillning, kommer bli awesome! :D
 
Bild från grillkvällen hos mig förra året.


Världens godaste tårta!

Tvingade upp mig själv vid 9 idag för att åka till "centrum" för att köpa jordgubbar till tårtan jag skulle göra i överraskning till Rasmus. Åkte så tidigt för att hinna göra klart tårtan innan han vaknade. Det gjorde jag också, trots att jag var usel på att ta på grädden på tårtan hehe. Denna tårtan kom jag och Amela på, då vi förra året var i samma lag när vi skulle göra en tävling i klassen om den godaste tårtan. Så Amela och jag har kommit på hela tårtan själva typ, och jag skojar inte när jag säger att den är världens godaste!
 
 
Vill du också göra en sådan här ASGOD tårta? :D
 
Allt du behöver är:
200g marabou
1 liter jordgubbar (2 om du äter dom under tiden du gör tårtan hehe)
1 påse bilar
chokladsås
maränger
grädde
oboypulver
vaniljvisp/kräm
2 bananer
tårtbotten
 
På första lagret tar du: vaniljvisp, bananskivor som täcker hela lagret, massa chokladsås, jordgubbar som täcker hela lagret, hackad marabou som täcker, samt krossade maränger över hela lagret.
 
På andra lagret: vaniljvisp, bananskivor, massa chokladsås, bilar så det täcker hela lagret, hackad marabou och krossade maränger.
 
Såhär:
 
 
PÅ tårtan tar du: Vispad grädde som du häller oboypulver i (blanda ihop det med en slickepott), bilar och jordgubbar runtom tårtan som ni ser på bilden, jordgubbar och maränger på toppen lite som ni vill, och sedan ringlar du chokladsås ovanpå och till sist strör du över lite hackad choklad och krossade maränger. VOILA! Så har du gjort världens godaste tårta :D.
 
LYCKA TILL!


Beställt!

 
Wihooo, om bara några dagar är du min! ♥


Jäkla skitväder...

Är det bara vi i Kalmar som har helt värdelöst väder? Molnigt hela dagarna och regnit nästan hela tiden. Inte kul alls att gå ut att fota då, man får ingen inspiration över huvud taget. Därför lever jag just nu på gamla bilder.
 
Tänkte att jag idag skulle munta upp mig själv lite genom att beställa ett nytt objektiv, vad sägs om det? Dreglar lite när jag tänker på det ;).
 
Ur arkivet, min söta kiiiise.


Tassel.se - Alice

Här har vi en ursnygg tjej som har en GRYM blogg, dessutom blev hon faktiskt månadens bloggare på bloggerfy denna månaden. Ska jag vara ärlig så har jag aldrig sett hennes blogg förrän idag, men direkt när jag kom in på hennes blogg la jag till den som bokmärke i min webbläsare så jag snabbt och enkelt kan gå in på den, jag fastnade verkligen för den direkt! Hennes bloggdesign är superhäftig och hon själv är ursnygg, hon är lätt en av sveriges snyggaste tjejer. Hennes klädstil är helt galet grym och jag som älskar armklockor blev helt kär i hennes snygga godingar! Bloggen är en mycket bra inspirationskälla!
 
Vill ni följa en grym blogg med en ursnygg tjej med snygg klädstil och som bloggar lagom mycket med varierande inlägg och lagom mycket text och bilder, följ då DENNA TJEJ! För att komma till Alice Tassels blogg trycker du HÄR.
 


Jobba jobba joooobbaa

Öööööh, helt plötsligt har mina besökare ökar drastiskt utan att jag har någon aning om varför? Kul iallafall! Men ni borde ju komma någonstans ifrån? Säg om ni vet ;)
 
Igår ringde dom och ville att jag skulle börja jobba tidigare än jag egentligen skulle, självklart gick jag med på det. Fick testa på att stå i Driven och ta emot beställningar och ta betalt. Jobbigt och mycket saker samtidigt, men kul! Idag jobbade jag vid halv 12 och nu har jag kommit hem, duschat, ätit och kollat på TV en stund. Förhoppningsvis kommer Amela senare, om hon mår bättre då, och så ska vi baka vår specialitet-tårta! Vill ni ha receptet på den så får ni det när vi har bakat den. Kan lovar att det är världens godaste tårta, iallafall om du gillar choklad!
 
Ur arkivet


Unnar mig

 
Unnade mig lite jordgubbar doppade i smält choklad så här på morgonkvisten. Är det sommarlov så ska man fasen bete sig som att det är sommarlov trots att regnet öser ner där ute!
 
Fick ett extrapass idag på jobbet så ska åka in dit om ungefär 1,5 timme. Skönt att faktiskt ha något att göra när ingen annan har tid att göra något haha. Alla jobbar och pojkvänner sover ;).


Utanför mitt fönster...



Har aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför

Mums! Här ligger jag i sängen och käkar jordgubbar och honungsmacka till frukost, riktigt gott! Gårkvällen spenderades hos Carro och Adam för att fira Adams födelsedag, himla trevligt. Idag ska jag försöka få hit Rasmus, får se hur det går med det, jag orkar verkligen inte åka till honom ;).
 
Ur arkivet


Vårt gamla vackra hus <3

Mitt barndomshus i underbara läckeby. Pappa byggde det med hjälp av min farbror, morfar och farfar. Det var så underbart att växa upp där och jag älskade verkligen det huset. Bodde där enda tills jag gick i nian då vi flyttade in till stan, och efter några år ut på landet igen, fast åt andra hållet. Ibland saknar jag det otroligt mycket.


VINN en header! Helt gratis :D

Tänkte nu starta en tävling där DU kan vinna en header helt gratis gjord av mig enligt dina egna önskemål! Dessutom får ni en länk på köpet! Jag kommer att lotta vinnaren så alla har exakt lika stor chans att vinna.
 
För att vara med krävs några enkla grejer:
- Skriv ett inlägg om tävlingen och LÄNKA till detta inlägget.
- Följ mig på bloglovin HÄR, eller blogkeen om ni har det istället HÄR.
- Skriv sedan en kommentar där ni skriver att ni är med i tävlingen och skicka länken till det inlägget ni skrev om tävlingen. Skriv också vilket nummer ni blev när ni började följa mig på bloglovin/blogkeen.
 
(Jag kommer att kolla så att ni har gjort detta, om jag drar vinnaren och om den inte följt reglerna drar jag helt enkelt en annan vinnare)

Några frågor? Ställ dom isåfall i en kommentar. Annars kör vi igång :D, lycka till allihop!


VIKTIGT!!

Är det NÅGON som bor i Karlskrona?! Snälla kommentera då detta inlägget eller skicka ett mejl till [email protected]. Detta är VIKTIGT!


Godnatt folks

 
Gjorde jag något vettigt idag? Nej, inte ett skit. Myste med Rasmus hela morgonen/förmiddagen, sedan låg jag i soffan och glodde på film. Åkte till smedby och hämtade kebabtallrikar till pappsen och mig och sedan kollade på på spanien - frankrike. Nu ska jag SOVA för jag är riktigt trött. Vad händer imorgon då? Ingen aning. Förutom att sova ut och sola (om solen vågar sticka fram) förståss. Hoppas hoppas på att jag får ett sms av jobbet där det står att dom vill att jag ska jobba. Vi får väl se. GODNATT!


Svensk sommar...

 
Hej det är den 23 juni och vädret är SÄMST. Funderar på att göra något vettigt idag, men jag vet inte om jag orkar? Jag borde iallafall städa mitt rum. Sedan kanske jag borde bjuda hit någon som vill kolla på film eller något med mig? Hmmm...


Min midsommar

Glömde tyvärr kameran hemma igår, men jag hade en trevlig midsommar tillsammans med riktigt fina vänner och lärde känna två till. Vi tog det ganska lugnt och var hemma hos en kompis på Öland. Vi blev serverade med riktigt god mat och till efterrätt blev det jordgubbar med glass, samt doppade jordgubbar i choklad! Vi badade sedan i Julias pool, lekte påsleken och körde limbo. Dessutom kollade vi lite på tyskland - grekland.
 
Lite blandade iPhonebilder från kvällen:
 


Det ni!

Igårkväll körde vi "påsleken", vilken går ut på att man har en papperspåse som alla ska ta upp med hjälp av munnen och endast fötterna får vara i golvet, alltså inga knän eller händer i marken. När alla har klarat det klipper man av påsen bit för bit sedan åker man ut när man inte klarar längre. JAG vann faktiskt denna lek hehe, jag som är så vig? Klarade att bara hämta en liten pappersremsa på golvet.
 
Bevis:
 


Midsommar!

Alla planer för gårdagen ändrades då jag istället jobbade 16-22 och var med Rasmus på dagen istället för på kvällen. Så inget av det jag hade tänkt göra igår blev av. Men det var skönt att få lite extratimmar på jobbet och det var faktiskt kul! Förutom när jag skulle städa barnhörnan och ena toaletten ;) hehe.
 
Idag är det ju som de flesta vet midsommarafton (förra midsommarafton var den dagen då jag började bli kär i min nuvarande kille hihi). Deen ska spenderas på öland med några av mina bästa vänner, samt några fler. Vi ska bada i Julias pool och ha det skitgrymt. Hoppas ni också kommer ha det!
 
Julia och jag i augusti någongång förra året.


Fin dag

Åt nyss lyxfrukost på verandan och nu ligger jag ute och solar i det fantastiska vädret. Idag ska jag hinna med mycket: sola, åka till stan och fixa lite på en present då jag och Rasmus har varit tillsammans i ett år om mindre än en månad. Sedan ska jag gymma, sen springa 8km och sen kommer nog Rasmus hit så ska vi grilla och mysa till solnedgången osv.
 
 
 
 


Betyg

 
GANSKA nöjd alltså! Har aldrig haft så här bra betyg :D. Har dessutom ett MVG till som inte syns än för att läraren inte har lagt in det än. Så fyra MVG, det är ju helt sjukt. Är galet nöjd!


GAMMAL bild & tandställning...

Solen i ögonen och kisar på ett lustigt sätt, men annars!
 
Satan vad långt hår jag hade där! (Jämfört med vad jag har nu hehe), känns som att jag inte kan få längre hår :(. VILL inget hellre än att ha långt, vackert hår... Någon som känner igen sig?
 
Nu ska jag ut och springa trots att jag egentligen verkligen inte orkar. Sedan MÅSTE jag duscha, jag luktar fritös blandat med typ, svett? Ingen god blandning kan jag lova.


Svar på fråga osv

 
Hej Eleonor, det var länge sen! ;).
Jag jobbar på McDonald's Giraffen.
---
 
Blev inringd i morse vid halv 10 och skulle börja vid 11. Så det blev en lite stressig morgon men härligt med lite extrapengar! Idag gick det mycket bättre än igår dessutom :) Efter jobbet när jag hade tänkt åka och gymma lite så kom jag på att jag glömde den packade väskan med alla gymkläder hemma..... SUCK! Andra dagen i rad, hehe. Får gå ut och springa lite sen istället.


Hallonpaj


 
Nu har jag och Anna käkat världens godaste hallonpaj! :D Nu ska vi hitta på nåt kul, vad vet jag inte!


McD



Kom hem från jobbet för ca 20-30 minuter sedan. Idag var det faktiskt till och med kul, gjorde inte många fel och det gick betydligt mycket fortare än igår. För att vara andra dagen tyckte jag att jag gjorde ett bra jobb, nu är det bara att försöka göra allt lite bättre och lite snabbare ;). Nöjd!

Snart kommer Anna hit och vi ska baka HALLONPAJ :D. Vi skulle ju träffats igår och firat att vi har känt varandra i exakt ett år (i förrgår), men det blev aldrig av så det blir idag istället! Tryck HÄR för att komma till Annas blogg :).


Grönt är skönt



Det var så himla grönt och fint ute igår när regnet hade upphört och solen var på väg ner. Älskar sommarens alla färger! Tycker dock INTE om när det ska envisas med att regna på sommarn, låt solen få ta lite plats!

Åh är så himla sugen på att ha massa pengar nu och köpa nya grejer till kameran. Två nya objektiv är jag sjukt sugen på just nu, ett enbensstativ, en helt ny kamera, en större kameraväska, samt en massa småsaker som bland annat en reflexskärm... Får inte min första lön förrän den 25 JULI. Måste alltså vänta hela juni ut, OCH juli... Aja, that's life :) Nu ska jag åka till jobbet!


Fototävling????

Någon som vet någon som har en fototävling? Skulle väldigt gärna vara med på det så kommentera gärna om ni vet någon! Kram


I like this bird



Tog en av mina bilder på den vackra, gula fågeln jag fotade igår och redigerade till ett "vintage-stuk". Tycker dock själv att min "vanliga" redigering som jag använde mig av igår passade bättre till detta typ av foto. Vad tycker ni?


Mina älsklingsnagellack



Dessa är absolut mina favoritnagellack! Har ca 50 olika men just dessa tre är de snyggaste. Syrran köpte dem åt mig i USA och jag har redan kärat ner mig i dem. Synd dock att jag inte får använda nagellack på jobbet, så jag får ta på det när jag inte ska jobba på ett tag. Är ni i USA någongång, gå då in på Forever21 och köp dessa underbaringar, ni lär inte bli besvikna!


Ettårsdagen



Nu är jag förmodligen på jobbet. Valde att göra ett tidsinställt inlägg eftersom jag förmodligen inte kommer hinna blogga något innan jag åker, och det blir ju tråkigt om jag inte uppdaterar förens fyra ungefär.

När Anna har slutat jobba idag kommer hon hit, vi ska nämligen fira att för ett år sedan (igår) var första gången vi träffades! Tänk att vi blev så himla bra vänner efter det. Hon är lätt en av mina bästa vänner. Vi har våra motgångar ibland, men utan motgångar kan man aldrig utvecklas och lära sig av sina misstag! Vi ska fira det genom att baka jordgubbspaj :D, perfekt!


Sunset at the bridge

Från Remby:


Från Photoshop:

Ölandsbron till vänster

Är det bara jag som inte riktigt fattar grejen med Remby? Bildkvalitéten blir typ bara sämre och man kan inte välja storlek. Dessutom går det ju inte att beskära. Eller är det bara jag som inte förstår hur man ska göra? Näe jag tycker "vanliga" bilder är bättre! :)


Gult är vackert

Var i skogen och letade djur i ca en timme då det började regna. Dock hittade jag inte ett enda djur förrän jag var på cykeln på väg hem då jag hittade en humla och en vacker, gul fågel.







Idag...

Snart ska jag iväg till gymmet, sedan springa en runda och efter det ska jag ut i skogen och försöka ta kort på lite fina djur. Hoppas jag har turen att stöta på ett rådjur!



Trötta kissar...

Hej jag har två söta kissar vid namn Kompis och Figge. Deras största hobby är typ att gäspa? Haha.



Fotouppgift




Detta var en skoluppgift vi hade i Fotografisk bild. Vi skulle ta bilder och och göra så att de passar ihop till en låt. Blev ganska nöjd med min, gillar att bilderna byts i takt till musiken. Vad tycker ni?


Med i Barometern

Idag är jag med i en av Kalmars största tidningar, Barometern :D.


Men dedär orden vet jag inte riktigt.. Rasmus borde ju finnas med? Skriver ju det ganska ofta hehe. Och många av orden som är med har jag bara skrivit en gång. Vissa vet jag inte ens om att jag har skrivit. Aja :)


Söt katt

Var ute och fotade här om dagen och sedan hittade jag dessa två bilder på minneskortet. Tyckte det såg så himla kul ut så jag gjorde en gif av det :D



Ladda ner en textstil till Photoshop

Detta är endast på windows, har ni något annat vet jag inte hur ni ska göra...

Dafont.com är en mycket bra sida med hur mycket snygga textstiler som helst. Kika runt lite där, och när du har hittat en textstil du vill ha i photoshop trycker du på "Download". Sedan tar du "Save File" och trycker OK.



Sedan går du in i mappen där du sparade filen (det blir oftast i mappen "hämtade filer"). Högerklicka på mappen med textstilen och tryck "Extrahera alla" och sedan kommer det upp en skylt där du trycker "Extrahera".



När du har gjort det öppnar du din kontrollpanel och går sedan in på Utseende och anpassning > Teckensnitt, sedan öppnar du mappen med din nedladdade textstil och drar textstilen till mappen med dina övriga teckensnitt.



Nu ska din textstil finnas inlagd i ditt photoshop! :D. Har ni några frågor är det bara att kommentera!


Brofästet

Var vid brofästet igår och tänkte ta en slags bild som jag har velat ta i snart ett år nu. Men har inte tagit tummen ur och gjort det bara. Igår gjorde jag det, men då gick det inte alls som jag ville... Tror det måste blåsa lite mer för att det ska bli som jag vill, så det blir lite vågor.





Spegling

God morgon! Så himla skönt att jag har sommarlov, men inte pojkvännen :D haha. Han drog iväg på skolavslutning medan jag låg kvar i sängen! Sommarlov är det bästa som finns ♥

Senare idag ska jag gymma lite, sedan springa en mil hade jag tänkt mig. I eftermiddag/ikväll kommer Elise hem till mig! Meningen var att vi och några till skulle gå ut ikväll, men istället blir det myskväll :).





Tre bilder jag fotade på en foto A-lektion. Tycker om dom 2 sista mest, vad tycker ni? :) ♥


Ett år kvar

Jaha, nu är det endast ett skolår kvar innan man tar studenten. Hur känns det då? Herregud, kan inte förstå vart all tid tog vägen? Nyss skulle jag börja gymnasiet och snart är jag färdig. Tiden är allt bra lustig. Idag fick jag mitt allra sista sommarlov någonsin. Både sorgligt och glatt. Om ett år kommer man ut i vuxenvärlden och ska bo själv, ta hand om sig själv och skaffa ett "riktigt" jobb osv. Vad ska man göra efter studenten? Vad ska det bli av mig? Mycket frågor som bara jag själv kan besvara. Men inte nu. Nu ska jag bara njuta av mitt sista sommarlov och ha det riktigt, riktigt härlig! ♥


Bild från skolavslutningen idag. Frågan är varför jag gör en så lustig min? Haha. Jag är nr. 2 längst till höger, ser ni mig? ;)


Vintage

Testade på mina kunskaper i photoshop och gjorde min första "vintagebild". Motivet var kanske inte det bästa för en sådan redigering, men ville bara testa så struntade i vad jag hade för bild. Vad tycker ni? Själv tycker jag det blev helt ok.



Förresten, glöm inte följa min blogg via bloglovin! Tryck HÄR för att göra det.


Fototävling!

 


Jag är med i Alices fototävling med temat SOMMAR. Härligt tema! Tryck HÄR så kommer du direkt till tävlingen. Det jag skulle välja om jag vann är lätt DETTA.


Sommarloooov!

Äntligen har man sommarlov! :D Välförtjänt! Nu väntar jag bara på att få börja jobba och tjäna lite deg. Har för tillfället verkligen INGET planerat på hela sommaren, jag ska bara ta dagarna som dom kommer. Snart får jag väl ett jobbschema med antar jag, sedan får jag anpassa mina aktiviteter efter det!





På inköpslistan


Nikon D7000, asgrymt objektiv för porträttfotografering, reflexskärm.

Är oerhört sugen på att byta upp mig till en ny, fräsch kamera eftersom min har många, många år på nacken. Objektiver är jag grymt sugen på eftersom jag sett så mycket sjukt fina foton tagna med ett sådant. Reflexskärmen har jag hört gör under när man fotograferar människor, så det vill jag självklart också testa! Något säger mig att jag inte kommer ha så mycket pengar över efter denna sommar... Hehe.


Bzzzz





Jordgubbar!




Blev helt överlycklig när pappa kom hem med tre liter jordgubbar, ikväll blir det fest! Vi ska grilla, och sedan jordgubbar i mjölk till efterrätt. Bästa på länge!


Klänning??

Sprang in på Gina idag och spontanköpte en klänning att ha när jag skulle på Kaggs student. Vill egentligen ha fler klänningar, det är så fint med klänningar när man är brun, men jag känner mig verkligen obekväm i det. Känns inte alls som att det passar mig. Gick dock omkring med klänning halva dagen idag och det kändes faktiskt okej! Haha.




Student 2012



Nästa objektiv på g



Har sett många bilder fotade med detta objektiv nu och jag är riktigt, riktigt sugen på att köpa ett sådant nu! Det är bara att börja spara, tur att man har sommarjobb! Porträttbilder blir helt GRYMMA med ett sådant objektiv, det riktigt kliar i fingrarna, vill ha det NU. Hatar att spara...


Somewhere over the rainbow


Gammal bild, men tycker fortfarande den är riktigt härlig!

Åkte in till skolan idag för att få höra "jag ville bara önska er ett trevligt sommarlov!"... Satt och åt choklad som vi fick av tyskläraren i kanske 10 minuter sen åkte jag hem igen. Väl hemma gjorde jag i princip ingenting förutom att trixa med designen, vilket i och för sig tog ganska lång tid. Nu väntar jag på att Rasmus ska komma hit! :)


Ny design, kritik tack?



Vad tycker ni om min nya design? Vill gärna ha både positiv och negativ kritik så jag vet hur jag kan bättra mig! Har faktiskt gjort allt helt själv, tycker det är så kul att sitta och fixa och trixa i photoshop! Själv är jag ganska nöjd. Det enda jag behöver hjälp med nu är hur man gör så att kategorierna överst i headern blir till länkar. Försökte mig på det nyss men det gick inte alls bra... Någon som vet hur man gör detta?


Fit me



Gårdagens köp till vänster. Fit me, superbra foundation, rekomenderas verkligen! Till höger ser ni mig i mitt nya Kan Dee-linne och mina nya shorts från usa. Älskar dom!


Håll utkik!



Har nu precis avklarat min första intervju där jag själv blir intervjuad ;). Kul! Håll utkik i Barometern på lördag!


Frukost



Något allvarligt har hänt med mitt objektiv eller så är det något som jag helt har glömt för ingenting vill fungera med det :(. Blir bara oskarpt hur man än gör...

Har bara en lektion idag, sedan ska jag nog åka och hämta laddaren till min kamera, och sedan ta massa foton.


Utrustning







Det jag vanligtvis använder mig av när jag fotograferar är min kamera, Nikon D40, och mitt underbara macro-objektiv som jag köpte i vintras som är otroligt bra att fota med när det gäller närbilder, men även ett kanonbra objektiv att bara ta en "vanlig" landskapsbild eller ett porträtt med. Ibland använder jag mig även av mitt zoom-objektiv när jag vill ta kort på exempelvis fåglar, eftersom man ofta inte kan komma så nära dessa varelser. Ytterst sällan använder jag objektivet som hörde till kameran när man köpte den. Använde det mest innan jag köpte mitt macro-objektiv. Har mojljusskydd till både zoom- och macro-objektivet, ett stativ som jag fick av Rasmus föräldrar och två kameraväskor. Är än så länge helt nöjd med dessa grejer, men kommer väl så småningom uppdatera mig lite. Kameran i sig börjar bli lite sliten, så det är väl nästan dags att börja spara till en ny.


Måndag



När jag kom hem från gymmet började det precis att regna så jag gick inte ut och fotograferade just då.. Men nu verkar det ha slutat att regna så jag tänkte snart gå ut och knäppa några foton. Men först ska jag bli intervjuad ;) haha lite nervös är jag allt..


I skolan

Hur trött som helst. Snäll som jag är offrade jag sovmorgonen för att skjutsa pojkvännen till en viktig sak. Nu har jag en lektion, sen blir det gymmet. Om jag kommer hem i bra tid idag ska jag ut i skogen och fota lite!



Go dag

Har hunnit med mycket idag jämfört med vad jag brukar hinna. Började dagen med en rejäl frukost och sedan städade jag mitt rum samt min walk-in-closet. Efter det bakade jag muffins till min mattelärare hihi. Sen åkte jag in till Friskis och sprang 5km, och sedan gymmade jag ett tag. Runt 5 åkte jag till skyttis och kollade när syrran spelade fotbollsmatch och vann med 8-0. Nu sitter jag i bilen med en vitamin well och väntar på att Rasmus ska sluta jobba så jag kan åka och hämta honom.



Sunrise

Eftersom min syster lånade min kamera när hon var i USA i tre veckor har bloggen under den tiden varit ganska tråkig och mest haft bilder från min iphone. Nu har hon kommit hem men har fortfarande kvar mitt enda minneskort vilket gör att jag fortfarande inte kan fota. Idag ska jag dock få tillbaka det så nu i veckan ska jag fotografera en massa, har verkligen saknat min älsklingskamera!


En av mina favoritbloggar

Kikade i tidningen lite till frukosten vilket jag aldrig gör annars haha. Hittade då en av mina favoritbloggare i en intervju där, riktigt kul! Läser inte bloggar så ofta, men när jag väl gör det så är detta en av dom första jag kollar. Ni hittar hans blogg HÄR: simonpixel.webblogg.se, tipsar verkligen denna om du är intresserad av foto!

 



Kärlek

Min kärlek till dig är helt obeskrivlig. Vi träffades på skolavslutningen för snart ett år sedan, och av en slump träffades vi igen helgen efter som var midsommarhelgen. Ingen kan någonsin förstå hur glad jag är för att det råkade bli så. Du är det bästa som någonsin har hänt mig och jag älskar dig då otroligt mycket. Du är min bästa vän och min livskamrat. Du är nog den enda som verkligen förstår mig och du finns alltid där när jag både är ledsen och glad. Ingen i hela världen kan få mig att må bättre än vad du kan. Du är mitt allt älskling! Som sagt, min kärlek till dig är obeskrivlig så detta beskriver bara en liten, liten del av all kärlek jag har till dig. Jag älskar dig Rasmus <3

Gaaaammal bild.

 



Just nu..

Försöker bli av med dom röda/lila tonerna och få lite "vanlig" brun hårfärg igen ;)

 



Världens bästa lärare <3

Ååå kolla vad jag fick för gulligt mejl av min mattelärare. Åh hon är så söt och snäll! Den bästa matteläraren jag har haft, lätt! Ska baka till henne imorgon och ge till henne på måndag ;D

 



Om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgonbitti


Biff... Hehe

Åker in till stan för ett ärende och sedan gymma en stund på min lediga dag! Härligt :D. Senare idag kanske kanske jag ska färga håret. We'll see! Igårkväll var jag och kollade på den årliga skolkonserten på Funkaboskolan (min gamla skola). Så otroligt fina och duktiga :D. Nostalgi som bara den när man gick in i musikrummet!


New in



50% på allt på hela Bikbok kan bara resultera i en sak: SHOPPING! Dock höll jag verkligen fingrarna i styr och köpte det jag verkligen behövde. (Eller? Hehe. Behövde verkligen inget av det.... Men det var det mest nödvändigaste jag kunde köpa där i alla fall! Eller bara bhn kanske..)


Ställer fotbollsskorna på hyllan..

Efter matchen idag pratade jag med min tränare och sa att jag vill sluta med fotbollen. Så nu står fotbollsskorna så fint på hyllan trots att dom egentligen borde slängas så slitna som dom är. Men det vågar jag inte, inte än. Kanske att jag ångrar mig?

Det känns ganska skönt faktiskt, har bara känt mig dålig och uttråkad sen i vintras typ. Dock har jag utvecklats ganska mycket på sistonne, men man ska ju sluta när man är på toppen! ;)





Tack Kalmar Södra för 3 goa fotbollsår! :D


Mot match..

Kom precis hem från Rasmus som jag sov hos igår och ska precis packa väskan och sedan spela match. Imorgon har jag en sak att säga om det, men vill inte säga det förrän allt är riktigt klart än..

Igår var jag på introduktionsutbildning på McDonald's. Min utbildning börjar nästa vecka och jag är faktiskt ganska taggad på det :D. Nuuu måste jag kila, hej!



Bästa tipset

Littledays gav det bästa tipset för snygga iPhoneskal! Är helt kär i dom! HÄR hittar ni dom.



Motivation

Kände mig i stort behov av motivation för träning, så efter skolan drog jag till GinaTricot och köpte nya, välbehövda träningskläder! I nya, fräscha, snygga, färgglada träningskläder ökar motivationen för träning. Man vill genast ut i sina nya kläder och träna! Håller ni inte med? :D Älskar dom i alla fall! Ska faktiskt ut redan ikväll och springa en runda i dom.




Det går bra nu!

# Har körkort och trots att det var drygt en månad sedan jag fick det är jag fortfarande lika glad!
# Älskar mina vänner, ni är underbara! Har verkligen fått dom bästa vännerna man kan få nu under gymnasietiden :D
# Om mindre än två veckor är det sommarlov!
# Jag har äntligen fått sommarjobb och jag ska på utbildning redan imorgon.
# Jag får MVG i slutbetyg på trafikkunskap och Foto A. Hoppas för mitt liv att jag får det även i idrott!
# Har fått/köpt massa nya kläder på sistonne och då blir man bara allmänt glad :D
# Jag ska snart skaffa gymkort!!



Mer från USA + Kan Dee

Var hemma hos Carro efter skolan och hämtade mina saker från USA som hon glömde ta med igår. Det var tre skitsnygga linnen från forever21. Dessutom hade mitt paket från Kan Dee kommit idag också så nu har man linnen så det räcker ett tag! GUTT.


Från USA


Från Kan Dee


Presenter från USA!

Näst inpå julafton idag! Carro kom hem från USA idag och hade med sig massa saker till mig, dessutom glömde hon lite hemma som jag ska hämta imorgon. Hon har haft det jättebra och bilderna såg sjukt härliga ut. En vacker dag ska jag också åka dit! Ska bara bli av med min flygrädsla först... Hehe. Här har ni mina saker jag fick idag:



Shorts, 4 par trosor från Victoria Secret, Body splash från Victoria Secret, nagellack, en bh.

Älskar ALLT! Så sjukt snygga nagellack, ascoola färger. Shortsen är hur balla som helst, dock är dom från Adam egentligen som för sen födelsedagspresent, så Carro köpte dom åt han i USA till mig ;). Body splashen luktar helt sjukt gott! Bh'n var skitsnygg och passar ju utmärkt till trosorna från VS. Och vem vill inte ha trosor där ifrån?! Hehe. Assköna och supersnygga!


Hos Granten

Sitter hemma hos Johanna i hennes nya lägenhet. Kan faktiskt erkänna att det är ganska mysigt här. Har precis ätit några mackor och tagit slut på deras skinka hehe, asgod med pepparsmak!

Snart ska vi gå ut och fota henne och hennes hästar, förvänta er massa bilder :)

Hahaha världens goaste bild på henne & Torudd. Jäkla matvrak! ;)



Fotouppgift

I höstas/vintras hade vi en fotouppgift att göra ett bildspel med foton vi fotat till en låt vi tyckte passade till. Så här blev mitt resultat:
Själv blev jag ganska nöjd faktiskt!



Johanna Grant & Chaboukie

Fotograferade Johanna och Chaboukie på en tävling förra året i Mars. Här är några bilder där ifrån. Imorgon ska jag hem till henne och förmodligen fota henne lite med Fiffi eller Flex. Självklart kommer bilder på det också!

Någon som vill bli fotograferad av mig? :) [email protected]







Tog inga bilder under själva tävlingen eftersom hon hellre ville att jag skulle filma då.


RSS 2.0