Nu: pretty little liars

Efter en hård dag med jobb och träning har jag nu lagt mig i sängen med ett stort glas vatten och ska glo lite avsnitt av Pretty little liars, heaven!
 
Dagen har varit lite extra jobbig eftersom jag fick jobba några timmar på Baronen istället för på mitt vanliga jobb, där jag inte kände någon och dom har ingen drive, och allt är i miniformat hehe. Men det gick ändå, fast det var tyvärr mycket tråkigare (kan bero på att jag inte kände någon som jobbade) än på mitt vanliga jobb. Sedan sträckte jag armen också på gymmet så det gör svinont i den nu... Jag är på tok för dålig på att värma upp så jag får väl skylla mig själv. Så imorgon blir det ben- och ryggträning och sedan vila från träning hela helgen, men det gör ju inget eftersom jag ändå ska till GÖTEBOOOORG!!
 


Ängeln i rummet



Lyssna och njut.


Nytt

Var på stan med mammi idag och jag fick med mig lite nytt hem. Dessutom åt vi bakpotatis med baconröra och sedan köpte vi med oss fika hem. För min del blev det chokladdoppad munk! Dock inte från mitt favvoställe eftersom det tragiskt nog har stängt just nu pga. ägarbyte, det suger :(. Är nämligen helt GALEN i deras munkar! Det kan nog dom flesta i min klass garantera, hehe... (För många håltimmor spenderade på att gå och köpa sådana munkar)
 
Det som inhandlades idag. Frågan är när jag ska ta tummen ur och färga håret nuda??


Påväg hem till mig!

 
Nu blir det att laga svamp- och ädelostpasta till familjen! Sjukt gott :D


Svaret på frågan

Fråga: Du skrev i ett inlägg tidigare att du börjat träna på Malkars och jag undrar lite saker som jag hoppas du skulle vilja svara på :)
Hur mycket kostar gymkort och gymkort + gruppträning där för 6mån/12mån? :)
Är det mycket folk där och är instruktörerna i gymmet bra på att hjälpa och visa? :)
 
Svar: Jag köpte för ett halvår, och då blev det sammanlagt ca 3700kr inkl. startavgiften som ligger på 550kr. Ett helt år kostade ca 5000kr inkl. startavgiften. Och vad jag fattade det som så kan du inte köpa bara ett gymkort, utan köper du ett kort där så får du både gym och gruppträning. Fast egentligen betalar man en viss summa i månaden, men jag ville betala en klumpsumma istället.
 
Det brukar vara lagom med folk. Nu har jag inte gått på någon gruppträning än så nu pratar jag bara om gymmet. Sen beror det ju förstås på tiden. Men det har aldrig varit sådär mycket folk så det blir jobbigt och man får stå och vänta på maskinerna eller så, utan jag tycker det är väldigt lagom!
 
Den instruktören jag hade känner jag lite, vi har spelat i samma fotbollslag, så det tyckte jag var väldigt skönt, jag tycker annars sånt kan vara ganska pinsamt, fegis som jag är hehe. Men hon heter Johanna och jag tyckte hon var jätteduktig och visste precis vad jag behövde för maskiner osv.
 
Jag tycker att Malkars är skitbra, väldigt dyrt men det är värt pengarna! :)


Fråga

Som ni säkert har förstått så har jag i princip slutat blogga för ett tag iallafall. Har helt tappat suget. Men har fått en fråga om Malkars som jag hade tänkt på att svara på imorgon då jag förmodligen har både mer ork och mer tid. Så håll utkik då, du som frågade :)


Min älskling <3



Oinspirerad

Känner mig så himla oinspirerad både när det gäller fotograferingen och bloggningen just nu. Dock ska jag ju snart påbörja mitt nya projektarbete så det kommer nog bli en hel del matbilder här så småningom och en del recept också. Då lär det bli mycket mer bloggning!


Beställt

Nu har jag och syrran beställt Proteinpulver som är framställt speciellt för tjejer och kvinnokroppen, så nu taggar vi hårdträning ;). Känner faktiskt redan skillnad på armmusklerna efter bara 4 dagars träning, det ni ;). Imorgon blir det benträning!
 


Parken Zoo

Om ni inte redan sett denna så är det ett måste. Det är granskningen av Parken Zoo och jag mår så illa av alla lögner och alla hemska bilder i filmer. Usch! Riktigt dåligt gjort! Ska man driva ett Zoo ska man ta ansvar och göra det professionellt!
 
 


See heaven's got a plan for you

Idag är det söndag och det innebär att jag först ska göra lite småskit som att skriva ut tågbiljetter till Gbg osv, sedan gymma och till sist jobba!
 


Operation Purpose Uganda

Ni alla borde gå in HÄR och läsa om detta projektarbetet som några i min klass utför nu. Tycker det dom gör är jättebra och en skitbra idé. Om du köper en disktrasa av dom så går pengarna direkt till ett barnhem i Uganda som heter Purpose. Layouten på disktrasan har dom själva gjort och jag tycker den är asball. Så kom igen nu, tänk vad lite pengar det är för er, och hur stor skillnad det gör för dom! Jag själv har beställt flera stycken nu som jag ska ge släkten i julklapp :D.
 
Trycket på disktrasan


Lördag

Bild från gymmet igår.
 
Sov hos Johanna inatt och vi har inte gjort något annat än lagat mat, ätit och sovit haha. Sov ut imorse, riktigt skönt! Om ca. en timme ska jag åka till jobbet och tjäna lite deg, sedan sovaaaaaa.


Bytt projektarbete

Har funderat och funderat på mitt projektarbete och tyckte att mitt föregående var ganska tråkigt och det hände liksom ingenting med det. Därför bytte jag igår, så nu måste jag jobba igen ca 7 veckor, men det går nog bra!
 
Jag ska istället göra en Kokbok! Jag har en massa asgrymma och enkla recept som jag hade tänkt skriva ner och sedan göra en bok av det. Tror att det kommer bli riktigt kul och förmodligen också väldigt bra! Måste även alltså laga alla maträtter till boken och fota dom, så igår fick jag hem lite material om det.
 
Någon som själv/känner någon som har gjort en kokbok som kan ge lite tips? :)
 


I relaxrummet

Just nu ligger jag i en massagestol i relaxrummet här på Malkars! Har precis gymmar lite och snart ska jag duscha osv. Ikväll ska jag sova hos Gb, vi ska bland annat laga mat hehe.

Här är min mediauppgift, vi håller på med streetart, så vi ska alltså "klottra" i photoshop:



Nya träningspjuck!

 
Ett par nya träningsskor och ett träningskort på Malkars blev igår mitt. Älskar skorna, tycker färgerna är så grymt snygga och dom är hur sköna som helst med! Dock inte riktigt dom jag ville ha egentligen, men eftersom dom är slutsålda över HELA internet (skojar inte) och även i hela stan OCH är en utgående modell så fick det bli dessa istället. Samma färgkombination och ganska lika i både modell och känsla, så det var inte så pjåkigt ändå! Vad tycker ni? Och så ett efterlängtat halvårskort på Malkars träningscenter.


Saknar sommaren

 
Vart tog sommaren vägen?! Jag hann knappt njuta alls... Jobbade för det mesta och när jag inte gjorde det var jag mest hemma och vilade ut mig. Dessutom var ju vädret som vanligt väldigt dåligt. Denna vackra sommarkväll fick jag iallafall med på bild och den spenderades i solnedgången vid brofästet med en då väldigt speciell person..


Torsdag

Gårkvällen var väl helt ok, men jag gick hem ganska tidigt och la mig i soffan med alla kläder på och allting och somnade direkt. Nu sitter jag i skolan och har lunch. När jag kommer hem ska jag plugga lite och sova en massa.



Lillördag

 
Först blir det skolan, sedan köpa mitt träningskort och gymma lite med syrran och sist men inte minst blir det utgång med mina fina vänner!


Vinsten

 
Nu äntligen har vinsten kommit från det att jag vann fototävlingen hos Felicia i samarbete med Johanpixels.se. Det blev ett vitbalansfilter, en putsduk och någon rengöringsgrej, dessutom fick jag en penna ;).


Carina

 
Synd att bildernas kvalitét blir sämre när man laddar upp dom här än när man öppnar bilderna i datorn...
 
Carina ställde upp på att bli fotad idag! Bilderna är till mitt projektarbete och jag tyckte hon skötte sig jättebra ;). Stort tack!


Tjock katt hahaha

 
Kollade igenom gamla bilder sen i vintras och hittade denna hahaha. Figge som är så himla liten och smal nu var så SJUKT tjock i vintras, och det lär hon ju bli snart igen haha. Sötis!


Nu blir det hårdträning!

Var på Malkars idag igen och fixade med mitt kommande träningskort! Dom skulle ringa senare idag så skulle jag kunna träna redan imorgon :D. Nu blir det hårdträning för min del haha. Har varit alldeles för lat alldeles för länge. Just nu sitter jag och letar efter ett par skitsnygga skor som jag vill ha när jag tränar. Dock är dom skitsvåra att hitta, finns knappt någonstans, och om dom finns så finns dom inte i min storlek :(.
 
Någon som vet vart man kan hitta dessa i storlek 41? (Dom är små i storleken ;) hehe)
 


Älskar ledighet!

En riktig långhelg och det har varit väldigt välbehövligt! Sov ut imorse och sedan följde jag med Carro och köpte gymskor och sedan träningskort på Malkars. HOPPAS att jag får ett kort där av mammi och pappi så jag också kan börja träna igen! Därefter gymmade vi på friskis ett tag, och efter det åkte vi + mamma och pappa till simhallen och simmade i ca en timme. Nu känner man sig så där lagom go som man gör när man har tränat, riktigt skönt! Snart blir det god mat och sedan sova.
 
Hehe innan jag sprang ut i regnet till bilen idag.


God morgon, gott folk!

Vaknade precis så nu blir det att ta sig upp ur sängen och käka lite frukost! Sedan blir det religionsboken tills jag ska åka in till stan och möta upp Carro och sedan vidare till gymmet.
 
Nikon D40, 40mm f/2,8


Gammal bild, nya redigeringar



The green nature



Veckan

Ser fram emot en otroligt underbar vecka med väldigt lite skolarbete och jobb, och väldigt mycket tid till annat:
 
Måndag - Ledig. Ska gymma med syrran, springa en runda, städa rummet, plugga religion, VILA, simma i simhallen.
Tisdag - Slutar skolan halv 12. Då ska jag fota en kvinna till mitt projektarbete, sen hem och springa lite och sedan jobba på min samhällsuppgift.
Onsdag - Skola, och sedan förmodligen utgång.
Torsdag - Skola, sedan förmodligen hem och vila ut.
Fredag - Skola, sedan hitta på något kul? Kanske träffa någon kompis.
Lördag - Jobb 16-22, hitta på något kul innan jobbet?
Söndag - Jobb 16-21
 
Åå, fler veckor som denna röstar jag på! Tänk att ha så mycket tid över att man knappt vet vad man ska hitta på! Ska försöka utnyttja detta :D.


Snart är det min tur!

Helt sjukt vad jag längtar nu... Bara 242 dagar kvar av 12 långa år!
 
Bilderna tog jag på Kaggs student i somras


Söndag

Jag ursäktar för sjukt dålig uppdatering dom senaste dagarna, men det har varit för att syrran har varit hemma. Nu i veckan blir det andra bullar! Nu ska jag börja fixa mig lite, sedan blir det stan med familjen en stund och efter det blir det jobbet. Imorgon är jag ledig och det är så SJUKT skönt. Det är verkligen behövligt. Ska va hemma och vila ut mig och städa mitt rum lite, åka till Friskis och träna, förmodligen träna lite hemma också och springa en runda, och så blir det väl en del plugg också.
 


Kalaaaas

Nu blir det lite släktkalas för syrran! Återkommer senare :D. Bjuder på en bild från sommaren 2010 då jag jobbade som jordgubbsförsäljare i nybro ;)
 


Finally friday!

Vad tycker ni om "nya" headern? Hade den på förra bloggen, men då stod det ju "rebeckasfoto.se" och har inte hittat PSD-filen till den och orkade inte göra om hela, men här om dagen hittade jag den så då kunde jag äntligen få till en "riktig" header igen :D

Annars har jag haft en dryg skoldag idag med en lång håltimma. Men med goa vänner så går det ganska fort ändå! Efter skolan var jag med Torudd och Anna en stund och sedan åkte jag och syrran till Modehuset där jag köpte ett par jeans. Välbehövligt! Har 100000 tröjor, men bara tre par jeans som jag använder så äntligen har jag nu ett par till! Snart ska vi hämta hem min andra syrra från stationen! Hon bor i Stockholm nu så hon är hemma och hälsar på under helgen eftersom hon fyller år på måndag! Kul att träffa henne igen :D
 
Min fina syster från när jag hälsade på henne i Sthlm <3


Sjuk kisse

Min lilla kisse blev dålig igårkväll och kunde knappt andas... Så hon fick va inne inatt (hon är en utekatt) så jag låg nere i soffan hos henne hela natten. Nu verkade hon må mycket bättre, så jag vågade åka till skolan så nu sitter jag här helt alone på kagg ;)



Lite höstnytt i garderoben

Köpte mig en supermysig tröja och en snygg väska på Cubus idag. Eller väskan fick jag av världens bästa mamma! Äntligen har jag en "mellanväska", mina andra är för små eller för stora ibland, så denna blir perfekt ;). Så länge som jag har letat efter en liknande! (Den är dock snyggare i verkligheten hehe)


Håltimmaaaa

Slutade första lektionen vid 9.30 och nästa börjar vid 14.15, kul!... Så än så länge har jag och Torudd suttit på Ikea och ätit korv och pizza haha (klockan 10 på morgonen) och sedan gick vi omkring på modehuset en del. Lite köp blev det allt! Nu har vi åkt hem till mig och ätit lunch som min söta mammi gjorde till oss. Det blir väl att sitta i min säng och chilla en stund och sedan tillbaka till skolan igen.
 


Water

Nikon D40, 40mm f/2,8
 
Det blev för mörkt för att ha gråfilter när vi väl kom fram till platsen, så det fick bli utan, men jag blev nöjd ändå! Tycker sånahär bilder är astuffa, ser så mystiskt ut typ :D.


Med Annisen

Annisen och jag ligger i min säng nu efter att ha käkat kebabtallrik i Smedby. Om man säger "kebabtallrik" så får man väl ändå en tallrik med pommes och KEBAB? Inte gyros?! Men nä vi fick gyros på vår. Så vi gick och sa till att vi inte äter gyros för vi sa att vi ville ha kebab och inte gyros och då började han käfta emot att gyros ÄR kebab? Men tillslut fick vi en tallrik med kebab men han va ju inte glad direkt haha. Men det var inte vi heller ;).
 
Haha sämst webcaaaam ;)


Gråfilter

Nikon D40, 40mm f/2,8 + Gråfilter
 
Blev inge vidare bra bilder idag, hade tänkt åka till något häftigt ställe och fota vatten, vill gärna fota på ett ställe där det är ganska strömt, någon som vet något sånt ställe här i Kalmar?


Hahahaha

 
SÅ min humor asså hahahaha.


Now youre just somebody that i used to know

Gaaaammal bild, ca ett år tror jag.

Hade bara två lektioner idag, så jag slutade vid halv 12, så sjukt skönt! Hade ju naturprov idag med och det gick faktiskt mycket bättre än förväntat! Får se vad resultatet blir sen då. Efter skolan va jag lite med Johanna en stund och sedan åkte jag hem. Har sprungit en runda och det kändes otroligt skönt, var så himla länge sedan jag tränade. Ska verkligen försöka träna lite i alla fall några gånger i veckan. Nu ska jag ta en lång, skön dusch och sedan blir det att plugga en stund. Får jag tid över innan det blir kolsvart så ska jag även fota lite!


Imorgon

Imorgon slutar jag vid halv 12, som alla tisdagar, så då ska jag plugga lite, springa en runda (det var sjukligt länge sedan jag var ute och sprang.... Skäms lite över det haha), ta mig en liten fotorunda, och kanske testa mitt nya gråfilter? Sedan vila en massa. Det är välbehövligt nu känner jag! Dagarna har allt för få timmar....
 
Gammal bild, men tycker ändå att den är ganska frän fortfarande ;).


Pluggar...

Har prov i naturkunskap imorgon och har pluggat gärnet sen jag kom hem från skolan. Dock kom jag på att jag glömde boken i skåpet när jag kom hem, så det var bara att åka tillbaka ;). Ikväll blir det förmodligen roligare uppdatering och senare i veckan kommer jag uppdatera lite om mitt projektarbete och lägga upp lite bilder på det, så håll utkik :).



I'm back

Nu är jag tillbaka igen efter min lilla helgpaus ;). Har haft en riktigt händelserik helg! Eller...? Hehe. Har bara jobbat, igår 14 timmar, och idag 5 timmar. Övriga timmarna idag har jag bara försökt vila så mycket som möjligt. Imorgon börjar ju en ny skolvecka och det ska jag ta tillvara på och göra så gott jag kan med allting.
 
Bilden är från förra vintern/tidigt i våras


Lördag - tidsinställt

Tjena tjena. Idag är det så att jag åker till jobbet kl. 13.00, eller aa jag börjar då, och jag slutar inte förrän 03.00, så idag blir det icke mycket bloggning. Det blir alltså ett fjortontimmarspass på jobbet och jag kommer vara helt SLUT när jag kommer hem så det KAN bli så att jag tar ledigt från bloggen hela helgen, eftersom jag jobbar några timmar på söndag också, och innan och efter det måste jag både vila och plugga. Givetvis kommer jag ju dock blogga om jag har tid, ork och något kul att skriva/visa. Men jag hoppas ni har förståelse för detta! Gud vilket rörigt inlägg det blev nu hehe, men puss på er iallafall, och ta hand om er under helgen nu! :)
 
Bilden är från igår på morgonen. Då var jag INTE så pigg på skolan, hehe.


Tävling för fotoälskare

Caroline Dahlén har en tävling i samarbete med Cochise Design där man kan vinna ett perfekt tillbehörsfodral till bland annat sina filter och putsdukar. Var gärna med :D Läs mer på Carolines blogg.


Om min utrustning

Fick lite frågor om min utrustning och vilken kamera jag använder osv, och alla svar på dessa frågor hittar ni HÄR. Dock ska jag uppdatera det lite när jag köpt min nya kamera eftersom då blir ju den ny, samt att jag redan har lite nya smågrejer såsom filter. Men läs där om ni är intresserade vettja!
 
 
Kan dessutom säga att jag fick en förfrågan av en annan fotobloggare om vi, och några till bloggare, kunde göra en grej ihop, självklart säger jag JA! Det kommer nog bli riktigt bra, så håll utkik för detta lite senare :D.
 
Har även fått tre nya mejl idag från olika tjejer/kvinnor som vill bli fotograferade av mig, jättekul! Känner att mitt projektarbete har börjat rulla igång lite nu :D.


Återigen en tävling

 
Är med i en tävling hos Pontus i samarbete med johanpixels.se där temat är höst. Jag hoppas att min bild är tillräckligt höstig, hehe. Men vad är inte finare än lite mysig kärlek och glädje på hösten där man ser de vackra höstlöven på marken och i träden? ;)
 
Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha DETTA, DETTA och DETTA :).


Min hemsida

Nu börjar hemsidan som jag gör på webbdesignen arta sig! Dock har alla samma tema - iPhone, men när vi är klara med den tror jag att man ska få göra en helt egen med egen ide osv. Hoppas på det! Så här ser min ut nu iallafall ;)



SÅ snygga!

 
Hahaha det är alltid lika kul att hitta gamla bilder på skoldatorn! Detta är Nelly och jag någon gång för ganska exakt ett år sedan.


Ingen bra dag

Har så klart varit trött hela dagen idag efter att ha kommit hem sent inatt efter en bra utgång. Dessutom har jag gått i skolan hela dagen och sedan jobbat. Klantig som jag är fick jag värsta blackouten när jag skulle skynda mig till jobbet (slutade skolan 15.10, skulle börja jobba 15.30 och då skulle jag hinna dit, byta om, sätta upp håret osvosv) att jag verkligen glömde min kod till mitt skåp i skolan. Jag kunde verkligen inte komma på den, det var helt sjukt. Så jag stod där i säkert 5, 6 minuter och testade massa olika innan jag kom på den, och jag var tvungen att komma in i skåpet eftersom jag hade bilnycklarna och allt där inne. Sedan åkte jag fort till jobbet och hann precis på sekunden stämpla in i rätt tid. Sedan har det bara gått dåligt hela dagen på jobbet ungefär, och nu när jag väl äntligen kom hem och la mig i sängen och pustade ut ordentligt, då känner jag att jag har Carros jobbnycklar i fickan....... Upp fort så satan och precis då ringer hon och undrar vart hennes nycklar är. Världens snällaste pappa erbjuder sig då att åka och lämna dom till henne, åååå vad lycklig jag blev då. Usch jag är nästan gråtfärdig nu så trött jag är hehe. KLANT.
 
Hehe jättegammal bild...


Igårkväll

Det blev en liten utgång igårkväll efter jobbet med Amela, Ollie och Torudd. Ganska lyckad tycker jag allt! Nu har vi skitlång håltimma så jag och Amela är Påväg hem till henne för att vila lite, sen blir det en lektion och sedan jobba igen.

Här har ni en snygg bild från igår på mig, Amela och Ollie:



Nya kläder/sånt jag inte visat

Skitdålig kvalité på bilden, linnet/skjortan/blusen eller vad det nu heter hehe är egentligen precis lika svart som tröjan bakom, så aa...
 
På senaste tiden har jag köpt lite nytt underbart att hänga upp i garderoben. Fullkomligt älskar den SVARTA(!!) blusen eller vad det nu är, med diamanter på :). Den är fin att ha bara som den är, eller under en tröja som jag hade igår. Dock var det säkert en månad sedan jag köpte den, men har helt glömt bort att visa ;). Skorna köpte jag igår!


Svar på fråga

Fråga: Hur länge har du jobbat på McDonalds och hur fick du jobbet? Kände du någon som jobbat där innan?:) BTW din blogg (och de du har haft innan) är grymma!
 
Svar: Gud vad glad jag blev av sista meningen, skitkul att höra! Tack så mycket :D Skulle vara jättekul att veta om du är härifrån Kalmar och hur gammal du är? :)
 
Jag har jobbat på McDonald's sedan i slutet av Juni månad. Min syster har jobbat där i några år (båda mina syrror har jobbat där men min äldsta slutade för ett bra tag sedan) och har nu blivit skiftledare så hon "fixade" jobbet åt mig. Dock tog det ungefär ett år innan jag fick jobb där ändå för dom behövde inte folk när jag sökte och mitt cv lades i högen bara bland alla andra, men till slut, efter ett X antal försök, så ringde dom och bad mig komma på arbetsintervju :), var verkligen skitnervös då! Tror faktiskt aldrig att jag har varit så nervös någonsin i hela mitt liv, och syrran vad utomlands just då med så vi skypade massa och jag ställde tusen frågor osv haha.
 
Och till dig som trodde att jag hade fuskat i fototävlingen, som inte trodde att Carro och Thor bland annat var riktiga röster så kan jag säga dig att Carro är min syrra (hon som jobbar på mcd) och Thor är en gammal vän, varför skulle dom hitta på det? Och jag tror allt att Felicia kollade så att IP-adresserna inte var samma.
 
Jag i min finfina Mcd-skjorta igår! ;)


Mitt rum

 
 
Det var någon som ville se hur mitt rum såg ut för ett tag sedan och för kanske två veckor sen spelade jag in denna otroligt fina filmen... Haha jag vågar inte ens kolla på den själv! Var sjuk när jag spelade in den så rösten är inte riktigt som den ska och lite halvstökigt i rummet men ändå väldigt städat för att vara mig! Hehe. Och vi har en nedervåning också, men detta är typ "min" del av huset. Enjoy ;)


Skolfotooo

Idag var det skolfoto och här är en skitsnygg bild från det, hehe. Nu blir det några timmars jobb, hörs sen!



Fotouppgift - kärlek

Vet ej om jag får lägga ut sista bilden, därav pixelpunkten.
 
Nu har jag endast en enda bild kvar att ta till denna fotouppgift, och det är att min farfar (förmodligen) ska sitta vid en gravsten. Sedan får vi se när jag får tummen ur och fixa det! :D Måste även börja på min andra fotouppgift nu med... Har ingen idé alls till det temat :/


Satan vad fett!


Kollar runt lite på lite olika kameror nu då jag ska köpa en ny. Har sedan ett tag tillbaka varit väldigt sugen på Nikon D3200 då den verkar ha allt som jag söker och till ett helt acceptabelt pris! Hittade den i rött nu och jag är SÅ sugen på att köpa den! :D Det skulle vara asfett ju! Frågan är om man tröttnar på det? Vad tycker ni? :D


Wihooo, jag vann!

Tack alla sötisar som röstade på mig! :D


Måndag

God morgon! Sitter och käkar lite frukost nu och ska snart åka till skolan. Go och behövlig sovmorgon med tanke på att jag slutade vid 23 inatt och va inte färdigduschad och låg i sängen förrän lite efter 24. Känner att skolan kommer bli ganska tung då det bara är jobbiga och tråkiga ämnen idag... Natur, textkommunikation och samhälle. Men men, that's life!
 
Saknar sommaren och alla goooooda jordgubbar <3


RSS 2.0