Lunch på BIT

Drog till Toves jobb och väntade tills hon fick paus så vi kunde äta lunch ihop! Min lunch bestod av den fetaste baguetten ever, som Tove gjorde åt mig! Jag fick välja allt som skulle vara på och hon bara öste på haha. Resultatet blev SKITGOTT :D. Ska lätt låta henne göra en baguette till mig någon annan gång också ;).
 
 
 
 


Helt död

Är helt död i kroppen idag efter att Mackan fick leka PT igårkväll när vi gymmade ;). Idag TROR jag att jag är ledig, men det vet man aldrig hehe. Mest har jag tänkt att vila, ska inte ens till gymmet idag. Dock ska jag nog gå en sväng till Toves jobb och hälsa på ungefär när hon har rast :)
 


Lagom pigg..

Idag är man ju lagom pigg efter att ha jobbat till 23 igårkväll, sovit ca 2-3h inatt för man inte kunde somna och sedan jobba idag 7-17.30 och den sista halvtimmen är dessutom obetald. Usch, jag är helt sjukt trött och som pricken över i:et har jag fått huvudvärk också. Men men, inget depp här inte. Nu blir det vila ca en timme och sedan dra till gymmet!
 
Skitig kollektivspegel ;)


Matching ;)

 
Drog på mig ett linne bara nu när jag skulle till gymmet så när jag gick förbi en spegel så bara råkade jag se hur bra jag hade matchat tatueringen och linnet haha. Snyggt va? ;)
 


Go morgen

Tog sovmorgon idag eftersom jag jobbar 18-23 ikväll. Så jag började dagen med en promenad till Kiwi för att köpa bröd. Så kom jag på att jag ville käka dunderfrukost idag så köpte massa gott och gjorde godaste frukosten på väääldigt länge! Nu är jag riktigt mätt, så när det har lagt sig lite tänkte jag dra till gymmet och träna lite armar/rygg. Tove och jag körde ben ganska hårt igår så idag har man go träningsvärk!
 
Och ja, det är SJUKT gott med salami OCH räksallad på mackan!!!! Mums :D
 
 


Nike air max

 
 
 
Budade hem dessa otroligt snygga Nike air max precis! Det var ett tufft slut på budgivningen men jag vann tillslut ;). Nu kommer dessa alltså skickas till min syrra hemma i Sverige som sedan antingen ska skicka dom vidare hit till mig eller ta med dom när hon kommer hit, som förhoppningsvis blir om några veckor. Wiho :D


Tove og jeg er flinka!

 
Hahaha en sliten Tove i bakgrunden ;). Jag jobbade 7-16 idag, åkte hem, käkade, sen drog vi till gymmet. Nu tänkte jag vinna en budgivning på ett par skor på tradera hade jag tänkt ;) om inte priset går upp för högt vill säga.
 


Kyllingsöndag


Idag har jag som sagt gymmat, sedan duschade jag och sen lagade jag och Tovis kylling med ris och massa såååås! Alltid när vi äter kylling lyxar vi till det och tänder ljus ;). Nu till efterrätt blir det oreochoklad! För min del blir det jobb ikväll 16-23, sen kommer jag sova gott det vill jag lova!


Drömde om varmare breddgrader inatt

 
 
 
 
 
 
 
Bilder från när jag var på Kreta med mamma och pappa sommaren 2012.


Choklaaaaaad <3

 
Jag och Tove fick precis reda på att det va tillbud på choklad på kiwi så vi bokstavligt talat sprang hela vägen dit för att köpa choklad haha.
 
Har jobbat 13-18 idag och kommer förmodligen även jobba imorgon. Så gick det med min lediga helg ;). Men det är gutt, jag vill ju jobba så mycket som möjligt! :) så imorgon ska jag upp hyfsat tidigt för att gymma, sedan ska jag och Tove laga utmärkt kylling! Sen förhoppningvis lite jobb. Asgutt att det är dubbel lön varje söndag!


Äntligen gymkort!

Efter att ha gått ganska mycket fel och har varsin pool i stövlarna så hittade jag tillslut till Friskis & Svettis majurstua. Köpte ett gymkort för ett halvår för bara 1100, så nu blir det hårdträning! Fick reda på idag att jag får vara ledig fram till måndag då det blev lite strul med min registrering och inlogg till kassorna så det skulle vara färdigt tills på måndag istället. Surt att inte få tjäna pengar, men jag får göra det bästa av det och träna och vila under tiden :)
 
Är SÅÅ nöjd med min tatuering :D


Ledig dag

Tog sovmorgon idag till halv 11 och gick direkt ut och sprang en runda. Sedan duschade jag och käkade lite. Sen la jag mig i sängen och kom på att jag skulle vara ledig hela dagen och kvällen, så då gick jag och köpte mig en ben&jerrys. Så jag har legat i sängen och kollat på typ 3 filmer och ätit en hel sån glass haha. Nu funderar jag på att gå en runda faktiskt :) 



Bislett vs St. Hanshaugen

De tre senaste gångerna jag har jobbat har jag varit på ett ställe som heter St. Hanshaugen. Det är en större Deli de Luca-butik och har större lager osv. På bislett där jag blev anställd är det mycket mindre, och köket ligger precis bakom disken, men frysen precis där också. Så behöver man tex. baka bullar så är det mycket smidigare på Bislett för då kan man bara gå bak och göra det lite snabbt, medan man på det andra stället behöver gå till andra sidan av butiken för att kunna göra bullar, och då får man springa fram och tillbaka så fort det kommer en kund. Dessutom finns det bara wi-fi på Bislett och inte St. Hanshaugen ;). Utöver det tar det ca 25 min att gå till Bislett hemifrån och 35 min till det andra stället. Man kan ta trikk/buss dit, men då måste man åka värsta omvägen, och först åka till jernbanetorget, och sedan byta trikk till Bislett och sen byta till buss till st. Hanshaugen. Det tar nästan en timme så då är det ändå smidigare att gå, även att man knappt orkar det vissa morgnar ;). Är dock på jakt efter en billig cykel, då blir det ju mycket smidigare!
 
Bislett
 
St. Hanshaugen


In the making

Som i princip alla andra säger, så säger jag det också: det gör inte lika ont som man tror ;). Men det är också en helt annan smärta än vad man tror, det går inte alls beskriva hur det känns. När vi väl hade satt igång så tänkte jag bara "det här var ju inte så farligt", och han som tatuerade frågade hur det kändes och jag svarade att det kändes bra. Bara några minuter senare blev jag verkligen skityr, visste inte vad jag skulle ta mig till och jag var tydligen helt kritvit hehe ;), så vi fick avbryta ett tag. Annars gick det väldigt bra, tog ca en timme :). Är riktigt nöjd!
 
 
 
 
 
Mackan spontangjorde en tatuering han också direkt efter mig ;)


Äntligen är den på plats!

 
 
Jag har SÅ länge velat göra denna tatueringen och idag äntligen gjorde jag det! Trodde faktiskt aldrig att jag skulle våga, att det inte skulle bli av. Jag är en sådan fegis som är rädd för att ta sprutor liksom ;). Men igår så kontaktade jag lite spontant en tatuerare här i Oslo och diskuterade lite priser och så sa han att han skulle göra en skiss på hur jag förklarade att jag ville ha den. Efter ett tag sa han bara "vi har en tid imorgon vid 17 om du vill", lite spontant sådär så sa jag ja!
 
Mina två systrar, Jesse och Carro, är dom bästa jag vet, dom är anledningen till vem jag är idag. Jag älskar dom av hela mitt hjärta, och därför valde jag att göra en tatuering tillägnad dom. Nu är dom alltid med mig, vart jag än går. <3
 


Supereffektiv dag

Tovisen och jag var uppe med tuppen imorse! Vi åkte till skatteetaten och fixade med skattekortet och sedan åkte vi till Kiwi och handlade. Efter det gjorde vi lunch och åt, sedan gick ut på en lång promenad i hopp om att hitta en viss affär, som vi sedan inte riktigt hittade. Nu har jag precis duschat och Tove har dragit till jobbet.
 
Både idag och igår (särskilt igår) har det varit det finaste vädret sedan vi kom hit, man kunde tillochmed gå i vårjackor :D.
 
 


Storhandlat på Kiwi ;)

 
Köpte mackor som jag kan ta med mig som matlåda till jobbet, bananer som jag kan ha i gröten och på mackorna, och så choklad för att idag är en speciell dag som ni får veta sedan!


Lite hemlängtan...

Fick ett brev hemifrån idag. Det var tänkt att det skulle komma fram på allahjärtansdag men bättre sent än aldrig! Att ett litet kort kan göra en så glad :D saknar verkligen min familj nu... Men idag är det "bara" två månader kvar tills jag ska hem och hälsa på!! Längtar verkligen :D Tack världens bästa föräldrar för det fina kortet! Det hänger nu i min fina samling på väggen.
 
 


Tips på billig mat i Oslo

Dom flesta som kommer från sverige hit till Oslo, har som anledning att jobba och tjäna mycket pengar, leva snålt och sedan spara vartända öre som går att spara. Jag och Tove har inte varit så bra på det dom senaste veckorna hehe, men nu är det dags att börja om ;). Tänkte tipsa er som redan är i Oslo, eller kanske vill flytta hit, och vill spara pengar. Såhär är en vanlig dag för mig inom matfronten:
 
Frukost: Havregrynsgröt med kanel, utan mjölk. Trodde faktiskt knappt att det gick äta gröt utan mjölk, men Tove gör alltid det och eftersom mjölk är svindyrt här så har jag faktiskt också lärt mig att göra det hehe. (givetvis är både havren och kanelen från sverige;))
 
Lunch: nuldar. 5 paket från Kiwi här kostar 9 spänn. Alltså 1,80kr per portion. Vill man kan man ju tillsätta majs som kostar 4kr/paketet och räcker ca 3 gånger.
 
Mellanmål: Knäckebröd med ägg. Ett paket med 520g knäcke (husman) kostar 9kr på Kiwi, och det är hur mycket knäckebröd som helst i! Äggen kostar 30kr för 18st.
 
Kvällsmat: Köttfärssås och pasta. Köper man 400g köttfärs av svin kostar det 18kr på Kiwi. Pastan har man med sig hemifrån sverige. Häller man dessutom i lite krossade tomater, creme fraiche, paprika, svampt, majs osv som jag gjorde sist, så räcker det faktiskt till 5-6 portioner. Alltså inte många kronor för en portion!
 
Är man trött på köttfärs kan man även köpa fiskpinnar, ett paket med 30st kostar bara 15kr!
 
Saker jag tipsar att man tar med sig hemifrån Sverige i matväg: Pasta, ris, havregryn, mjöl, alla möjliga bakvaror (ibland blir man väääldigt sugen på choklad haha), pulvermos, kräm, kryddor (är ganska dyrt här), ravioli, chili con carne och andra liknande maträtter på burk, krossade tomater/tomatsås, ketchup, kaffepulver om man dricker det.
 
Som ni kanske märker är Kiwi verkligen vår favoritaffär ;). Anledningen till det är att dom har hyfsat stort utbud (finns typ inga stora matbutiker här inne i Oslo utan då får man åka en bit bort, så för att vara en sån liten butik finns det ganska mycket), dessutom har dom ett eget märke som heter "first price" och har oftast helt SJUKT billiga varor, har bra öppettider (förutom söndagar!!!), och det ligger inte många minuter från där vi bor! Är ni nya i Oslo, eller ännu inte besökt ett Kiwi, rekomenderar jag det starkt :).
 


Mitt jobb

Både igår och idag fick jag jobba på ett annat Deli de Luca, men som har samma butikschef, så förmodligen kommer jag jobba där också en hel del. Det var väldigt lugnt igår så passade på att ta lite bilder så ni ska se vad det är för ett ställe jag jobbar på. Det är alltså ungefär som 7eleven fast lite billigare och lite större utbud på mat och fika såsom baguetter, wraps, nudlar, lasange, calzone och bullar, tårtbitar, cookies osv. Det är faktiskt ett väldigt bra jobb, men kan dock bli lite långtråkigt när det inte kommer några kunder eftersom man oftast är helt själv.
 
 


Fin allahjärtansdag igår

 
 
När Tove kom hem från jobbet igår överraskade jag henne med The Notebook, chips och grönsaker med dipp, cola, bubbelchoklad, och snackbox från donken med dipp. Bullarna kom Tove hem med från jobbet, hon fick 10 wastebullar!!! Snacka om att vi hade matkoma sen! Hehe.


Ny, supermodern, telefon ;)

 
Köpte denna sköningen idag för kun 199 nok! ;) Eftersom min chef smsar och ringer en del så blir det för dyrt i längden att bara använda mitt svenska abonnemang så detta är nog den bästa lösningen tror jag. Köpte ju ett kontantkort precis när jag flyttade hit och har testat det i 3 olika telefoner men alla har varit låsta... Så nu hoppas jag verkligen att denna ska funka!


Tove in action

 
 
 


Full fart en dag som denna

Ledig dag för min del idag så här på allahjärtansdag! Faktiskt så har jag hunnit med en hel del. Gick först in till stan, fick en gratiskaffe av 7eleven, sedan blev jag stannad av en tjej från någon organisation som var emot dödshjälp och grejer och lyssnade på henne i säkert en kvart hehe, sedan gick jag till teknikmagasinet och köpte en telefon för 199kr, sen var jag på BIT på byporten och drack en cappuccini, efter det gick jag till ett Deli de Luca och köpte bullar som jag sedan gick till Toves jobb med lagom till hennes rast och bjöd henne på till efterrätt efter hennes lunch. När hennes rast var slut gick jag till affären och köpte lite gott som jag ska överraska Tove med ikväll när hon slutat jobba! Nu tänkte jag städa iordning lite i vårt rum och göra det mysigt tills Tove kommer! :D
 
 
 
 
 
 
 


Godaste på länge!

 
Gjorde sån sjukt god köttfärssås idag med tagiatelle till som är min absoluta favoritpasta! Det var nog faktiskt den godaste köttfärsen jag någonsin har skapat ;). I den var det: gullök, champinjoner, majs, paprika, krossade tomater, creme fraiche, köttfärs, salt, peppar, cayennepeppar, paprikakrydda och lite grillkrydda. Serverades med tagiatelle och avokado. MUMS!
 
Idag jobbar jag bara 18-23, ledig imorgon, lördag jobb 13-18 och söndag ledig, så underbart avslut på veckan :D. Det lönar sig att slita i början av veckan så man kan ta det lugnt sen, för i veckans slut kommer jag ändå ha fått ihop till norsk heltid, 35 timmar, även att jag knappt jobbar något alls nu tors-sön känns det som.
 


Är det redan onsdag??

Jobbade till 23 igår och började vid 7 imorse, så har verkligen haft fullt upp. Nu har jag precis kommit hem och duschat, ska snart spise lite och sedan dra vidare till kiwi för att handla lite gott! Imorgon ska jag åka till teknikmagasinet för att köpa mig en billig telefon. Har ju testat med 3 telefoner hemifrån men alla var tydligen låsta, och eftersom min chef smsar ganska mycket så blir det för dyrt att inte skaffa norskt kontantkort :). Utöver det väntar jag på mitt kontonummer från swedbank, var där i fredags och skulle öppna ett norskt konto så jag hoppas att det kommer snart!
 
 


Första månaden i Oslo

Första kvällen i Oslo, vi var snabba med att göra oss hemmastadda så vi skulle trivas ;). Detta är Toves del av rummet.
 
Min del av rummet.
 
 
En av dom första kvällarna gick vi en långpromenad och fotade lite i vackra Oslo :)
 
Hehe, jag lät Tove låna kameran, men hon fick ikke bestämma själv! ;)
 
En glad Tovis i väntan på trikken.
 
Många ägg har blivit kokta! Haha
 
Kortspel
 
Promenad på ett högt berg med Maja, Lisa och så Tove och jag då.
 
Testade på jobb som telefonförsäljare, INGET för mig!! Hehe
 
Vi åkte många gånger med gratisbussen till Ikea
 
Vi fick gardiner ;)
 
 
Vi hittade en skridskorink och även två par skridskor och gled omkring.
 
Pokerkväll med killarna i kollektivet
 
Utgång!
 
Mysig picknicksmiddag
 
Tove fick jobb på BIT :D
 
Jag följde med killarna till holmenkollen en dag när Tove jobbade och åkte kälke, hur kul som helst!
 
Vi shoppade loss, även att vi hade lovat oss själva att inte shoppa nånting här i Oslo ;)
 
Några festliga måltider blev det faktiskt!
 
Chokladbollssmet smäckte vi i oss en kväll, haha usch vad illa vi mådde sedan!
 
Gick på några intervjuer och gjorde bort mig ;)
 
Supersöt kollektivsambo i sin nya onepice!
 
I början promenerade vi faktiskt en hel del, vad hände? Hehe


Ljusstakar

 
Hemmagjorda ljusstakar av vinflaskor :D vi är så flinka, jag och Tove. Det var akkurat ikke vanskeligt!


Söndag

Igår var det fest i kollektivet och en ny tjej flyttade in. Idag blir det jobb för min del, 16-23. Annars händer det faktiskt inte så mycket roligt just nu, hehe. Tänkte snart göra en summering av första månaden i Oslo med massa bilder med allt som vi gjort :).


Jobba jobba jooobba!

Igår blev det jobb 18-23, första gången jag var nästan helt själv på jobbet. Även idag blir det jobb, 7-13. Tog en stund innan jag kunde somna inatt så har knappt sovit något så är ju lagom pigg på jobb ;) aja jag får sova lite efter jobbet, slutar ju tidigt iallafall :) 


Upplärningskurs

Kom precis hem från kursen som varade i ca 4 timmar. Det bästa med kursen var att dom bjöd på pizza och läsk haha. Gratis kvällsmat, check! ;) Imorgon ska Mackan följa med mig till banken så jag hittar rätt haha, så ska jag äntligen fixa ett bankkonto! Fick även reda på att jag ska jobba i helgen, superbra för jag vill ju jobba så mycket som möjligt så jag får massa pengar hehe.
 
 


Dryg dag för min del...

Skulle idag dra iväg och fixa norsk bank, men jag hittade inte dit jag skulle hehe, så får ta det imorgon istället när jag har tagit bättre reda på vart det ligger. Tänkte skaffa swedbank eftersom jag har det i Sverige, så det är nog smidigast. Sedan har jag åkt till jobbet för att prata med chefen men han var inte där, så fick åka hem igen. Om ca en halvtimma ska jag åka iväg på upplärningskurs och vet inte ens adressen dit, bara ungefär vart det ligger, så det känns ju inte alls så stabilt... Får hålla tummarna bara på att jag hamnar rätt!
 
 


Middag på TGI Fridays

För att fira Tove ytterligare lite så gick vi tillsammans med Maja till Fridays och åt middag. Trerätters med vin till, det satt mycket fint kan jag säga!
 
 
 


Deli de Luca

Första dagen på Deli kändes helt ok, men har fortfarande ganska mycket problem med att förstå norska språket, hehe. Jag hör liksom redan ganska dåligt, och sen kommer det folk som pratar slarvig och snabb norska, det är ju inte min starka sida direkt ;). Men men, annars gick det nog ganska bra tror jag, det är ju mycket att tänka på, som alltid på ett nytt jobb, men det ska nog tillslut bli bra :) Det läskiga är att man är bara max två st som jobbar, ibland är man ensam så om man undrar typ hur man slår in något till exempel så kan man inte fråga någon... Men jag lär mig väl snart allt förhoppningsvis!
 


Födelsedagstårta!

Efter min kurs så drog jag och Tove till ett annat Deli för att köpa tårtbitar!!  Det är ju trots allt hennes 20årsdag :D
 
 
Oreotårta och typ brownietårta!!!!!! MUMS
 


GRATTIS TOVE, 20 ÅR!!!!

 
Min underbara sambo fyller hela 20 år idag!!!!!! Stort grattis Tove! :D Du är en av dom finaste personerna jag vet och du betyder så himla mycket för mig. Hoppas du får en jättebra dag, PUSSS!
 


Myskväll med fruktsallad

Igårkväll hade vi så mysigt med fruksallad gjord på det som blev över från Toves brunch i söndags, mycket gott. Och nu är det dags för mig att bege mig till min första jobbdag. Först utbildning i butiken 8-15, sedan en kurs 17-21. NERVÖS.
 
 
 


Toves säng i lördags

 



Haha Tove var ju ute med jobbet i lördags, då passade killarna i kollektivet på att pranka henne lite genom att sabotera hennes säng eftersom hon fyller år på tis ;). Detta blev resultatet! Sängen inlindad i toapapper, kuddarna ihoptejpade med silvertejp och även bananer fasttejpade på min resväska på hennes säng. Haha ja vad ska man säga? Dom är som dom är grabbarna ;).


Stopp i toan...

Haha igår när vi vaknade så var det stopp i toan. Vi är liksom 10 pers i ett kollektiv som delar på EN toa, fattar ni paniken då om det är stopp i den? ;) Man har fått gå ner till bion eller donken för att kunna gå på toan liksom haha. Men nu var det nyss några här som skulle fixa det så man får ju hoppas att det funkade!
 
 
 


Inte längre arbetslös!

En kompis ringde imorse och sa att dom behövde en ny tjej på hans jobb på en affär som heter Deli de luca. Jag gick dit, träffade chefen och sa att berättade att jag kände en som jobbade där och att han tipsat mig att gå hit, fick en liten miniintervju och efter bara några minuter var jobbet mitt! Han orkade inte läsa igenom alla cv'n han fått sa han haha, så jag fick det! :D
 
Utbildningen börjar redan imorgon, så går det bra då så hoppas jag få skriva på kontrakt så jag verkligen är 100% säker på att jag får jobba där.
 
 


Superfint väder i Oslo idag!

Kom precis hem från att ha gått en runda ute i det jättefina vädret som sprider sig över Oslo idag. Snön smälter, solen skiner, himlen är klarblå och det är helt vindstilla. SÅ underbart!
 
Vad som står på schemat denna dag är att söka massa jobb. Söker snart på Donken om jag inte får något annat, även att jag lovade mig själv att inte göra det ;).
 
 


Födelsedagsbrunch för TOVIIIS

Idag överraskade jag Tove med födelsedagsbrunch, det blev buffé med goda mackor och massa goda pålägg, samt massa olika frukter, juice och OREO-yoghurt! Eftersom hon jobbar på sin födelsedag (tisdag) och vi ska ut och äta på kvällen så överraskade jag henne idag istället.
 
För övrigt så är ju som sagt i princip ALLT stängt på söndagar, vilket jag inte alls tänkte på idag... Så när jag hade gått till vår favvoaffär så såg jag att det var superstängt... Så det var bara att ta tricken och leta efter någon slags matbutik som var öppen, tillslut hittade jag en hehe. Utbudet var inte det bästa men både jag och Tove blev riktigt nöjda med maten ändå, det var verkligen skitgott! Nu ligger vi alltså typ i matkoma haha, och nu blir det mysa till några avsnitt gossip girl :).
 
 
 
 


Om jag saknar fotbollen? Jo tack

Bilder från en inomhuscup för två år sedan:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Knaskatten haha

 
Haha kollade igenom mina gamla bildmappar lite och hittade denna gamla godingen. Skulle fota katten en sommar och det blev två ganska roliga bilder, och vad som gör två roliga bilder ännu roligare är att sätta ihop dom som en HTML-fil haha!
 


Daniel Wellington

 
Igår kom äntligen mitt nya armband till min Daniel Weillington-klocka! Det var nämligen så att jag fick det nya armbandet i julklapp, men detaljerna var i silver och jag skulle ha i koppar för att det skulle matcha själva uret, så jag skulle byta det precis innan jag flyttade hit till Oslo. Då var självklart just det armbandet med den färgkombinationen slut, så dom skulle skicka efter det. Så det kom till affären för någon vecka sen så min gulliga mamma skickade det hit till mig :D.
 
(Fint ärr jag har på armen bredvid klockan va? ;) det är från en pommeskorg på donken hehe)


Nya standardsnackset i oslo

 

Tove älskar tydligen riskakor, eller så älskar hon det bara för att det är så billigt? Hehe. (7 nok för 15st) Så igår iallafall så kom hon på att man kunde ha choklad och banan på, och först var jag väldigt skeptisk till det då jag aldrig riktigt tyckt om riskakor, men tillslut vågade jag smaka och det var faktiskt otroligt gott! Jättebilligt, nyttigt (hehe syftar då på bananerna;)), och megagott! Något säger mig att detta kommer bli vårt standardsnacks under vår tid här i oslo!


Nästan frisk!

Vaknade idag och kände att jag mådde mycket bättre än jag gjort nu de senaste dagarna. Huvudvärken är i princip borta, halsen har jag inte ens ont i längre och i kroppen gör det inte heller ont! Dock är jag fortfarande väldigt snuvig men det går bra så länge jag inte har ont någonstans ;).
 
Eftersom jag mådde hyfsat bra idag så åkte jag till byporten och handlade lite frukt osv, så kom precis hem :). Stackars Tove åkte tidigt till jobbet idag, och jag tror faktiskt inte hon mår bättre idag... Men inte vet jag, för hon åkte lååångt innan jag hann vakna, hehe. Direkt när hon kommer hem från jobbet ska hon bara fixa sig och sen drar hon iväg på personalfest, så det blir nog en tråkig lördag för mig hela dagen och kvällen. Kanske händer det något roligt i kollektivet :).
 
 


RSS 2.0