Utgång!

Har nu firat Anna ihop med hennes släkt och ätit alldeles för mycket olika kaksorter.. Hehe. Snart blir det Annas första utgång, hon fyller nämligen 18 inatt vid 12! Wiho :D


Önskelista

 
Har suttit och knåpat nu ett tag på min önskelista till jul, och detta är vad jag vill ha av släkten. När man tittar på den ser det ut som att jag inte kommer få så mycket roliga julklappar hehe. Men behövligt! Tänk att slippa köpa allt det här när det väl är dax att flytta hemifrån! Och nu är det faktiskt inte lång tid kvar :D.


Trött tjej?

Haha hittade en del bilder som folk har lagt upp på mig när jag har varit så social och sovit ;) detta är inte ens alla bilder som finns haha!



Beställt studentmössa!



Hejhej

Jag är sämst på att blogga nu för tiden hehe. Men jag lever ;) Har bara fullt upp med annat just nu helt enkelt!
 


Pannacotta med vanilj och vitchoklad + hallonsås



Mumma

 
Gårkvällen spenderades hos Amela med henne och Elin och en massa god glass och filmer. Idag åkte jag och Amela hem till mig och gjorde vår speciallitét! Nämligen Trippelchockladkaka! Den ska vara med i min kokbok :D Visst ser den OTROLIGT god ut?


Ikväll...

Ska duscha lite och göra mig iordning efter ett hårt pass på gymmet idag och några episoder Pretty little liars, efter det ska jag åka hem till sötisen på bilden för att ha lite filmkväll med henne och andra fina vänner, och sen sover vi där.
 
Imorgon är vi lediga, då ska Amela och jag baka till min kokbok och sedan blir det utgång med Malin!
 


Ännu finare nu!

Nu är sidan ännu finare ;)

Uschhha vad jag är trött idag... Skulle göra mycket för att bara få åka hem och ligga i sängen resten av dagen! Men duktig som jag är ska jag gå färdigt skoldagen och sedan bege mig till gymmet. Efter det blir det faktiskt att handla en julklapp, det gäller att va i tid! ;)



Min fina kattdjurssida

Haha fin va? Jobbar med den i webbdesignen nu ;)



My new love <3

Herregud, är helt SLUT i benen nu efter att ha kört ett tungt benpass på gymmet igår och sedan lite multiträning idag vilket nästan bara innefattade ben. Imorgon blir det armar och mage :D. Här kommer en bild på mina nya kärlekar som jag köpte idag:
 


Göteborg

Är nu hemma från en superhelg i göteborg med Malin! Har shoppat en massa: två jackor, två toppar, ett par jeans, en bustier, ett träningslinne, en pälsväst och en klänning. Hoppas ni inte har saknat mig för mycket :D haha.
 


Bye bye Kalmar!

Idag ska jag in till stan med Anna en stund, sedan gymma och sen åker jag hem till Malin i nybro för att imorgon ska vi till göteborg!! Kommer hem sent söndag kväll, så seeeee ya later!
 


RSS 2.0