Min lilla älsklingStudentklänning!

 
Efter mycket om och men har jag nu äntligen hittat den perfekta studentklänningen och beställt hem! DÖR vad snygg den är :D Endast 22 dagar kvar nu....


Ny väska!

Köpte en väska på Cypern som jag själv tycker är skitsnygg :D älskar brunt till vitt och så nitarna också!Mediauppgift

Skrev ju för några inlägg sedan att jag gjorde en film som mediauppgift. HÄR kan ni läsa om uppgiften och tanken osv. Så tänkte nu visa er filmen, så här kommer den ;). Notera att jag inte haft någon lektion i rörligbild och aldrig jobbat med det innan och gjorde filmen på ca 2 timmar eftersom jag skulle utomlands. Dessutom har jag filmat direkt på dataskärmen, därav dålig kvalle ;).
 
 


Knäppishunden

 
 
Haha så söt han är. Lyssna på ljudet han gör liksom!


Cypern

Igår kom jag hem från en helt underbar vecka på Cypern med Malin! Veckan har varit galen och härlig trots lite halvtaskigt väder. Dock är det väldigt skönt att vara hemma och träffa alla sina nära och kära igen och speciellt min lille Charlie.
 


Fotografering i solnedgång

Bilden är en printscreen från en film, därav den dåliga kvallen.
 
Sista mediauppgiften är nu färdig (jag får ju en vecka mindre än alla andra på de flesta uppgifterna nu eftersom jag ska utomlands nästa vecka!) och jag är ändå helt ok med resultatet. Jag gjorde ett självporträtt av mig själv i form av en film där kag försökte få ner mig själv på ca en minut. I bakgrunden på filmen spelas underbara Håkan Hellström, och i filmen finns jag och charlie, huset jag bor i, mina fina katter, lite foton jag har knäppt, min bil, mitt jobb + en liten snutt där jag knäpper skjortan, skolan, och i slutet när jag fotar i solnedgången. Jag försökte få fram lite "stökighet" och "skitigt" för att visa att jag inte är perfekt och har ett litet snurrigt liv, som de flesta andra. Detta försökte jag att fixa till genom att ha lite fel fokus inställd på kameran, lite snabbspolning, lite virrigt filmat osv. Jag kan försöka fixa så att ni kan se filmen här, det är så svårt att förklara haha. Men jag tyckte iallafall att det var en ganska rolig uppgift och jag är ganska nöjd tillslut!


Dom senaste dagarna från instagram

 
Det blir mycket hundbiler! Haha.


Ännu mer minnen fast i film!Hahaha, minnen från 2011!

 


RSS 2.0