Flyttaaaaa!!

Äntligen var det dags att lämna kollektivlivet bakom sig! Har varit en stor erfarenhet, men är SÅ glad att det är över! Idag mitt på dagen hämtade jag nycklarna och det känns hur bra som helst. Nu är Lisa på väg hit för att hjälpa mig flytta alla grejer. Så spännande :DSnart hemfärd!! :D

Kommer öppna mån-fre nästa vecka. Och imorgon efter jobbet ska jag till banken ang depositionen till lägenheten. Tisdag är det personalmöte, och på onsdag ska jag förhoppningsvis flytta alla mina grejer till nya lägenheten. Och på lördag kommer ÄNTLIGEN mamma och pappa och hämtar oss!!!!! Längtar så mycket!! Blir hemma i 2 veckor innan jag tar med mig älskade Charlie och åker tillbaka till Oslo :)

Beste Leo

Som restaurangchef är det min uppgift att fixa så att alla jobbpassen funkar, och är någon sjuk så är det mitt ansvar att få in en annan på det passet... Igår var en sån dag som jag verkligen ville vara ledig. Hade verkligen längtat efter ledighet (har bara varit ledig 2 dagar denna månaden), men då var det en som blev sjuk.... Ringde runt till ALLA, men ikke... Så jag fick själv åka in och stänga. Då möts man iallafall av en ängel (Leonora) som öppnade och stannade ända till 7 för att vi inte hittade nån som kunde stänga. Så när hon hade gått hittade jag finaste stängningslappen av henne haha. Det är en fin vän, det!

Middag, fika och möte + plugg

Igår var jag ledig, för andra gången denna månaden hehe, så när Leonora slutade jobbet satte vi oss på ett espressohouse och åt middag och fika, samtidigt som vi hade "jobbmöte", samt pluggade inför BSM som jag ska gå i början av oktober. BSM är första kursen man går innan man blir skiftledare ;). Där satt vi till typ 10 och kosade oss. 
Äntligen!!

Var på visning på en liten och mysig och väldigt, väldigt fräsch lägenhet ca 10 min gångväg från mitt jobb. Och vet ni vad? Jag fick den!! :D så ska skriva på kontrakt idag eller imorgon, wohoooo! Som jag har letat, och fått så många nej så fick jag äntligen en perfekt liten lägenhet.

Skön ledig kväll med sambon!

Vi båda öppnade idag så efter våra jobb åkte vi till bislett och köpte thaimat och godis, så blev en skön kväll hemma med massa vila!! Har sökt en del lägenheter ikväll och ska på visning imorgon, hoppas på det bästa :).

Det verkar som att jag blir kvar...

Blev häromdagen erbjuden att bli restaurangchef, och tackade idag ja till det. Det är verkligen blandade känslor inför detta då jag VERKLIGEN såg fram emot att komma hem igen, men det är en chans som jag säkert bara får en gång i livet, och tackar jag nej kommer jag förmodligen ångra mig resten av livet. Så nu är tanken att jag åker hem datumet som är planerat, stannar hemma i några veckor, sen åker jag tillbaka till Oslo, till en ny lägenhet som jag förhoppningsvis har fixat, och påbörjar min utbildning. Hemifrån Sverige tar jag också med mig Charlie, så ska han bo här med mig. Hur länge jag stannar vet jag inte ännu, iallafall inte alltför länge men det blir väl iallafall ett år.

Idag efter jobbet åkte iallafall jag och min gode arbetskamrat Leonora till Eataly som är en jättetrevlig italiensk restauran på Tjuvholmen. Där satt vi i flera timmar och hade väldigt trevligt :)


Mat- ölkväll

Gårkvällen spenderades först på Olivias på tjuvholmen med Lisa, så ooootroligt gott! Sedan gick vi till ett ställe som hette blue note och drack lite öl. Efter att Leonora och Elin hade stängt på jobbet så kom dom också så satt vi där ett bra tag och hade väldigt trevligt! Bästa kvällen på länge faktiskt :)
 


Jobb jobb jobb

Vi är nu inne på sista månaden i Oslo, och den kommer innehålla så mycket jobbtider jag bara får tag på! Igår till exempel både öppnade jag och stängde, så jag jobbade i ca 14 timmar. Idag blev ett kort jobbpass, men skulle egentligen varit ledig så hellre det än inget alls! Nu ska jag gå till sängs för imorgon står öppning på schemat! 

Hittade en fin bild på min sötis som jag saknar så sinnessjukt mycket:Båttur

Idag gick Tove och jag ner till Aker brygge för att åka båt! Vi åkte till en ö som hette nesoddtangen där vi låg på klippor och solade och badade. När det sedan började bli molnigt tog vi båten tillbaka och satte oss på Fridays för att äta lunch, såååå gott! Nu väntas jobb för min del, 18-23.
 


RSS 2.0