Lyxiga kvällsmackor i sjukstugan


Underbara Felicia kom hem med waste från kaffebrenneriet idag, så jag och tovis snodde åt oss lite och delade på till kvällsmat. SÅ gott! Vi båda är fortfarande sjuka men jag känner nästan att jag håller på att bli bättre (ta i trä). 

Tyvärr fick jag inte jobbet på Waynes... Fick ett sms i onsdags att det var många duktiga sökande och att platsen tyvärr gick till någon annan... Så nu väntar jag på att mitt utdrag ur polisregistret ska komma så jag kan ringa upp jobzone igen för en eventuell intervju.


Lejonkungen och svindyr glass

Man får ju göra det bästa av situationen...



Sjuk...

Ont i hela kroppen, halsont, huvudvärk, snuvig, täppt överrallt och ont i öronen... Inte kul att vara sjuk, särkilt inte när man är så långt hemifrån, så idag kan man snacka om hemlängtan!! Och längtan efter glass hehe.


Älskar Ikea!!

Det är så skönt att bara sätta sig på en gratisbuss i ca 20 min med gratis wi-fi till Ikea och gå runt där med en 5-kronorspölse i näven haha. Idag åkte jag dit för jag tänkte göra storkok med köttfärs och frysa in lite så jag slipper äta samma mat 4 gånger i rad haha, så jag köpte alltså matlådor :) nästa stopp blir Kiwi för att köpa köttfärsen! Tänkte inte på det när jag var där imorse...





Effektiv morgon

Igår hände i princip ingenting, jag låg hemma och glodde på telefonen hela dagen i hopp om att någon skulle ringa, men hade ganska mycket otur på den fronten, medan jag gjorde det var Tove iväg och jobbade. Idag skulle ju hon på Waynes höra av sig om hon hann sa hon, även om man får jobbet eller inte, så jag ska väl glo på telefonen hela dagen idag med haha.
 
Klockan ringde vid 8 imorse iallafall, men varken Tove eller jag vaknade förrän halv 9 hehe. Då klädde vi på oss och gick till affären och handlade lite god mat och frukt och grönt, sedan gick vi hem och gjordde frukost och nu har jag gjort ett nytt CV/personligt brev utformat till barnehage (förskola). Fick nämligen en mejladress av Mackan här i kollektivet till en tjej som hjälpte honom att få jobb så jag håller tummarna!! Det skulle ju typ vara drömmen att få jobb på en barnehage och sedan extraknäcka på Waynes, man kan ju alltid drömma ;).
 
Min älskade bebishund, saknaaaaar <3


Gruppbild från kälkåkningen


Detta var dom från kollektivet som va lediga idag och kunde åka:)



Kälke i Holmenkollen

Följde med grabbarna i kollektivet idag till Holmenkollen för att åka Kälke. Det var skitkul faktiskt! Man åkte i en ganska lång backe som kanske tog en kvart och sedan tog man T-banan upp igen så var det bara att åka igen! Dock var det svinkallt så vi stannade inte så länge.
 
Japp det är mitt gäng ni ser med mexikohattar!
 
 


Romantisk inomhuspicknick

 
 
Kyckling = heligt för mig och Tove, därför ville vi göra det extra fint idag. Därför tog vi alla våra ljus och satte på golvet och hade inomhuspicknick! Hur mysigt som helst :D. Maten blev kycklingtortillas på mammas recept, så underbart gott och väldigt snabbt och enkelt att tillaga.
 


Shoppinggalna idag!

Haha vi har levt jättesnålt ända sen vi kom hit och så igår köpte vi värsta dyra maten och drinkarna och idag shoppar vi hur mycket som helst, vad hände?? Men det var sån sjuk rea idag så vi fyndade verkligen hehe. Nu ska vi dock inte shoppa NÅGOT mer här i Norge! Nästan iallafall ;).
 
 
 
 
 
Jag köpte: en jacka att ha frammåt våren, ett linne, en bustier, en klänning och äntligen lite ljus till vår fina kandelaber! Allt detta för ca 250 spänn!
 


Saknad vän och saknat intresse

 
Saknar att fotografera som jag gjorde förut när jag gick i skolan. Då var jag liksom i princip tvungen att fota ofta eftersom jag gick sam/media med inriktning fotografisk bild. Dessutom var bloggen mycket större på den tiden och jag uppdaterade ofta med fina foton. Kanske borde ta upp mitt intresse igen, gäller bara att hitta inspirationen :).
 
Min kära vän Johanna GB (som är på bilden) är också otroligt saknad. Just nu är hon i en annan del av världen och gör det hon tycker bäst om och har förmodligen "the time of her life". Tycker det är ganska jobbigt när folk som man träffat varje dag och varit bästa vän med bara försvinner och man kommer förmodligen i princip aldrig mer prata med den/dom... Är iallafall väldigt glad att jag har fått ha dom vännerna jag har/haft, ni är guld värda!
 


Myskväll på fridays

Ikväll var tanken att vi skulle gå och sätta oss på någon pub bara för komma ut ur kollektivet och träffa lite nytt folk liksom, men är man 19 år här i Oslo så är det inte det lättaste... Det slutade med att vi satte oss på Fridays där vi drack goda drinkar och åt goda potatischips med smält ost över och någon god sås och lök och tomat, det var SÅ gott! Sedan beställde jag sjukaste milkshaken!! Smaken var Oreo och den var så sinnessjukt god, det går inte ens att beskriva haha. Vi hade iallafall en väldigt trevlig kväll även att vi inte kom ut på något sånt ställe som vi egentligen ville.
 




Saknar min Charlie megamycket

 


Oslo i dagsljus

Har ju tidigare lagt upp massa bilder på Oslo i mörker, så jag tänkte att jag kunde gå ut och ta lite bilder på Oslo i dagsljus.
 
Vår ingång inifrån. Dörren rakt fram kommer man ut på vägen och den precis till vänster är dörren upp till vårt kollektiv.
 
Precis utanför vår ingång, man ser ju trikken (spårvagnen) där uppe, där är hållplatsen och det går 2 olika trikklinjer och två olika busslinjer därifrån och tar ju inte ens 30 sekunder att gå dit hemifrån oss, hur gutt som helst!
 
Slottet från trikkhållplatsen
 
Detdär är bland det längsta jag någonsin har fått vänta på en trikk haha. Man blir så bortskämd här, får man vänta i mer än 2 minuter tycker man det typ är jobbigt, medan hemma i Kalmar tycker man det är kort tid att vänta en kvart haha.
 
Tredje huset på högersidan, det som har lite ljusblå nyans, det är där vi bor!
 
Oslo sentralstation/jernbanetorget/byporten
 
Konstverk från operahuset
 
Taget från operahuset
 
Ingången till operahuset
 
Karl Johan, huvudgatan i Oslo
 
Nav - norska arbetsförmedlingen. GRATIS UTSKRIFT AV CV:N!!
 
Wayne's coffee, solli plass - där jag ska på intervju imorgon.
 
KIWI, solli plass - vår favoritaffär! Billigaste maten.
 
Oslos polisstation ;) hehe.
 
USA:s ambassad
 


Gjorde precis supergod mat!

 
Detta var det godaste jag ätit på länge! Jag köpte massa grönsaker osv idag så jag kunde fylla ut köttfärsen lite så det blir mer mat. Så ingredienserna i detta är: gullök, tomat, paprika, majs, champinjoner, köttfärs och tacokrydda och till detta hade jag pasta. Bra tips till folk som är lika snåla som mig :D, detta blev nog nästan en portion extra än om jag bara hade haft köttfärs och tacokrydda.


Chokladbollskväll

Igårkväll var tanken att vi skulle göra chokladbollar, istället gjorde vi bara smeten och satt och åt haha. FY vad vi mådde illa efter det, det kommer vi ju aldrig göra om! Efter det hade vi så dåligt samvete så vi gick ut en runda sen sprang vi upp och ner för en lååång trappa 5 gånger.
 
Idag ska Tove jobba, hon fick sovmorgon idag men då är det ju desto längre tid tills hon kommer hem... Men jag har en del att göra idag ändå. Jag ska springa en runda nu när hon har gått, sen ska jag duscha, köra igång en maskin tvätt, handla lite, göra tacos, förbereda mig JÄTTEMYCKET på intervjun imorgon, dammsuga, kolla greys anatomy, sen hoppas jag att Tovis kommer hem hehe.
 
 
 


Håller tummarna

Fick ett samtal igår från Waynes coffee på solli plass som bara ligger ca 7 minuters gångväg härifrån, dom sa att jag ska på intervju där på fredag!! Jag bara måste få detta jobbet!

Och idag ska jag tillbaka på ett "kaffebrenneriet" och prata med chefen om hur det går med det jobbet.

Börjar bli trött på att vara arbetslös hehe, tro det eller ej men jag längtar faktiskt tills jag får ett jobb och kan komma in i rutiner osv.





Mysfrulle

Idag blev det sovmorgon och supergod omelett till frukost. Har kollat massa avsnitt greys anatomy och kom precis hem från att ha gått en lång runda. Snart ska jag gå til Toves jobb så hon slipper åka/gå hem själv :). Saknar henne här hemma när hon är på jobbet!





Skridskoåkning!

Efter att ha slappat hela dagen så kände vi att det var dags att gå ut och få lite frisk luft och röra lite på sig. Så vi gick en runda och när vi kom till skridskobanan på Karl Johan så såg vi att det låg massa skridskor där så vi lånade varsitt par och började åka omkring. Haha det var sjukt länge sedan jag åkte skridskor så det var jättesvårt i början, men verkligen skitkul.
 
 
 
 


Min älskade syrra <3

 
Dumma klantiga Carro!! Tur att du hade tur i oturen. Älskar dig, och grattis i efterskott.


Jobbig morgon...

Dagen började med att jag fick ett jobbigt samtal av mamma där hon berättade att Carro låg på sjukhuset efter en olycka inatt, men hon kommer bli bra. Det är ju detta som är det jobbigaste att bo så långt ifrån sin familj, jag hade ju verkligen velat vara där med henne hela dagen... Tråkigt nog var det också hennes födelsedag igår så fick hon spendera hela natten på sjukhuset... Huvudsaken är att hon blir bra!

Vi har precis slängt in andra maskinen tvätt för idag och ätit lunch. För min del blev det fjärilsmackaroner och gourmetköttfärs, mycket gott! 




Gossip girl och poker

Tove och jag unnade oss gossip girl-maraton med ben&jerrys och mango, och sedan pokerkväll med grabbarna i kollektivet. Går verkligen inge vidare för mig som redan har åkt ut hehe.





Fredag

Igår hände i princip ingenting. Jag gick upp tidigt och sökte lite jobb, sen när jag kom hem så gjorde vi kladdkaka utan mjöl (det var faktiskt gott ändå haha), och sen åt vi den medan vi hade gossip girl-maraton. Senare på kvällen satte vi oss i köket och spelade kort med Albin och Mackan.



Fördelen med att bo i kollektiv



En hel kasse med överblivna mackor/bullar/cookies/brownies och en hel kasse med juice. Detta kallar jag lyx!


Torsdag

Är helt slut efter att ha varit ute mellan 11-15 i nästan snöstorm och sökt massa jobb. Skrev ut 20 cv'n imorse och har bara ett kvar!! Om jag inte ens får en intervju efter idag så måste det ju vara något fel... Men en av killarna i vårt kollektiv jobbar på en ganska stor restaurang eller liknande på Akerbrygge, och dom söker två st till garderoben där så han har pratat med sin chef som ville ha våra nummer, så jag håller tummarna för det!
 
Tove är fortfarande kvar på jobbet och jag har ätit mat, städat toan och städat rummet så nu ska jag vila lite i sängen till Grey's Anatomy.
 
Världens gosigaste sockor i Norges färger som jag fick av världens bästa föräldrar i julklapp! Använder dom nästan varje kväll, så dom var välbehövliga :D


Tar en paus på toves jobb

Har sökt jobb hela morgonen och har varit på tre "miniintervjuer" så det känns ganska bra. Efter att delat ut cv på typ hela Karl Johan så gick jag till majorstuen för att dricka en cappuccino och hälsa på Tove på hennes jobb där hon just nu får barristautbildning (tror jag). Snart ska jag ut i kylan igen och söka ännu mer jobb! Kämpaaaa.






Lyxfrukost


Till frukost för min del idag blev det banan och köttbullemacka och oboy!!!! Lätt den godaste frukosten sen vi kom hit! Tove ska snart åka och jobba och då ska jag gå och söka massvis med jobb. 



Mormors köttbullar<3


Haha det ser verkligen inte gott ut på bilden, men idag gjorde jag köttbullar efter min älskade mormors recept och det blev såklart SKITGOTT!! Man saknar verkligen god mat här, så det va verkligen underbart :D den köttfärsen jag köpte kostade bara 20 spänn för 400g så det blir nog köttbullar ganska ofta här framöver hehe.


Arbetslös igen

Jag valde idag att säga upp mig från telefonjobbet pga att jag verkligen inte är en bra försäljare haha, jag gillar inte att ringa till folk och tjata på dom, förresten gillar jag inte att prata i telefon alls haha, och så var det väääääldigt tråkigt idag och lönen är på provision och eftersom jag är en dålig försäljare kommer jag ju knappt tjäna något ;) så imorgon ska jag bara söka massa jobb hela dagen!!





Första dagen som telefonförsäljare

Jag tror det gick ganska bra idag, dom sa att jag var duktig hehe :) men det tar ett tag innan man kommer in i det! 

Min lilla kontorsdel




Oslos verklighet

När man är ute och går på Karl Johan eller i sentrum och liknande så ser man otroligt många tiggare här. Helst skulle man ju vilja hjälpa alla! Det är helt sjukt att det finns så många som är utan hem och mat att dom måste sitta ute i kylan och tigga för att överleva, och det är så hemskt att se på. Häromdan såg vi en tiggare på Karl Johan som gjorde ett sandslott, fast inte av sand utan av snö! Han var riktigt skicklig. Det finns också många som spelar instrument och sjunger vilket är väldigt mysigt att gå förbi.





Myspys i vårt lilla rum!


Vi tände massa doftljus så det blev jättemysigt nu ikväll. Vårt rum kan faktiskt vara väldigt gosigt på kvällen med massa ljus!

Medan jag var på intervju idag så gick Tove och sökte lite fler jobb. När vi båda sedan hade kommit hem så vilade vi lite, kollade film, gick ut en runda, lagade mat och sedan kollade jag på idrottsgalan och blev bjuden på chokladmuffin medan Tovis duschade osv. Helt okej effektiv dag nu när man tänker efter!


Kallt i köket

Eftersom allt redan ingår i vår hyra och det brukar va svinkallt i köket så använder vi oss av vår ugn. Fungerar mycket effektivt istället för ett element ;)

Dagens maträtt blev pasta och smörstekt majs och champinjoner, det var mycket gott faktiskt!







Testvecka som telefonförsäljare

Idag var jag på en intervju för ett företag som säljer facebookprofiler till företag. Det verkade ganska bra och det ingick lunch och allt ;). Lönen är helt okej, det är fastlön och provision, och fastlönen var ganska bra och man kommer ju tjäna mer än det ju mer man säljer. Så jag gick med på en testvecka så får vi se hur det går! Är lite nervös hehe.
 
 


Fiskbensfläta a la tovis





Finmiddag




Det blev en av våra favoriträtter idag: kyckling med ris och massa sååååås. Riktigt gott var det!! 


En timmes promenad

Vi kom precis hem från en timmes promenad där vi gick förbi slottet och sedan till majorstuen och lite till. Jättemysigt att det var under skymningstid och månen var framme :)












Misslyckad utgång igår

Det var 20årsgräns på i princip alla ställen igår så vi kom inte in någonstans.. Därför blev det att vi gick till Donken och åt en svindyr dubbelcheese och sen gick vi hem och kollade på film till typ halv 5. Så idag är man ju lagom pigg ;) eftersom det mesta här är stängt på söndagar så har vi mest vilat och masserat varandra, tvättat och nu ska vi snart ut och gå en runda. Ikväll blir det också lyxig söndagsmiddag! Kyckling med ris och massa såååås! Mums :D







Snö här i Oslo

 
Nu har snön kommit till Oslo och det känns nästan som att en ny istid är på väg. Nej men riktigt kallt har det varit ute idag! Det ni ser på bilden är Oslos slott, så det är där kungen bor. Där vi står när bilden togs är trikkstationen där vi bor och det är ca 50m från vårt boende så det tar inte ens en minut att gå dit, och därifrån går trikkarna oavbrutet in till sentrum som bara tar några minuter. Hur gutt som helst!
 
Nav var stängt på lördagar, så jag hade bara 5 cv att dela ut idag. Så jag har sökt på några starbucks, ett waynes och ett ginatricot. Håller tummarna på att någon ska höra av sig snart.


God morgon!


Dagen kommer bjuda på NAV (norska arbetsförmedlingen) och jobbsökande för min del, dessutom ska vi förmodligen gå ut med resten av folket i kollektivet ikväll. Så då får vi se vad Oslos uteliv har att erbjuda :)



Tack gode gud för snapchat











Jag saknar min goseplutt så det gör ont :(


Tadaa



Köpte en till låda idag så nu blev hyllan genast mycket snyggare! :)

Förresten så har tovvisen fått jobb idag!! På BIT, där vi va på intervju igår. Jag fick det dock inte, ganska surt... Men jag får söka vidare :)


Promenad med Tovis, Lisa och Maja

 
 
 
Det var det "berget" ni ser på bilden som vi gick upp för.
 
 
Skitfin utsikt, fast det var sjukt mycket finare i verkligheten!
 
 


Megafrulle


Eftersom ingen av oss skulle jobba något idag så skulle vi unna oss sovmorgon och en ordentlig frukost! Fy vad skönt det var att få sova ut. Idag tänkte vi ta en pw med en som heter Maja och sedan ska vi nog en sväng till Ikea igen. En dag ledig från jobb och jobbsökande. Så skönt! Det förtjänar vi efter denna veckan :)



Nytt till rummet!

 
Kaffebehållare, kaffemuggar och doftljus.
 
Klädhängare
 
En "mugg" till sminket
 
Och två förvaringslådor i hopp om att få ordning på mina kaoshyllor, dock behöver jag nog någon till ser det ut som.
 
Sötistove!


Supernöjda påväg hem






Mot Ikea

Jobbintervju stod på schemat idag, det gick verkligen inte bra för någon av oss haha. Efter det jobbade vi och nu sitter vi på gratisbussen till Ikea där det dessutom är gratis wi-fi!! Vi var så sjukt hungriga efter jobbet och ingen av oss orkade göra någon mat så vi ska äta pizzaslajsar och korv på Ikea (om dom nu har det på Norges Ikea). 

En glad tovis i väntan på intervjun

Det här är vad jag har gjort de senaste två dagarna ;)

GRATIIIIS<3 vi är så supersnåla just nu haha


Det går bra nu

Idag var första dagen på vårt deltidsjobb och det gick helt okej men var ganska långtråkigt hehe. Men BIT ringde idag med och både Tove och jag ska på intervju för dom imån! Dessutom har jag fått en intervju på måndag på ett annat ställe! Tre intervjuer och ett deltidsjobb har jag lyckats skrapa ihop på mindre än en vecka, då måste man ju bara få känna sig stolt :)
 
Jobbet idag.. Hehe. 140kr/timmen för att dela ut äpplen :D
 
När vi kom hem firade vi med tacos!








"Tove, du får INTE göra såhär!!"

 
Haha är alltid lika nervös när någon annan ska använda mitt älskade favoritobjektiv! Tove fångade mig på bild precis när jag sa att hon INTE fick snurra på det objektivet haha.
 


Äggkokning och norskt D-nummer

Idag var vi uppe med tuppen och åkte först till Kaffebrenneriet där jag sökte jobb, hon var verkligen jättetrevlig och positiv så jag håller tummarna för det jobbet! Vidare åkte vi sedan till skattekontoret och fixade med D-nummer så om några veckor är vi officiellt norska! (nästan iallafall hehe)
 
Vi kom nyligen hem och har bryggt kaffe här för första gången, och har dessutom kokat ägg som vi ska ha till våra äggmackor innan vi sedan ska iväg och jobba 13-19. Vi är så supereffektiva!
 
Tovis med våra stenhårda söndriga ägg haha.
 
Taket i vardagsrummet, tummen upp för det!
 
 


Första jobbdagen!

 


Kiwi

Kom precis hem från att ha utforskat vart vi ska jobba imorgon (JA, vi har typ fått jobb!!) och på hemvägen stannade vi på kiwi som är en skitbillig mataffär här så imorgon blir det faktiskt tacoooos!

Om jag nu skulle berätta om jobbet då... Jo Niklas som jobbar på kollektivet gav vårt nummer till en kvinna som vi träffade idag (supersnällt av honom!!). Hon berättade om företaget och sen fick vi jobb direkt! Jobbet går ut på att vi ska stå i olika affärer och marknadsföra vissa produkter eller ibland är det också vissa event vi ska jobba på. Dock är detta bara ett deltidsjobb så vi söker självklart vidare! Men det va bra lön så gutt att ha tills vi hittar ett heltidsjobb. Redan imorgon ska vi börja jobba.

Väntrummet emellan jobbmötet och utbildningen

Påväg hem från KIWIII


Lite mysigare i rummet

 
När vi kommit hem från ett 3-4 timmars långt jobbmöte tidigare idag så möttes vi av nya gardiner i rummet! Några av dom tjejerna som bor i kollektivet (dom har bott i detta rummet tidigare) sa att dom hade tjatat i flera månader på att få gardiner dit och så när vi kommer så tar det tre dagar och vi har inte ens tjatat något haha. Vi är så omtyckta här i Norge ;).
 


Lagar mat

Dagen har varit... Spännande ;). Skriver massa sen. Just nu lagar vi mat, idag blir det så lyxigt som pasta och tomatsås ned champinjoner och majs hehe.





I vårt rum...

Min vägg

Tovis vägg




Jobbsökande

Tovis och jag är helt slut nu efter dagens jobbsökande. Vi åkte till ett av Oslos största köpcenter och sökte jobb idag, dock var det fullt nästan överallt. När vi kände att vi var färdiga där åkte vi till Jernbanetorget och sökte jobb på bland annat BIT och där var dom jättetrevliga och väldigt possitiva så det kändes ju bra.
 
Tidigare idag köpte vi varsitt norskt kontantkort på Netcom (Telia fast i Norge), men när vi kom hem visade det sig att både min iPhone och min extramobil, som jag hade tagit med mig endast för detta endamål, var låsta till 3, så jag kunde inte använda något kontantkort... Men om jag nu får något jobb snart så får jag väl spendera lite pengar på att låsa upp en av dom då.
 
Nu ska jag duscha lite och vi ska snart käka lite kvällsmackor osv, och peppa inför imorgon då det blir vår första arbetsintervju, och söka massa mer jobb!
 
Självklart behövde vi ju testa ett norskt donken ;)
 
Snöade i Oslo idag! Försökte få med det på bild men Tove fastnade bättre hehe.
 
Supertaggade!
 


Vackra Oslo

 


Saknar redan min fina plutt<3






Söndag

Söndagar är ju som sagt "heliga" här. Allt är stängt.. Ganska drygt, men förhoppningsvis kommer vi ha kul ändå. Vi ska träffa två kompisar idag, var av en av dom bor här i Oslo, och hon ska visa oss runt lite och hjälpa oss med trickkort och vi ska dessutom köpa varsitt norskt kontantkort till mobilen. 

Jääätteskitig spegel hehe..




Äntligen framme!

Kollektivet var inte alls som vi hade tänkt oss, här är verkligen ett levande bevis på att bilder kan ljuga väldig mycket! Det rummet vi hade blivit lovade fick vi inte ens. Men det är helt okej! Det duger med tanke på att vi bara ska bo här tills vi skaffat ett jobb, då ska vi börja söka en egen lägenhet.

Rummet har vi iallafall fått iordning på och nu är det faktiskt ganska mysigt här inne. 

Det vi har gjort idag är att ha åkt bil skiiitlänge, sen flyttat in hit, varit ute och ätit på en jättemysig restaurang med toves föräldrar (som för övrigt körde hit oss) och sen satt vi och snackade med några av dom som bor här i kollektivet. Det är sjukt vad världen är liten! När jag kommer hit får jag reda på att min gamla klasskompis bor i samma lägenhet som oss! Haha.

Nu ska vi sova lite. I Norge är allt ju stängt på söndagar så imorgon får vi passa på att utforska Oslo och läsa kartor mm ;)

Plättar i bilen påväg hit;)

Min fiiiiina vägg<3

Italiensk mat

Restaurangen

Min del av rummet


Toves del av rummet + jag ;)




Pizzabuffe

Gårkvällen bjöds på pizzabuffe hemma hos mamma och pappa för att prata ihop oss med toves föräldrar (hon jag ska åka till Oslo med) om färden till Oslo. Skittrevligt var det!





Ny hårfärg

Kände för en förändring i håret så igårkväll blekte jag topparna lite :)



RSS 2.0