Min nya pluttis

Milou, min nya lilla bebis. Han är sååå underbar och härlig :D, och det bästa av allt är att han och Charlie verkligen kommer väldigt bra överrens. Dom busar oftast, men ibland ligger dom och bara myser med varandra och sover ihop. Är så glaaaaad :D


Sååååå bra helg!

Har haft en så himla bra helg. Det började med att jag klarade BSM i fredags med 96%, hade alltså bara 2 fel på provet, och hamnade därför på "deans list". Direkt efter kursen åkte jag och hämtade Milou, som nu är min lilla bebis!! Charlie och han kommer väldigt bra överrens och trivs bra ihop! Efter det åkte jag och Milou direkt till bussterminalen där vi hämtade CARROOOO. Så var hon här fre-mån och kunde inte ens tänka mig en bättre helg. Saknar henne redan :(.
 
 


Tryvann Klatrepark

CARRO är här i Oslo över helgen (wohooo :DD), och vi har hittat på en massa. Idag var vi uppe bland bergen på tryvann klatrepark där vi klättrade en massa på olika höjder haha. Det var väldigt väldigt kul! Men det regnade när vi kom så det var väldigt kallt, så vi var inte där särkilt länge.
 


Kursdag nr 3

Väldigt kul dag idag. Först kurs i ca 7 timer, sen drog vi till megazone och körde lazergame. Efter det drog jag till jobbet för att fixa en sak, og sedan tillbaka till stan för att träffa "kursgänget" på fridays för att käka lite osv. Imorgon är näst sista dagen på kurs, vilket innebär att jag måste plugga maaaassa när jag kommer hem. MÅSTE hamna på deanslist! (En lista över dom bästa på provet)Lyckat personalmöte

BSM har börjat och jag är såååå nervös inför provet på fredag haha. Idag var vi på Securitas hela dagen, som var väldigt spännande. Efter kursen idag så hade vi personalmöte med jobbet. Vi var på megazone och hade sumobrottning och rodeo, väldigt kul! Sen avslutade vi med pizza och själva mötet ;). Nu måste jag sova, upp tidigt imorgon igen!

Jag mot Marianne ;)


En ny familjemedlem??

Har kollat runt på hundar faktiskt. Har länge velat skaffa en kompis till Charlie, så han slipper vara helt ensam när jag jobbar och någon som han kan busa med när inte jag orkar eller har tid. Tror helt enkelt att han skulle må ännu bättre av en vovve till här hemma. Kollade därför på en jättefin valpkull igår och jag är så sugen på att köpa! Särskilt den ena av valparna kom väldigt bra överrens med Charlie. Där har jag något att fundera på!

Fruktsallad

Slitsam vecka äntligen nästan slut. Imorgon är jag egentligen ledig, men ska till jobbet för att ha medarbetarsamtal med några på jobbet :). På måndag börjar äntligen BSM! Ska bli kul, men är också väldigt nervös!

Nu äter jag iallafall väldigt god fruktsallad och snart ska vi sova. Trevlig helg på er!Kvällens middag

Trött efter många långa jobbdagar... Igår var det även månedsoppgjör som var väldigt jobbigt första gången hehe. Men nu vet jag hur man gör :). Har ingen ork till att laga mat så får bli pizza, det var tillbud på matkroken ;). Det blir också massa gos med Charlie till lite TV hela kvällen. 

RSS 2.0