Flytt

I onsdags fick vi nycklarna till vår nya lägenhet och jag kan inte säga annat än att jag älskar den!! Det är nog inget som är dåligt med den! Den är jättefräsch, har en stor balkong + felles takterass, stor toalett med jätteskön dusch, fräscht kök, Walk-in-closet, stora härliga fönster, ja allt är som sagt bra ;) dock har vi inte hunnit köpa alla möbler än, så jag sover fortfarande på en tältsäng haha, men det funkar :) Markus åker utomlands imorgon och är borta ett tag så det blir lite svårt för mig att fixa allt själv, men med hjälp av några kompisar ska det nog gå å lösa det mesta :). Här kommer lite bilder på lägenheten och vad vi har gjort dom senaste dagarna:


Påväg hem till Kalmar!!Här sitter vi på bussen som ska ta oss till Göteborg där vi byter till tåg till Kalmar! Milou vägrar som vanligt sitta i buren då han bara gnäller hela tiden... Så han får sitta i knät istället.


Lorry

Satte oss igår och åt på lorry, innan vi drog och bowlade :)

Idag skulle vi sola på akerbrygge men solen försvann ganska tidigt så vi tog en shoppingtur istället. 


Fina semesterdagar

Igår åkte vi till en strand som heter Huk på bygdøy. Helt fantastiskt väder och inte ett ända moln på hela dagen! På kvällen gick vi på bio. Idag sov vi ut ordentligt, och sen gick vi till st. hanshaugen-parken och grillade, samt solade. Lite senare ska vi ut och äta på ett ställe som heter Lorry som verkar himla mysigt, och sedan ska vi bowla :D

Vilken härlig dag!

Började dagen med att städa ur min gamla lägenhet. Flyttar den 17 juli, men behövde vara ute ur denna den första, så bor hos en kompis under tiden (kaos med alla mina grejer intryckta i hans etta haha). Sen var Emma och jag på frognerbadet och solade och badade, så otroligt härligt väder!!

Sist, men definitivt inte minst, avslutade vi kvällen med att gå till o'learys och kolla när Sveriges U21-lag kammade hem em-guldet!!! Vilken känsla!


RSS 2.0