Underbar ledig dag

Igår fick jag en helt fantastisk ledig dag tillsammans med angelo i strålande sol. Brände mig faktiskt till och med lite på näsan!


Vi gick till youngstorget där det var filippinsk festival, sedan spelade vi minigolf. På kvällen lagade vi tacos å myste till film. Det är inte ofta vi båda är lediga samtidigt!Charlie <3Bursdagsfeiring!

I tisdags fyllde min kära vännina delia år, och detta firades i fredags på Olivia. Härligt folk och god mat, vad mer kan man begära? Grattis Delia!!
Besök på jobbet

Idag när jag kom ut från toaletten på jobbet så stod plötsligt Julia där! Haha. Eftersom jag är ny på flygplatsen och inte träffat henne sen jag fick jobbet så hade hon ingen aning om att jag jobbade där, så det var ju superkul att vi sprang in i varandra! Vi hade sån tur att jag precis skulle på pause så då blev det en middag ihop också!Frognerparken

Det är mest fult väder här i Oslo nu, regn och grått... men häromdan när jag slutade jobbet kl 13 så var det faktiskt strålande sol och jättevarmt hela dagen! Så det blev en tur till frognerparken med en kär vän och gammal kollega på Fardal. Jättemysigt!
Paris bokat!

Har aldrig varit i Paris men har länge haft lust att åka dit! Har hört sååå mycket positivt om den staden, men det har helt enkelt inte blivit av. Men nu äntligen! I starten av juli åker jag och min vännina Sheryl dit över en helg. Hoppas det är en lika bra stad som jag har fått höra!
Otrolig utsikt från jobbet!

Fångade en vacker solnedgång på bild *.* 
RSS 2.0