Uteträning i solen *.*

Så härligt med lite sommarväder äntligen! Häromdagen var jag ute och tränade - det blev löpning och styrka. 


För övrigt har jag fått nytt jobb på Oslo Lufthavn som teamleader över flyplasshjelpere :D än så länge trivs jag superbra!Värmland då?

Jag har nog aldrig varit i Värmland. Inte under den tiden i livet som man kommer ihåg iallafall, haha. Men nu när vi ändå har igång samtalsämnet om resor inom Sverige, vad med Värmland då? Hittade en sida med vandrarhem i Värmland, någon gång måste ju vara den första :D är det någon som har varit där? Tips på vad man ska göra och se när man är där? Alla tips är välkomna!


Vandrarhem i värmland


Guldfågelnarena

Eftermiddagen igår spenderades på guldfågelnarena med pappsen och syrran. Det var Kalmar FF - Häcken, tyvärr blev det förlust. Men skitfint väder med blå himmel och strålande sol! Satt liksom med linne och svettades, så härligt!! 


Nu sitter jag på tåget påväg tillbaka till Oslo. Såklart jättetråkigt att lämna familjen, men gud vilken bra vecka jag har haft! Och överraskningen blev riktigt lyckad! Kommer tillbaka igen i juni :DCampa??

Att campa förknippar jag med kalla nätter på en extremt oskön madrass och regn som läcker in genom tältet samtidigt som det kan vara riktigt varmt och svettigt och trångt. MEN, man måste ju faktiskt inte campa i tält! Har inte så mycket semester i sommar, tyvärr, så har kollat på lite kortare avstånd att åka på semester och så kom jag in på camping i stuga, hur mysigt??? Så jag hittade en camping i Stockholm som verkar jättemysig, så kanske det blir camping i sommar, så får det hellre bli en längre resa till hösten eventuellt :D

 


En dag inne i kalmar

Idag blev det en snabb lunch i solen tillsammans med min bästa barndomsvän Märta! Dock har vi nog egentligen inte träffats sedan studenten så var jättehärligt att träffa henne. Vi träffades när vi var ca 5 år gamla och var oskiljaktiga efter det. Bodde grannar i Läckeby och var absolut bästa vänner. Sen kom livet ifatt och jag flytta till Oslo och hon åkte till Australien. I alla fall - det var jättetrevligt! Vi hade massor att snacka om.


Efter lunchen så gick jag runt inne i Kalmar och bara njöt av den fina staden.K A L M A R

Överraskningen blev totalt lyckad!! Både mamma och pappa blev riktigt förvånade. Pappa var i chock och mamma stod å skrek haha. Kul å se att de blev så glada :D 


Igår var pappas 50årsdag så efter vi hade sjungit för han på sängen så hade han faktiskt tagit ledigt från jobbet! Så vi åkte in till stan och fixade lite, chillade i soffan, och sedan kom det massa folk framåt kvällen för att fira pappsen.

Denna dag har först spenderats hos farmor å farfar i deras stuga, där jag blev bjuden på lunch. Sedan åkte jag hem till Malin i hennes fantastiska hus som hon och hennes kille har totalrenoverat. Blev så sjukt imponerad över hur bra det har blivit! Vi grillade lite och sen bakade vi kladdkakemuffins och myste framför brasan. 

Så härligt med lite semester!På tåget...

Nu sitter jag på tåget och är äntligen på väg hem till Kalmar! Pappa fyller 50 år imorgon, så varken han eller mamma vet om att jag ska komma. Så planen är att Carro, min syrra, ska komma och hämta mig på stationen ikväll, smyga upp mig på hennes rum, och imorgon på morgonen går vi ner och sjunger för pappa på sängen och woila så är jag där :D tror och hoppas att han kommer bli SÅ glad hihi.
Spela ditt liv

Har äntligen köpt mig en gitarr igen! Spelade som liten, gick gitarrlektioner och spelade i ett band. Jättekul! Så blev man vuxen och glömde bort alla sina hobbys ;) känner du igen dig? Men! I julklapp så fick jag en bok av min ena syster, en bok av min favoritartist - Håkan Hellström! Så då bestämde jag mig för att börja spela igen, så då köpte jag mig faktiskt en gitarr nu i förra veckan :) 

London mars 2017

Jag och kjäresten min var i London i mars. Jag gav det till han i födelsedagspresent/julklapp och det var en helt underbar weekend vi fick! Är supernöjd med valet av resa. Han har vart där många gånger förr, men för mig var det första gången. Här är en liten bildbomd:
 
 


Dagarna går

Ojojoj det var länge sedan jag gjorde ett inlägg här! Man får ju nästan skämmas... Men livet rullar på och jag trivs fortfarande här i Oslo (det som bara skulle vara en 8-månaderstripp och nu har det gått över 3 år haha!)
 
Just nu så jobbar jag än en gång på McDonalds, men ännu en ny restaurant. Min 5e restaurant som jag är anställd på haha. Men denna gång jobbar jag inte som restaurantsjef längre, utan nu är jag "bara" skiftledare, i hopp om att hitta ett bättre jobb snart. Har varit på en del intervjuer men antingen så har dom eller jag vänligt tackat nej. Utöver det så har jag startat mig en enskild firma, där jag jobbar med att göra akrylnaglar, samt säljer hälsoprodukter inom Aloe Vera. Min hemsida finner du här: Wellness is Beauty. Där kan du se bilder, boka tid, och även gå in på min egna webbshop.
 
Nu när jag ändå skriver så kan jag flika in med ett litet tips också om en foundation från dermosil som jag är väldigt nöjd med. Finns många nyanser som passar både till blekfisar och dom som snart får lite sommarfin färg i ansiktet.
 
 


RSS 2.0