Tillbaka i Oslo

I söndags natt kom jag tillbaka till Oslo efter en helt magisk vecka hemma. Oj vad jag älskar julen när man får fira den med dom man gillar bäst.

Igår va vi ute och åt med alla restaurangchefer och vår kära driftschef som lämnar oss nu efter nyttår. 

Satte igår även upp lite av det jag köpte i Kalmar. Blev väldigt bra! Älskar mina kopparfärgade ljusstakar och nya lakan! :)Redo för hemfärd!!

Kom precis hem från dyreklinkikken (veterinären) där vi har fixat pass till milou och ormkur till bägge så vi kan resa hem imorgon!

Igår var min sista jobbdag innan julferie, så fick ett paket från min kära driftsjef. Massa choklad och vin. Idag ska jag packa och städa, längtar så tills imorgon :D


Att man kan bli så glad av några kortHar fått julkort, en kalender av mor och far, och två julkort - ett från mor och far och ett från farmor och farfar. När man längtar hem blir man verkligen såå glad av sånt :D tack!


Hej sötisar
Oslo julmarked

Åkte idag in till Oslo julmarknad med Leo, och det var riktigt mysigt. Alltså jag som älskar donuts så himla mycket kände att jag var i himlen haha. Hittade ett stånd med hur mycket olika donuts som helst! Vi tog också en kaffe på Waynes, och gick sedan till ett stort köpcenter som låg mitt inne i stan som jag totalt har missat! Det var helt underbart haha, fanns så fruktansvärt mycket fina kläder, kunde bara inte gå därifrån tomhänt! Blev två fina julklappar till mig själv. Nu ska jag fixa mig iordning och äta lite, sen ska jag tillbaka in till stan för att träffa Nathalie. Fy vad skönt att vara ledig hela helgen!
Resebur till hundarna

Åkte till en djuraffär på kalbakken idag för att köpa resebur till hundarna eftersom dom ska med till Sverige! Finns så dåligt med djuraffärer i Oslo S, och dom som finns har knappt några burar, så fick åka tunnelbana en bit. Men det var ganska häftigt för när jag var framme så var det jättemycket snö (snön i Oslo har nästan helt försvunnit). Det var jättefint! Iallafall fick jag väldigt bra hjälp i djuraffären och hittade en perfekt bur till dom som är som en bag, så den ska va lätt att bära när jag byter från buss till tåg osv. Dom verkade tycka om den när jag kom hem med den också ;)

Pepparkaksbak
Att baka pepparkakor utan kavel är inte det lättaste haha, dom blev fula och väldigt tjocka, men goda blev dom faktiskt!


Bus med vovvarna

Var färdig på jobb tidigt idag, så jag och hundarna gick till frognerparken och busade massa, var där i nästan en timme. Dom blev helt galna haha. Nu tänkte jag julstäda med hög julmusik!:)


Nu är det jul igen

Vaknade upp igår med fallandes utanför fönstret! Trots att jag verkligen inte tycker om kyla så var det väldigt härligt och fint! Idag har jag köpt julgröt och lussebullar, och för några dagar sen köpte jag pepparkaksdeg så tänkte baka det ikväll! Mår lite halvtaskigt och har en del annat å göra så får se hur det blir med det. 


Vaktmästarn har julpyntat i hallen hemma hos mig :D kjempekos!


RSS 2.0