Sista dagen på jobbet

Och självfallet så bjuder jag på godis! Kommer sakna alla så sjukt mycket. 

Jul hos mor och far

 


"Donkensyndromet" haha

Nu är det på riktigt

Sa upp mig från jobbet häromdagen så nu är det verkligen på riktigt. Den 4e januari flyttar vi till Oslo :D. Det är bara 3 veckor kvar idag! Woho :D
 
 
 
 


Balen -13

 
En helt oförglömlig dag/kväll.
 


Försöker packa ner hela mitt liv i en väska..

 
.. Och det är inte det lättaste vill jag lova! Nu har jag bara packat ner lite saker som jag inte måste ha denna knappa månaden som är kvar. Tänk då allt annat som jag behöver ha med mig! Det får nog bli en väska till, vi får KNÖLA in det i bilen när vi ska åka haha.
 
Just nu är jag SÅ taggad på att åka. Vi kommer ha så otroligt roligt och vi ska få det så fint i vårt lilla rum. Och så hoppas jag så klart att vi kommer tjäna en hel del pengar med. Folk som säger att man inte tjänar så mycket på att bo i Norge kan bara vara tysta för jag ska bli rik ;). Skämt å sido, en kompis till mig sa att hennes kusin och dennes partner hade varit i Oslo i 2 år (?) och sparat ihop till ca 300 000kr. Det är inte så dåligt!
 
Längtar :D
 


Oslo, here we come!

Då var det 100% bestämt! Första helgen i januari flyttar jag och min vapendragare Tove till Oslo för att jobba och vara med om nya äventyr! Flera månader har jag längtat efter detta och nu äntligen ska det ske :D. Där kommer vi till en början bo i ett kollektiv, sedan får vi se om vi skaffar en egen lägenhet eller hur vi gör.

Vårt sovrum med loftsäng
 
Köket
 
Ett av badrummen
 
 
 


Senaste från instagram

Jag har ju varit väldigt oaktiv här på bloggen väldigt länge, och sakta men säkert tror jag att jag ska återgå till bloggen, men vi får se hur det blir med det. Men här har vi iallafall dom senaste bilderna från instagram så ser ni litegrann av vad jag har gjort den senaste tiden.
 
 
 


Säljes: AF Nikkor 85mm f/1.8

 
Porträttobjektiv, AF Nikkor 85mm f/1.8D. Endast använd en gång. Nypris mellan 3800-4000kr. Här kan du läsa lite om objektivet: http://store.nikon.se/JAA328DB/product/
 
Säljes pga att mitt intresse för foto har bleknat lite och jag tycker att ett av mina andra objektiv är för likt detta, så jag använder det aldrig. Mejla rebeckajohansson94@hotmail.com för mer info eller för köp.


RSS 2.0