Hyttetur 2017

I helgen som var, så var jag på min första "hyttetur" någonsin. Det är en norsk grej, att man åker ett gäng vänner eller familj till en stuga nånstans och bara myser ;) vi åkte till Halden, som ligger precis vid gränsen till Sverige. Så vi åkte också dit och handlade mat osv. Vi hade det jättemysigt!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Doha from above

Så häftig syn från flyget!! Dit ska jag åka en gång :D
(null)Saknar redan värmen

Att komma tillbaka till Norge med minusgrader är ju kanske ingen hitt. Visst, borta bra men hemma bäst, absolut! Men kunde det inte vara lite varmare hemma då? ;) När jag inte jobbar så gömmer jag mig under duntäcket med en kopp kaffe och mysigaste vetekudden som håller mig varm och go. Men jag kan inte undgå att hela tiden tänka tillbaka på tiden i Australien. Vilken upplevelse! Det går inte riktigt att beskriva, därför har jag inte heller försökt. Det bästa, enligt mig, är att beskriva med bilder. Jag har inte riktigt hunnit sitta ned och se över alla bilder ännu, då jag tog otroligt många. Men när jag har gjort det, ska jag lägga upp de bästa bilderna här så ni får se hur härligt vi har haft det!
 
 


Bonito/bonita

Igår hade vi mysigt julfirande hemma hos angelos bror med hans släkt. Vi åt pinnekjøtt (norsk julmat) och hade bonito/bonita (secret santa). Jag tycker det är så mysigt med julen!! :D
(null)

(null)

(null)

(null)RSS 2.0