Jobb hela dagen

Idag är man lite lagom seg i kroppen, hehe.. Om en timme ungefär ska jag dra till jobbet och sedan slutar jag vid 8 ikväll. Än så länge trivs jag väldigt bra på jobbet, det är ofta helt okej kul och man lär sig ofta något nytt varje dag. Jobbar på McDonald's för er som inte vet ;)


Kommentarer
Postat av: Mirre

Vad söt bild! :)

Svar: Tack :D min lilla kisse :)
rebecka johansson

2012-08-12 @ 14:48:50
URL: http://twinkipinki.blogg.se/
Postat av: Anna Lovisa

Åh vad kul med Mc Donalds! Jag jobbade på Mc Donalds i 1,5 år - slutade i februari i år då jag sökte anställning (och fick jobb!) på Skara Sommarland över sommaren. Men Mc Donalds är rikigt kul! :D

Svar: Jasså :D jag har bara jobbat där i 1,5 månad eller något men tycker faktiskt det är väldigt kul! Dock väldigt synd att det finns så otroligt mycket människor som kan vara sura för INGENTING... Man får ju ta mycket skit, och mycket som inte ens är ens egna fel. Men det finns ju många goa med ju :D, min syrra är skiftledare där också så jag får lära mig saker snabbare än dom andra vilket känns väldigt gutt ;). Hur har du haft det på Skara då? Borde vara ganska kul väl? Ska du tillbaka till McD efter sommaren? :)
rebecka johansson

2012-08-12 @ 15:57:42
URL: http://alovisa.blogg.se/
Postat av: Anonym

fin blogg du har :)

2012-08-12 @ 18:44:23
Postat av: Anna Lovisa

Re: Åh, men se där! En freshman! :) Kul! Ja, det är jättesynd att det finns folk som inte är nöjda för ens minsta lilla.. men det är sånt man får ta... man får svälja det och behöver man får man väl diskutera med nån arbetskamrat efteråt om det behövs. Alla som jobbar på Mc Donalds, och andra snabbmatskedjor också för den delen, har mött negativ kritik från gäster... men sånt händer... men vårt jobb är ju också att göra gästen nöjd, men en del kanske har lite väl höga krav, å för kort stubin! :) Men då gissar jag att du står i kassan? :) Jag stod nämligen i köket och trivdes kanon! :D Åh men vad kul att jobba med syrran! Bra, då kan hon ju lära dig också :):)
Jadå, jag har haft det riktigt kul men nu är jag i Karlstad, flyttade upp i fredags... Ska plugga här i höst! :) Nej, det blir inget Mc Donalds än på ett tag för mig.. kanske söker här i Karlstad längre fram, men först vill jag känna på hur det är å plugga på universitetet... :D Vad ska du göra efter sommaren? Plugga du med kanske?

Svar: Ja det är ju smällar man får ta, man får väl försöka lära sig att inte ta det till sig helt enkelt :), aa precis, jag står i kassa och ibland i driven (vilket är mycket roligare än kassa;)) Förmodligen ska jag få lära mig kök framåt hösten/vintern :).Jaha vad kul! Vad ska du plugga till? Jag är 94a så jag går fortfarande gymnasiet sam/media, så nu efter sommaren går jag sista året så ska bara ha jobbet som lite extraknäck :).
rebecka johansson

2012-08-13 @ 07:08:14
URL: http://alovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0