Malmö halvmara 2012

Är besviken på mig själv men samtidigt stolt. Jag är besviken på att jag inte har tränat en enda gång till detta loppet så därför blev tiden väldigt dålig. Men stolt är jag, för att trots att jag inte tränat något tog jag ändå igenom mig hela loppet på 2,1 mil, och mestadels sprang jag, men några pauser blev det allt måste jag erkänna, men inga långa sådana! Syrran och pappa var så duktiga så, pappa sprang på 1 timme och 39 minuter, och syrran på 1 timme och 54 minuter!
Jag (->) och Carro (<-) efter min målgång


Kommentarer
Postat av: felicia

hejsan, jag ska ha en fototävling i veckan där man kan vinna fina priser. om du är intresserad kan du väl slänga in en kommentar i det här inlägget http://feliciaknutsson.webblogg.se/2012/august/120812.html så jag kan meddela dig om när tävlingen är öppen eller så kan du följa mig på bloglovin' http://www.bloglovin.com/blog/3595215/felicia-knutsson så märker du nog själv när tävlingen börjar osv.
tävlingen öppnar senast torsdag, hoppas att du vill vara med! ha en bra dag:)

2012-08-12 @ 20:23:27
URL: http://feliciaknutsson.webblogg.se
Postat av: maria

Hej, hur gick loppet för dig? Lyckades du slå din tid från förra året? Jag tänkte bara höra med dig om var bilder och så från loppet kommer att publiceras? Vet ju att du varit med tidigare och har lite mer erfarenhet av de :D kram på dig!

Svar: Nej det gick inte alls bra! Slog inte förra årets tid, men då hade jag tränat massa och spelade fotboll och detta året har jag inte spelat fotboll på flera månader och inte heller tränat en ända gång så jag är glad bara att jag tog mig runt ;) hur gick det för dig då? :) Kan höra med pappa ikväll, det är nämligen han som håller koll på det, hehe ;) hör av mig till dig då!
rebecka johansson

2012-08-12 @ 21:54:30
URL: http://mariasplace.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0