Söt mamma

Mamma gav mig en äkta silverring bara för att hon tyckte att jag var duktig som fick jobbet. Haha hon är så söt så!Firar att jag fått sommarjobb!Linus från McDonalds ringde nyss och sa att han gärna ville anställa mig efter anställningsintervjun igår! Äntligen har även jag ett sommarjobb :D, detta firar jag med att köpa dessa två underbaringar från Kan Dee shop. LOVELY!


Det bästa

"Det bästa med er är att ni äter hela tiden." Hahaha, så uttryckte sig Moa om mig och Johanna förra veckan! Och ja, jag kan inte direkt säga emot. Du är go du, Moa! Och det ända jag gjorde igår, var typ att äta ;).

Arbetsintervjun tänker jag inte yttra mig om förän jag får reda på ifall jag får jobb eller inte, vilket jag ska få reda på senare idag. Men jag kan säga att jag var SKITNERVÖS igår, hehe.

Lite bilder från gårdagen:


Åh herregud vad fula!! Hahaha.


Mot skolan

Ska precis sätta mig i bilen och köra till skolan. Prov första lektionen, sedan håltimma mellan 9 och 2 (Y). Efter det ska jag ju på arbetsintervju så jag är lite lagom nervös nu hehe.

Inatt var första gången på över två veckor som jag sov helt själv. Har ju bott ensam med pojkvännen i hans brors lägenhet i två veckor, sedan sov jag i Stockholm med syrran i helgen. Hatar att sova ensam!Beställa?OM jag nu får ett sommarjobb, så är detta det första jag ska beställa! ÄLSKAR Kan Dee-linnena och nöjer mig icke med bara ett! Dock har jag annat att använda mina pengar till om jag inte får något sommarjobb, då jag isåfall blir utan pengar i två hela månader..

Och vad händer idag då? Jo Kan Dee-shortsen släpps!
Dom är så sjukt snygga och jag är helt otroligt sugen på att köpa de gråa, men som tidigare nämnt är jag nog tvungen att avstå från det.. Det finns bara ett exemplar av varje, så det gäller att vara först till kvarn! Någon av er som ska köpa ett par?SlutspurtenPlugg, plugg, plugg, och åter plugg. Dessa två sista veckor i skolan är sjukt chill för att de flesta lektioner är inställda och vädret är underbart, dock har man alla inlämningar/prov/uppgifter/läxor de två sista veckorna. Självklart. Men det är bara att kämpa på nu, sedan är man ju ledig hela somaren! Från skolan i alla fall.


Studentklänningar!

Hitta inspiration till din studentklänning, här finns de perfekta klänningarna: vita studentklänningarRSS 2.0