Söndag

Idag har jag bara vilat hela dagen fram tills nu, vilket var fruktansvärt behövligt. Nu ska jag dammsuga rummet, fixa mig, käka och lite annat och sedan åka till jobbet. I veckan som kommer nu jobbar jag måndag, tisdag, onsdag, lördag, söndag + skolan och en del plugg. Hoppas på en fet lön sen i alla fall! ;)
 


RÖSTA PÅ MIG

Jag gick vidare i en fototävling där temat var natur, så nu är det upp till er att göra så jag vinner ;). Alla som röstar får givetvis en länk i ett inlägg här på min blogg om ni kommenterar detta inlägget efterråt! :)
 
TRYCK HÄR FÖR ATT RÖSTA! (Jag är nr. 1)
 


Carro och Adam




Liten tjuvtitt

Nikon D40, 85mm f/1,8

En av bilderna från idag på Carro och Adam. Snart kommer det fler.
 


Testat den halvtonade blåfiltret

 
Testade lite snabbt och slarvigt mitt nya halvtonade blåfilter precis. Vet inte riktigt om jag blev så jättenöjd.. Visst är det en del förändring, men det kan man ju ändå fixa i photoshop ;). Dock är bilden ovan skitful och skittråkig, och det kan ju vara därför jag inte är så nöjd med resultatet trots att himlen är ganska mycket blåare än vad den egentligen faktiskt är ;).
 
Ni får se lite bilder på Carro och Adam senare när jag har kollat på Awkward och lite :D


Lördag

Jobbade till 3 inatt och åkte hem och försökte sova. Det gick dock inte så bra, så somnade kanske runt 5. Idag vaknade jag vid halv 9 och förberedde mig inför jobbet idag som jag trodde var vid 10. Sen helt plötsligt fick jag för mig att kolla schemat, och då skulle jag visst börja vid 11 hehe. Så nu ligger jag i sängen och vilar och tänkte snart kolla på det sista Awkward-avsnittet som jag tydligen hade missat.
 
Efter jobbet idag ska jag fota Carro och Adam lite så ni kan förvänta er lite fina bilder ikväll :D.
 
Bild från jobbet igår precis innan jag skulle börja, då var man lagom pigg! Och nej, man ska inte ha namnskylt på sig efter 22.00 ;)


Fredag och ny myströja

Skoldagen har varit ganska dryg, som sagt. När den var slut blev det en liten runda på stan med Amela och sedan gick jag i ca 20 minuter. Måste bygga upp min kondition igen nu hehe. Sakta men säkert ska jag få bra kondis igen! Och kanske, kanske, kanske börja spela fotboll igen...? Ska fundera lite till på detta! Dock blir det nog i sånna fall efter vintern.
 
Köpte mig i alla fall en supermysig collegetröja idag efter skolan, så värt!
 


Mina nya pärlor!

Idag kom mina nya pärlor hem! :D, jag har inte hunnit testa dom ännu, men det ska jag göra så fort jag har tid. Är väldigt spänd på resultatet!


Fredag

Haha sjuuukt gammal bild från någon gång i ettan. Nelly och jag.
 
Har än så länge haft en ganska tråkig dag. Började med webbdesign och vi hade bara repetition från igår, så det var ganska onödigt. Sedan svenskaprov. Efter det lunch och lång håltimma och nu har vi media en stund sen har jag möte med min handledare för mitt projektarbete. Senare idag ska jag gå på stan en stund, ut och springa en bit (gud vad det var länge sen!!), fota lite, sova en stund, och sedan jobba inatt.


Torsdag

Kom precis hem från ett möte med mitt "arbetslag" på jobbet eller vad man nu säger. Vi hade först möte i konferansrummet och sedan åt vi god buffé på Zorbas!
 
Skolan idag är inte så mycket att prata om. Först hade vi webbdesign där vi fick oss en grundkurs i photoshop som man redan har fått 100000 gånger och kan utan och innan, så det var väldigt drygt faktiskt. Sedan riktigt lång håltimma och till sist en medialektion på 55 minuter. Håltimman ägnade jag åt att sätta upp lite lappar om att jag söker modeller, och se, det har redan gett resultat! Har redan fått ett mejl av en tjej faktiskt :D. Det ska nog bli riktigt kul att fortsätta jobba med detta när det väl kommit igång!
 
En OTROLIGT gammal bild på mig hehe. Det var när jag fyllde 16 år!


God morgon!

Ligger i sängen och ska precis gå upp. Idag är en sån där dag där man skulle kunna göra nästan vad som helst för att få stanna i sängen en timme till. Fast förresten, vilken dag är inte sån?! ... Men men, har en del att stå i idag så det är lika bra att gå upp. Hörs senare!
 
Nikon D40, 40mm f/2,8


Kreta 2012

 
Lite bilder från när jag och mamma och pappa var på Kreta i somras. Gud vad härligt det var, längtar verkligen dit igen! Den konstanta solen utan ett enda moln på himlen, den otroligt goda maten, poolen, alla dessa vackra gränder, alla söta hemlösa katter, den goa bartendern, åå allt är perfekt på Kreta! Detta var fjärde gången jag var där och jag är fullkomligt SÅLD på den ön. Kommer lätt åka dit flera gånger!


Onsdag

 
Idag var vi lediga från skolan och jag var även ledig från jobbet, så jag har fått en hel del gjort faktiskt. Jag har läst ut hela min svenskabok, skrivit ut lite affischer som jag ska sätta upp imorgon, mormor och morfar har varit här och jag har fotat dom, dock vet jag inte om jag får lägga upp någon bild på dom här så det väntar jag med tills jag vet, annars blev dom bilderna jättefina! Nu har jag tagit 3 av 5 bilder till min fotouppgift (det går sakta men säkert hehe).
 
Nu ska jag förbereda mig lite inför svenskaprovet som är på fredag, samt redigera lite bilder. Kram!


Very, very old pictures

 
Två väldigt gamla bilder, ca 1,5 år sedan. Kompis (katten på bilden) var inte alls gammal här så det måste ha varit några veckor efter vi fått hem dom små liven. Det är så synd att jag var så dålig på att fota på den tiden, det hade verkligen varit kul att ha fina bilder på dom när dom var små kattungar...


Fototävling

 
Jag är med i Beatrices fototävling där man kan vinna ett close-up-filter. Temat är "din bästa bild" och jag tycker fortfarande att detta är nog faktiskt min bästa bild. Älskar fågelns gula färg och hur den står och ser så stolt ut på något sätt, dessutom är jag glad att jag hann få så pass bra skärpa innan den på nytt flög iväg.
 
Var med du också vettja! Lycka till isåfall :D


Herren på täppan

 
Fotade min lilla kisse nyss som såg så tuff ut när han satt på staketet (eller vad man säger att det är? haha) Efter ett tag ville han komma ner igen och då började han mjaua och vågade inte hoppa ner, haha så söt! Så här såg det ut då:
 
Nikon D40, 40mm f/2,8


Beställt!

Idag tog jag äntligen tummen ur och beställde ett halvtonat blåfilter, ett gråfilter, samt ett stjärnfilter x6. Allt är från Kamda.se, och det brukar vara snabb leverans så jag får nog leka med mina nya filter ganska snart!
 
Annars ligger jag i sängen med datorn i knät och trycker i mig choklad hehe. Är man ledig så är man! Dock måste jag snart uppta pluggandet. Är det fler än jag som är lediga idag?


Malin Olsson


Nikon D40, 85mm f/1,8


Det blev jobb istället

Istället för att fota Carro och Adam blev jag inringd för jobb i eftermiddag, vilket inte heller är helt fel. Så nu ska jag läsa lite ur mig svenskabok och sedan bege mig till jobbet. Tänkte även börja på att göra en affisch som jag kan sätta upp i bland annat mataffären här i ljungbyholm om att jag vill ha lite modeller att fota. Gör det gratis för tillfället för att bygga upp ett porfolie :).
 
SötisAnna som blev fotad för ett tag sedan.


Tisdag

Idag blir en kort skoldag, men förmodligen en lång pluggdag. Slutar skolan vid halv 12, sedan ska jag stanna kvar och plugga lite svenska med några i klassen. Efter det ska jag förmodligen till jobbet för att provsmaka den nya kampanjen (inklusive två olika sorters McFlurry, mums!). Sedan ska jag hem till syrran och fota henne och Adam och sedan hem och plugga hela kvällen.
 
Tills vidare kan ni njuta av denna låten:
 


Äntligen!

ÄNTLIGEN har jag photoshop igen och jag är SÅ lycklig :D. Kommer bli mycket roligare att fotografera nu när man vet att man kan redigera bilderna som man vill osv. Imorgon ska jag fota min syrra och hennes pojkvän till en fotouppgift i skolan. Dessutom måste jag hitta massaaaaa modeller som vill ställa upp på foton nu till mitt projektarbete. Ingen här i närheten av Kalmar som vill hjälpa till? (Typ ingen från Kalmar som ens läser min blogg känns det som?? Hehe)
 
Bästa självporträttet någonsin av mig själv ;)


Ny vecka

Har varit en ganska chill dag idag i skolan men sovmorgon till 10, sedan en hyffsat kort naturlektion och sedan håltimme i 2,5 timme som spenderades på stan och efter det samhällskunskap i ca. en timme eftersom vi fick sluta tidigare om vi tog eget ansvar. Efter det träffade jag Anna en stund i stan, vi satt på 4kök och åt lite, tog mig en skagenbaguette.
 
Kom precis hem och tänkte just nu börja med att kolla upp lite artiklar om USA-valet och sedan läsa lite i min svenskabok som ska vara utläst på fredag. Det känns att skolan har börjat på riktigt nu. En valanalys och ett ganska stort naturprov är på ingång, samt ett svenskaprov och en svenskauppgift. En novell ska jag också försöka koka ihop på något vänster. Historian har vi säkert också prov på om bara några veckor om inte jag har helt fel. Dessutom måste jag påbörja mitt projektarbete nu vilket kommer ta en ganska stor del av mina veckor, men det blir nog kul iallafall. Men det känns som att en vecka skulle behöva lite fler dagar än 7 ;).
 
Köpte dessa byxor idag. Är dock lite osäker på om jag ska behålla dom eller lämna tillbaka? Hmm..


Aj

Sitter på jobbet just nu och har rast. Tänkte uppdatera er med att visa min fina arm efter att (klantig som jag är) råkat få pommeskorgen på den. Smärta! Haha.



Söndag

Idag är det jobba som gäller mellan 11.45-20.30. Idag hoppas jag verkligen att det är hyffsat lugnt på jobbet faktiskt, för igår var en jobbig dag för mig, dessutom slutade jag jobba vid tre och somnade inte förrän runt fyra inatt, så jag är väldigt trött just nu.
 
För övrigt måste jag börja planera upp mitt projektarbete lite... Måste få tag på lite olika folk som vill vara fotomodeller och komma på lite idéer osv. Har ni några bra fototeman så kan ni gärna höra av er till mig!
 
Bilden är från i Augusti


Pluuuuugg..

Jaha, idag blir det plugga som gäller. Vi ska nämligen kunna 47 sidor om USA tills på måndag, HERREGUD. Börjar få liiite ångest att jag inte började tidigare hehe. Menmen, dags att börja... Bye.
 


Friday

Har haft en go dag och kväll med goa människor som innehöll pizzaätande, spel, godis- /kakätande och avrundades med en kärleksfilm ;). Nu blir det SOVA, och hoppas på att kunna få sova lite längre än till 8 imorgon i alla fall.
 
Sötisamela från tidigare idag!


Hemsida

Idag på webbdesignen fick vi göra varsin egen hemsida. Vi fick bara lära oss grunderna så det blev ju inte så himla snyggt direkt, men ändå lite häftigt ;) längtar tills vi ska göra en "riktig" sen med egna idéer och grejer :D här är den jag gjorde idag:



Sorry

Sorry för dålig uppdatering, men tycker helt enkelt inte att det är så kul för er om jag bloggar utan att ha något att blogga om ;). Idag ska jag i alla fall snart åka till skolan, sedan ska jag umgås med lite vänner och några ska med hem till mig en stund.
 


Media

Sitter i skolan och jobbar med mediauppgiften just nu, det ska bli en reklamaffisch för frukten rambutan. Vad tycks? ;)



USA baby!


Denna snyggingen ramlade ner i brevlådan idag (okej jag fick åka enda till Rinkabyholm för att hämta den men ändå hehe) och jag är redan kär i den! Underdelen vet jag inte riktigt om den passar, men överdelen är perfekt iallafall :D.


Thea och Eddie

Nikon D40, 85mm f/1.8

En av dessa bilder ska jag ha med i min fotouppgift "bilder som berör" som jag har valt att ha kärlek som tema. Vilken tycker ni? Nu har jag tagit 2 av 5 bilder i denna uppgift, och på söndag ska jag ta den tredje bilden. Det går sakta men säkert ;).


Fotografering med Thea och Eddie

Var nyss i Läckeby och fotade Thea och Eddie till en fotouppgift :). Dom var så söta så! När jag kommer hem får ni se några av bilderna!



Onsdag

Idag är nog första gången jag vaknar av mig själv när jag har så kort sovmorgon. Skönt! Hatar att tvinga mig själv upp när klockan ringer på morgonen.. Men vad händer idag då? Jo, först blir det skolan, sedan blir det att åka till läckeby till en kompis och fota hennes lillasyster och en kompis till henne till en fotouppgift i foto B-kursen. Hoppas jag får till det som jag har det i tankarna :).
 
Nikon D40, 40mm f/2.8


Fototävling, tema: natur

Jag är med i Felicias fototävling i samarbete med Johanspixels.se där man kan vinna ett presentkort på 150kr. Temat är natur.


Höstlovet



Nikon D40, 40mm, f/2,8

Egentligen var tanken att jag och Malin skulle åka utomlands på höstlovet (v. 44), vi har sedan några veckor tillbaka pratat om detta och planerat. Dock tänkte vi igår att det var bättre att vi tog en liten tripp inom Sverige nu till hösten och kanske (om vi har pengar) åka utomlands till våren istället. Jag känner att jag behöver spara mina pengar som jag tjänar nu och inte åka utomlands för dom. Fortare än man anar så är det dags för studenten, balen, flytta hemifrån osv, och då gäller det att ha gott om pengar! Till slut bestämde vi att vi åker en runda till Göteborg fredag till söndag på höstlovet! Kommer bli skitkul det med :D


Syrran <3


Haha sista bilden är fin ;)
 
2 bilder från helgen i Stockholm där nu min storasyster (på bilderna) bor. Både roligt och tråkigt att hon bor där, jag har vant mig vid att bo själv hemma med mamma och pappa nu, men att hon bor så långt ifrån är ibland ganska jobbigt. Men när man väl kommer dit så umgås vi ju under hela den tiden som jag är där och hon visar mig runt i Stockholm osv. Det är ju alltid gutt att ha en syster i en större stad :D. Har haft en jättego helg med henne och hon är absolut en förebild för mig! Tack för att du finns :D


Lycklig

För första gången sedan det tog slut mellan mig och Rasmus känner jag mig faktiskt riktigt lycklig. Känns som att livet går åt helt rätt riktning. Har massor på gång nu som kommer bli jättekul och jag har alltid fullt upp, vilket jag älskar.
 
Idag har dock varit en såndär dag då man vilar ut och gör sånt man inte riktigt hinner med annars. Slutade skolan halv 12 (GAAD vad jag älskar tisdagar!), gick till stan och köpte lite behövliga saker så som strumpor, lite smink, en tröja och ett par strumpbyxor. Sedan åkte jag hem och har nu kollat på lite Awkward (min absoluta favoritserie just nu) och efter det har jag städat mitt rum ordentligt, dammsugat, bytt sänglakan, till och med städat garderoben, duschat, gjort läxa. Helt otroligt vad skönt det är att ha det gjort såhär tidigt i veckan. Ska nog faktiskt börja ha tisdagar som en sådan dag som jag har haft idag. Att göra allt som man annars inte hinner göra!
 


Samma bild, 3 redigeringar



Nikon D40, 40mm, f/2,8
Vilken tyckte ni om bäst? :)


Malin & Lukas

En bild på Malin och Lukas från idag. Fler kommer när jag hinner :)


Studentmössa

Börjar redan planera studentmössa och jag är SÅ tagg på att bara springa ut nu! :D Synd bara att det är så satans dyrt, över 1000 spänn blev det när jag var nöjd med min. Men det händer bara en gång i livet så det får kosta vad det kostar vill! ;)


Hallå ja!

Nu är jag back on track igen! Sitter i skolan nu, efter det ska jag hem till Malin i Nybban. Blir att planera höstlovet då! Gött.
 
Haha bilden är från i början av ettan på gymnasiet!


Borta bra men hemma bäst

Ganska skönt att få komma hem till sin underbara säng efter en helg i storstaden hos syrran! Uppdaterar mer imorgon eftersom internet av någon anledning har lag ner här hemma..



Stockholm

Har gått på stan med syrran hela dagen idag och ätit på vapiano, mycket trevlig dag! Nu har vi myskväll, vi hade tänkt att gå ut men eftersom jag fortfarande känner mig lite sjuk så stannade vi hemma och kollar film istället :)



Mot Stockholm!

Sitter nu på bussen till Stockholm trots att jag fortfarande är sjuk. Men tror att jag överlever de än 6timmars långa resan med tanke på allt gott jag har med mig och mediciner och musik ;). Vill ni följa min helg lite extra mycket kan ni följa mig på instagram där jag heter rebeckajj

 



Sjuk idag också

 
Fortfarande sjuk och det suger. Imorgon ska jag ju till Stockholm, så börjar få lite smått panik att jag inte ska bli bättre till dess. Mår jag så här imorgon så kommer jag aldrig klara av att åka buss i fem timmar, men mår jag liite bättre åtminstånde, så kanske jag kan klara av det.


Min dag i instagrambilder

Ja, jag har helt enkelt mest ätit, legat i soffan och kollat tv, och bloggat. Har dessutom bestämt mig för att spara alla pengar jag tjänar nu och köpa en ny kamera till vintern. Nikon D3200, någon som har den?? Isåfall kan ni skriva lite vad ni tycker om den osv :). Dessutom ska jag ju förmodligen till LONDON på höstlovet med en kompis, så de två grejerna är vad jag ska spendera mina McDonalds-pengar på härnäst ;)


Caseapp

Caseapp är en sida där du kan skapa dina egna iphoneskal. De blir mer personliga och kan bli riktigt snygga! Jag tycker att det är sjukt snyggt att ha ett skal som ingen annan i hela världen har, därför ska jag göra ett redan nu! Frakten är även gratis :D. De har även en till sida som säljer klistermärken och dekaler, nämligen stickerapp.
 
Ja, jag älskar iphoneskal ;)
 
Uppdate: Här är mitt skal som jag nu har skickat efter! :


Bli fotad?

Någon/några i kalmartrakten som vill bli fotad? Passa på nu medan jag gör det gratis! ;) Här har ni lite exempel på porträttfoton:
 


Ang. headern

Headern är endast tillfällig och gör en ny så fort jag har tid och ork!


Tips - vitbalans

Nu när jag ändå är sjuk och inte har så mycket att göra gjorde jag en liten video om ett tips. Jag tycker detta är väldigt viktigt, så lyssna och ta till er!
 
Här ser ni bilderna som va i kameran bättre:
Och här ser ni att det inte alltid fungerar med "lysrör" inomhus heller, utan ibland fungerar faktiskt "auto" bäst. Testa er fram!:


Skit också

Nu har jag följt trenden och blivit sjuk jag med... Det SUGER. Jag har mått lite halvdåligt hela veckan men jag bestämde mig för att inte bli sjuk, men idag när jag vaknade kunde jag bara inte ta mig upp ur sängen. Halsen är igentäppt och huvudet bultar. Kommer missa massa viktigt i skolan, och mest av allt är jag orolig för helgen. Jag ska ju hälsa på min kära syster i Stockholm från fredag till söndag. Jag FÅR bara inte vara sjuk då! :( Tyck synd om mig...

Nikon D40, 40mm f/2,8


Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

Samma bild, olika redigeringar

Nikon D40, 40mm f/2,8


Sverige <3

Ingen missar väl landskampen mot Kazakstan nu?



Unnar mig lite shopping

Såg på JFR's instagram att det var 80% rabatt på vissa av deras varor. Klickade mig direkt in på deras sida och tryckte hem en bikini som jag länge tänkt köpa. Endast 88 spänn (inklusive frakt) för den godingen!
Dessutom fick jag hem mitt skal/fodral till min iPhone från idiwa idag. Jag är mycket nöjd!


Klänning

Körde på lite självporträtt idag efter skolan i min nya klänning som jag fick av mamma för någon/några veckor sedan. Tycker verkligen om den! Har velat ha en sådan länge. Dock var inte vädret riktigt som jag ville och det är klurigare än man kan tänka sig att ta självporträtt när det gäller skärpa, vitbalans, ljusintag osv. Dessutom blir jag aldrig, enligt mig själv, bra på bilder. Så jag är inte jättenöjd med resultaten, men det får duga! Ni får bara se en bild idag i alla fall ;)


Otur i turen..

Jag fick ett mejl idag att jag har fått två biljetter till förhandsvisningen av Solsidan 3 av McDonalds. När jag äntligen har tur, så är det ju så att jag ska till Stockholm i helgen och inte imorgon, och eftersom jag bor liite väl långt ifrån för att åka dit över dagen så gav jag bort dom till min kära syster som bor i Stockholm. Otur i turen, kan man väl säga..


Skolan

Sitter i skolan nu på näst sista lektionen. Direkt efter skolan blir det jobb, sen ska jag nog hem och sova direkt ;). Imorgon om jag hinner, ska jag fota lite självporträtt, sedan efter skolan kanske jag ska fota Johanna lite. Hörs!


Söndag

Vaknade för ett tag sedan. Tungt att gå upp ur sängen idag! Men det gick. Snart ska jag åka till jobbet för att jobba ett 10timmarspass. Hörs sen!
Helgerna kommer oftast innehålla mindre uppdateringar än på vardagarna eftersom jag ofta jobbar helgerna. Man hinner uppdatera mycket mer när det är skoldagar, så ni vet! ;)

Bild från igår, Torudd, jag och Lisa


Sängen <3

Kom precis hem från Amelas och Josses 18årsfest. Åkte hem tidigt dels för att jag är riktigt trött och bara vill sova, och dels för att jag ska orka jobba imorgon också. Det har varit väldigt dåligt med sömn dom senaste veckorna då jag inte kan somna om kvällarna. Ligger vaken flera timmar ibland. Så nu blir det verkligen att försöka somna!
Saknar <3


Planer för kommande vecka

Måndag: Skola och sedan jobba.
Tisdag: Skola, slutar halv 12, ha möte med min handledare om mitt projektarbete, åka hem till Gb och sova där.
Onsdag: Skola, sedan fotografera Carro och Adam.
Torsdag: Skola, åka till Malin och fotografera henne och hennes häst.
Fredag, Lördag, Söndag: Åka till syrran i Stockholm! :D
 


Mammi och pappi + Figge

Tyckte Figge gjorde hela bilden genom att springa där i vänstra nederkanten. Temat är glädje/kärlek, och vad är inte mer kärlek än kärleken mellan ett gift par och deras lyckliga katt som skuttar omkring? Blev ganska nöjd med denna bild i alla fall! Dock vet jag inte varför bilden har så dålig kvalité? Kanske är för att jag redigerat den i ett halvtaskigt program, ska redigera om den i skolan nästa vecka så får vi se om det blir bättre :)


Fisk till kissarna





Idiwa.se

Snygga skal från Idiwa.se! Snabb leverans, billig frakt och billiga skal! Kika in och fynda vettja :). Länkar till skalen på bilden har ni här, här och här. Det finns även skal till iPad, Samsung, Sony Ericsson, samt till iPhone 3, 4/4s och 5.


Kloka ord från en klok vän

Modell: Johanna. Fotograf: Jag


Idag + igår

Är nu hemma efter att ha varit hos Karolin igår med lite tjejer, ätit pizza på Krysset, utgång i stan, sovit hos Karolin och kollat på film och ätit Billyspizza hos henne idag.
Bild från igår


Dagen (tidsinställt)

Sitter i skolan nu och ska snart sluta, då blir det att käka pizza med lite fina vänner och sedan hem till en av dom där vi ska fixa oss. Ikväll blir det utgång och det kommer nog bli riktigt kul för ikväll är det många som man känner som ska ut!


Johanna och Flex


2 ovisade bilder från arkivet då jag fotade Johanna och Flex förra veckan. Ska nog fota dom igen nästa vecka någongång, då på en fin äng i solnedgång!


Pics






Johanna

Sitter hemma hos Johanna nu och redigerar bilderna från idag. Nöjd! Så länge får ni nöja er med denna gifen, haha.


Studion

Har slutat skolan för ett tag sedan och varit i Fotostudion med gb ett tag. Resultaten blev ganska bra tror jag! Lägger upp när jag kommit hem.



Självporträtt

Skärpan var inte den bästa, men hade bråttom innan jag skulle till skolan ;)


Saknar





Imorgon

Imorgon kommer det att hända grejer här på bloggen ska ni veta! Om jag hinner, vill säga hehe. (Ska verkligen försöka) För det första ska jag ju fota Johanna i fotostudion. För det andra tänkte jag ge er ett tips på hur man kan fota produkter utan dyr utrustning/studio. (Om jag inte hinner det sistnämnda så donar jag det på onsdag) Så håll utkik vettja!
Sötiskatten <3


Go vecka

Imorgon: Slutar skolan redan vid halv 12! då blir det lite studiefotografering med Johanna, laddar såklart upp bilderna här sen! Efter det åker jag till mormor och morfar med två av mina kusiner och fikar och lite.
Onsdag: Utgång med mina underbara vänner, och i princip alla i klassen som är 18 ska också ut!
Torsdag: Sovmorgon till 10, sedan är det samvarodag med klassen vilket betyder film och tårtbakning för vår del. Sedan förmodligen träffa saknade Anna en stund.
Fredag: Troligen åka till nybro för att fota Malin och hennes häst lite.
Lördag: Jobba, och sedan åka på Amelas 18årsfest!
Haha någon bild från i somras typ..


Svar

Fråga: Har funderat på att köpa en sådan, vilken storlek har du köpt den i? Jag brukar ha XS/S i jackor men vill att den ska vara lite oversize blir det för mycket om man köper den i m? Jättetacksam för svar!
Svar: Ja det kan nog bli lite stort. Den är typ redan lite oversize, för jag vill också att den ska vara det och jag brukar ha M i jackor och jag har M i denna och den sitter så som jag vill att den ska sitta. Så du borde nog köpa en i S då :). Men testa den vettja?


Fototips?

Tänkte göra ett inlägg så småningom idag gällande något/några fototips. Då är frågan, vad vill ni veta? Skriv det som en kommentar!


Slutkörd

Hej! Vaknade nyss och jag är helt SLUT efter 12-timmarspasset på jobbet igår. Dessutom vaknade jag ju vid 7 igår och stod och sålde saker på loppis. Appropå det fick jag ihop hela 400 spänn på det! Inte dåligt ;).
Nu tänkte jag gå ner och käka lite frukost, ta en ipren, och be mamma om lite massage hehe!
Riiktigt gammal bild. ca. 2 år nu.


RSS 2.0