Så fin den är :D



Min vackra, underbara balklänning!

Var i stan med mamma idag och provade en massa balklänningar. Hittade en jättefin men ville ändå åka hem och fundera lite, så jag hängde in den sålänge. Men nu har jag tänkt klart så imorgon är den min!! Såhär ser den ut:
 


Gunnar

 
På bilden ser ni Gunnar som jag nu är fostermamma till eftersom en arbetskamrat fick han i födelsedagspresent av några andra på jobbet och kände att han inte riktigt kunde ta hand om honom. Haha herregud. Han fick en hamster?! Aja, jag klagar inte ;) Hälsa Gunnar välkommen!


Vill ha sommar nuuuue

 
Bilden är tagen i göteborg för några år sedan, det var en himla fin sommardag, Tilda och jag var i gbg och shoppade och solade. Lite sommar skulle verkligen inte sitta fel nu istället för all dum snö.


Är jag svag eller..? ;)

Här är en video som är kanske ca 2 år gammal där jag får stryk av min kusin som är 5-6 år yngre än mig! Haha, har jag svaga armar eller vad..? Dock får jag väl skylla på att hon är gymnast och att det är därför hon har så starka armar ;)
 
 


En god nyhet!

I somras/höstas mejlade jag lite olika muséum och bifogade lite bilder jag fotat och frågade om dom hade någon fotoutställning på G som jag kanske skulle passa att vara med på. Dock var det inte många som svarade och dom som svarade sa att dom inte hade något passande på G. Dock har nu konstmuséet i västerrås hört av sig och jag ska ringa dom så fort jag blivit bra i rösten igen, hoppas definitivt på något roligt erbjudande :D. GLAD! Ska bara samla mod till att ringa också hehe, har nästan lite telefonfobi ;)
 
Här har vi en video med några foton jag tagit, observera att videon är över 1 år gammal, därför också alla bilder som är med, så ha överseende för detta då jag inte var lika bra då ;)
 
 


Mys

 
Hade en mysig och trevlig kväll med min fina vän Anna i onsdags med gurka, dipp och film. Igår gymmade jag, och det gjorde jag även idag plus några timmars jobb. Imorgon ska jag sova UT och sedan städa mitt rum, träna lite hemma och även jobba en hel del med mitt projektarbete. Sorry för dålig uppdatering, men ibland har man ju sina svackor ;)


Fettisdagen

 
Hemma hos oss hade vi fettisdagen idag istället för imorgon! Eftersom jag inte tål vanliga semlor hade mamma fixat så jag kunde äta dessa, och de var verkligen supergoda! Dock kunde jag inte äta upp en hel, hehe. För mycket grädde för min smak. Men från och med nu ska jag äta nyttigt i fyra veckor framåt och träna så mycket jag kan, så får vi se om det blir något resultat :D


Håkan Hellström <3



Söndag

Jobbat heeeela helgen trots knappt någon röst, så nu är jag helt slut. Dock är rösten MYCKET bättre nu, jag får tillochmed fram ganska mycket ljud efter flera timmars jobb, det fick jag inte för några dagar sedan. Riktigt skönt att man är ledig imån, då ska jag va helt knäpptyst hela dagen så jag blir bra i stämbanden någon gång!
 
Längtar mer än någonsin att sätta igång med träningen igen nu! Man blir så motiverad när man är sjuk bara för att man inte kan träna, får hoppas att det hänger i sig efterråt också!
 
Haha fin bild från igår.


Mormors köttbullar!



Lillördag

Snart ska jag åka hem till Anna för att ikväll blir det nämligen utgång. Har varit sjuk alldeles för länge så jag har bara legat hemma i soffan och glott på tv och ätit massa haha. Så ikväll behöver jag unna mig en fin kväll med en fin vän! Hoppas det blir lyckat :D
 
Finfin bild på mig och Annisen innan förra gången vi var ute, vilket var hennes första gång.


Godaste salladen från 2012

 
När jag kom hem från Kreta i somras så åt jag och Julia på Café Corner i stan och jag beställde en mozarellasallad eftersom jag älskar mozarella! Den var riktigt god! Har nog knappt ätit en godare sallad :D, lagom med sås, och inte sådär lite mozarella det kan vara i sallader på vissa ställen. Mmm! Gaaah vad jag blir sugen på en sån nu alltså haha :D


Wanties

 
SÅ snygg tröja, och väskan är en sådan jag letat efter i ca ett halvår med runda nitar på hela undersidan. Skulle jättegärna vilja shoppa hem båda två, dessutom har nu Annica fixat att det är fri frakt från denna sidan, så det kliar ju lite i fingarna. MEN, jag ska INTE köpa massa "onödiga" saker nu innan studenten och balen och flytta hemifrån osv. Jag SKA spara alla pengar jag får ihop just nu. Det blir svårt, men så är det. Så farväl fina tröja och fina väska. Om vi har tur kanske vi ses till hösten, hehe.
 
Sakerna hittar ni HÄR.


Saknad

 
Ibland saknar jag. Ibland tänker jag på alla bra stunder. Ibland funderar jag på hur det blev som det blev. Ibland känner jag ånger, att det va mitt fel. Ibland undrar jag hur saker och ting hade sett ut nu om det inte blev som det blev.
 
Trots allt detta, är jag ändå glad att det hände, att vi hände, och att det sedan tog slut. Jag fick en dos av kärlek, äkta kärlek. Men det var inte äkta i slutet, därför är jag glad att det tog slut. Ibland saknar jag väldigt mycket, så det gör ont. Särskilt på kvällarna när jag ligger ensam i min säng. Jag känner ingen kärlek längre, men jag känner saknad. Ett stort tomt hål. Du var min bästa vän och min livskamrat, nu är du ingenting längre. Saknad, det är det ordet som beskriver det bäst. Inte den personen du är nu, utan den personen du var, som jag blev kär i. Den personen är fortfarande den bästa jag vet. Vart tog han vägen?
 
Ibland måste något dåligt hända för att något bättre ska ta plats.


Gått en liten promenad i det fina vädret!



Vintagekameror

 
Dessa tre underbaringar blev just mina efter en auktion på Tradera! SÅ snyggt att ha lite vintagekameror och jag funderar faktiskt på att börja samla lite smått på det. Dessa blir mina första iallafall :D


Utrustning?

 
Funderar på att göra ett nytt inlägg med min utrustning då mitt förra inlägg som jag skrev för ca ett halvår, eller mer, sedan börjar bli ganska oaktuellt. Hade inget att göra nyss och kunde inte sova så jag funderade på vad jag kunde göra för nytt i mitt rum. Så det lilla bordet som tidigare varit mitt "fixa-håret-bord" med massa olika tänger på (bla. plattång, locktång, hårfön mm.) blev mitt nya kamera- och objektivbord. Tänkte först trycka upp alla mina fotogrejer där såsom filter, motljusskydd, IR-fjärr mm. men det blev inte alls snyggt så jag gjorde på detta sättet istället. Dessutom ska jag beställa hem två st huslock så jag kan ha kamerahusen utan objektiv ibland också.


Frisk??

 
Jag är frisk nu. Nästan. Förutom att jag inte har någon röst då hehe. Den har dock kommit tillbaka ganska mycket idag, men jag ska precis åka till jobbet och då lär jag ju vara tvungen att prata i princip konstant i 6 timmar så den lär ju vara borta när jag kommer hem igen..


Studentklänning

 
Är helt kär i denna klänning så det är galet! Vill jättegärna ha den som studentklänning, och den är från samma sida där jag vill köpa min balklänning, så vi får väl se om det blir något med balklänningen så beställer jag förmodligen hem denna också :D
 
Vet att det är lite mycket med balen och studenten här nu, men jag är bara SÅ taggad :D Idag är det bara 132 dagar kvar till studenten!


RSS 2.0