Pannkaksmåndag!

Det blev pannkakor till frukost/lunch idag innan det är dags att jobba stängning. Till pannkakorna hade jag också bananer, ananas och hallonsylt, det var himmelskt gott!





Bjöd på middag + efterrätt

Slutade tidigt idag (8 är tidigt jämfört med att stänga hehe) så när jag kom hem bjöd jag Tove på kylling med ris och sås och sedan efterrätt som innehöll chokladmuffin och ananas! Nu ska jag kolla ett avsnitt Beck, som jag har fastnat för nu på senaste, och sen sova. Imorgon väntas stängning igen. Hela resten av nästa vecka ska jag dock ha opplæring på öppning så kommer sluta tidigt hela veckan!! Härligt :D





Frulle på ett regnigt løkka

Kom precis hem efter jobb ca 16-05.30. Först closing på skøyen som skiftledare, och sedan direkt vidare till løkka för att även stänga där - med underbara Tonje som också är från skøyen! Vi hade en riktigt gøy natt med mycket skratt hehe. Men nu är jag helt slut, så nu ska jag sova några timmar innan det är dags för stängning igen. Man kan nästan tro att jag älskar stängningar, men tro mig - det är inte självvalt!! ;)




Picknick på Tullinlökka

 
 
Stängning står som vanligt på mitt schema, och Tove är ledig, så nu i förmiddags gick vi och köpte lite gott och satte oss i en liten park på Tullinlökka och kosade oss. Vi är nästan aldrig lediga samtidigt nu så det var väääldigt trevligt att äntligen få lite tid ihop.
 
Och om mindre än två veckor kommer mamsen och papsen hiiiit :D, längtar ihjäl mig!! Sen efter dom har varit här så är det drygt 1,5 månad kvar tills vi åker hem, så skönt!! Vill på ett litet sätt stanna här pga jobbmöjligheter osv, men vill ändå sjukt gärna hem igen till min älskade lilla hund och min underbara familj och släkt och alla härliga vänner. Ska bli så skönt att komma hem och ha ett normalt boende och kunna leva "normalt", liksom jobba normalmycket, äta vanlig mat och inte bara knäckebröd, gröt och donkenmat, och ha sin familj och vänner nära. Längtar att ha ett riktigt HEM igen, som är värt att kallas för hem.


Ajajaj



Har på senaste tiden varit mycket på kök, så har en del rejäla brännsår på högerarmen nu, inte så skönt vill jag lova!

Idag har jag jobbat nästan 15 timmar så nu var det helt underbart att lägga sig i sängen! Dags att sova och tagga inför closing imorgon.


Fina skøyen!






Stängningen igår gick dritbra, vi var färdiga redan kvart i 11, och vi stänger vid 10 (så man ska va färdig ca 11). På väg hem tog jag ett annat håll än vanligt som är lite längre, men ack så vackert! Kolla bara bilderna ovan!


Taco på midsommar




Unnar mig lite innan jag ska stänga på jobbet på självaste midsommarafton....


Min fina prins <3




Världens finaste lilla vovve <3

Och grattis Adam på födelsedagen! :D 


Ikea

Detta var första kvällen på länge som jag och Tove var hemma samtidigt, så vi åkte en sväng till Ikea för att köpa påsar som jag kan packa i som mamma och pappa kan ta med sig hem när dom kommer hit ;). När vi väl var där så åt vi också pølse och drack läsk och kaffe! Vi hade en massa att prata om så det var koseligt att åka iväg och bara sitta och prata. 



Wohoo äntligen!!





Ledig dag

Efter 13 jobbdagar i rad va jag idag äntligen ledig!! Vill jobba väldigt mycket just nu så jag klagar verkligen inte på att jobba många dagar i rad, men det var riktigt gøy med att va fri idag! Först la jag mig i slottsparken med mango och honungsmelon och solade, sedan cyklade jag till jobbet för att fixa lite grejer och nu ikväll satt jag på Olivia med fina Tonje som jag jobbar ihop med. Så sjukt härlig jenta alltså!! Åt riktigt god mat där, asså jag älskar verkligen krämiga pastarätter, särskilt som innehåller bacon OCH kylling :D.
 
Förresten så i förrgår blev jag indirekt erbjuden att bli restaurangchef om jag skulle stanna kvar i Oslo hehe. Jag svarade att jag skulle fundera på det, och jag har verkligen funderat, och jag funderar fortfarande. Men jag kommer flytta hem till Kalmar igen, även att det plötsligt blev väldigt lockande att stanna. Hemlängtan är för stor... 
 
Dessutom har jag i princip fixat jobb till en gammal medarbetare på Donken i Kalmar, om hon nu tackar ja till jobbet :). 
 


Mina fina föräldrar <3



Tog denna bild på mamma och pappa som en fotouppgift i skolan för några år sedan. Är riktigt nöjd, och att vår söta katt figge är med på ett hörn. Bästa föräldrarna någonsin, helt klart! Och nu är det också bestämt att dom ska komma hit och hälsa på mig i juli!!! 

Vill även tillägna detta inlägg till min kära och älskade mormor! Stort grattis på födelsedagen, ledsen att jag inte kunde komma, men som sagt så blir det ett extra stort kalas för dig nästa år!! Ha en bra födelsedag :D


Gosar och längtar hem



Gosar med mitt söta gosedjur som jag fått av Jesse och längtar hem som bara den. Hemsk dag på jobbet idag, vilket gör att man längtar mer än vanligt. 


Fruuuukost<3

Körde closing på min vanliga restaurang igår på min "lediga" dag, och idag upp tidigt för att jobba på majorstuen. Trött som bara den, var nästan svimfärdig när jag klev ur sängen. Nu blir det supergoda honungsmackor, c-vitaminbrus och en kopp svart kaffe så jag orkar med dagen. Längtar tills jag slutar, då ska jag sova tidigt! Hehe :)



Stängt hela veckan

Har hela denna vecka stängt och faktiskt blivit ganska Flink på att stänga kök! Igår var vi färdiga ca 5-10 över 23, och tidigare har vi aldrig blivit färdiga innan halv 12, så det var ju framsteg :D

Nu är det dessutom mindre än tre månader kvar till hemfärd till Kalmar, vilket betyder att det börjar bli en del som ska ske och förberedas. Håller just nu förbryllat på att leta lägenhet i Kalmar till den 1 september, men det verkar vara omöjligt. Finns bara 2or lediga och det är en som jag intresseanmält på som jag precis kommer ha råd med, så vi får se om jag får den. Annars skulle ju det bästa vara om det kom ut någon billig etta... Utöver lägenhetsletning så är det dags att börja planera mitt företag, samt försöka få tillbaka mitt gamla jobb att ha vid sidan av företaget, och massa andra småsaker som att säga upp boendet här, gå till Skatteetaten osv. 

Min fina McDonalds-leksak ;)


Den som söker den finner

Det måste inte vara dyrt att leva i Oslo. Idag köpte jag smör för 8kr, ett paket toapapper för 9kr, och salami för 25kr. Vet inte om salamin var så billig egentligen? Men här hittar man i princip aldrig salami för mindre än 40 spänn, så jag tyckte det var billigt ;). Tack gode Gud för First price! 



Closing

Fick igår lära mig att stänga kök, och faktiskt så gick det väldigt bra. Hon som lärde sig är jäääättego och skittrevlig och hon sa flera gånger att hon var väldigt imponerad över mig hur Flink jag va osv :D idag blir det förmodligen stängning av kök igen för min del.



Att göra innan hemfärd




Detta är vad jag/Tove och jag ska göra innan vi åker hem härifrån! Mycket mat då hehe, men vi gillar mat :D


Joooobb

Har jobbat idag, kommer även jobba resten av veckan och nästa måndag är det dubbel lön igen och även då ska jag jobba woho, och kommer jobba i princip hela nästa vecka också. Eftersom Tove ändå ska till Sverige då så är det lika bra att jobba mycket nästa vecka.
 
Alla vita skjortor i min storlek idag har i tvätten, så det slutade med att jag fick ha blå skjorta - som bara restaurangcheferna har hehe. Så gutt att ha låtsats vara restaurangchef idag då ;)
 
Bild från snapchat ;)


Ledig dag på bygdøy

Tovis och jag åkte till en strand idag som heter Huk och ligger på bygdøy. Så otroligt skönt väder alltså!!!!! Efter ett tag kom även Vickan, Sofi och Sofie, och där låg vi hela dagen och solade. Vi hade med oss saft och fika hemifrån med, så det blev även lite picknick. När vi sedan kom hem så hade jag blivit riiiktigt solbränd haha, tomatfejs nu. Sedan gjorde vi kylling med ris och pepparsås och satte oss ute på vår lilla uteplats och åt. En helt fantastisk ledig dag!!
 

 


RSS 2.0