Balklänning

 
Vill SÅ gärna ha denna kläningen på balen! Ska dock åka till växjö och kolla på lite balklänningar, men hittar jag ingen bättre än denna så måste jag beställa hem den! Verkligen kärlek vid första ögonkastet :D


Pannkakor med hallon



Efterrätter

 
Coktailglass, persikodessert, ginos


Boka resa!

Senare idag ska jag och Malin boka resa till Cypern i Maj :D. Efter mycket velande har vi till slut bestämt oss och det kommer bli grymt!! Här är bilder på hotellet och stranden som ligger precis nedanför hotellet:
 


Sjuk..

Är riktigt sjuk så jag tar en bloggpaus tills jag är frisk!



Jag har SÅ snygga vänner!

 
Gammal bild


Vanilla coke, omredigerad



Saknar er <3



Vill ha sommar och sol!


 
Vill ha tillbaka den underbara sommaren så man kan gå omkring i shorts utan att frysa! Ignorera att jag håller i IR-fjärren hehe, jag var inte så erfaren i somras och visste inte man kunde ställa in på tid osv ;)


Balklänning

 
Är SÅ sugen på att beställa hem denna balklänningen från USA till balen. Ska till växjö med några vänner på måndag och kolla balklänningar, och om jag inte hittar någon bättre än denna så köper jag den direkt. Är nämligen fullkomligt kär i den! Älskar färgen, tänk vad brun man kommer se ut i den när balen väl är! Och formen är också sjukt fin. Den är liksom inte för mycket, men inte för lite heller. Den är perfekt! GAH är så sugen på att köpa den :D, men jag ska inte gå för hastigt fram, utan åka till växjö och kolla först, det kan ju faktiskt finnas något bättre ;).


Bananmjölk och glass



En vanlig dag för mig

Som vissa av er lagt märke till så jobbar och tränar jag ganska mycket, dock kommer jag inte jobba så mycket nu resten av januari och i februari, men sedan börjar det väl igen. Iallafall, så jag tänkte nu berätta hur en vanlig dag ser ut för mig.
 
- Vaknar runt 8, börjar skolan kanske 9.20 eller liknande. Går i skolan till klockan halv 2.
- Åker till gymmet och gymmar till 3, halv 4.
- Åker till jobbet och jobbar 16-22.
- Åker hem och pluggar om jag har något att plugga på, duschar och går och lägger mig. Brukar dock ha problem att somna så jag brukar somna runt 2, 3 någon gång, så jag försöker göra det bästa av situationen och göra något nödvändigt den tiden då jag ändå inte kan sova.
 
Så kan en vanlig dag se ut för mig. Ibland jobbar jag mindre eller inte alls, då kanske jag är med en kompis eller något. Eftersom vi har så få timmar i skolan och inte alls mycket plugg har jag tid att träna mycket och jobba mycket. Hade jag gått något annat program på någon annan skola hade jag förmodligen inte alls hunnit med så mycket som jag gör nu. Jag försöker iallafall träna 4 gånger i veckan, ibland går det, ibland inte, sånt är livet ;).
 
Här har vi ju då mitt skolschema, kvallen suger men man ser ju ungefär ändå. + att många av lektionerna blir inställda pga. att vi inte får tag i fungerande datorer eller att vi ska jobba hemma eller annan anledning.


Köttfärsgratäng

 
Det var så sjukt mycket godare än vad det ser ut att vara!


Jag och Gb som hakgubbar

 
 
Jag och Gb spelade in denna videon i ettan, så ca 2 år sedan haha. Riktigt söta måste jag säga! :D


Smoothie <3




Lite lagom sur

Blir så förbannad på folk som inte kan sköta sitt jobb. Jag har tagit två sprutor mot hepatit A och B och skulle idag ta den tredje och sista. De två första tog jag på vaccinavdelningen på sjukhuset och när mamma (ja jag hatar att ringa själv så mamma ringer åt mig hehe) ringde och skulle boka den sista sa dom att hon skulle boka den på vårdcentralen istället och då gjorde vi det, och hon sa exakt vilken spruta jag skulle ha och allting, så idag åkte jag dit och tog den och det var inga problem. Några timmar senare ringer hon som tog sprutan på mig och säger att dom givit mig FEL spruta?! Herregud, sånt är ju ändå ganska viktigt, det ska dom ju f*n ha koll på?? Menmen, misstag sker så jag ska inte vara arg, men man blir ju så trött..
 
Bjuder på en finfin bild på mig och Friffe för ca. ett år sedan.


Förrätt - varma mackor!

 
Två olika sorters varma mackor! En med skinka, ost, cayennepeppar och grillkrydda. Den andra är med skinka, ost, ananas och oregano. MYCKET fint ;)


Funderar på att beställa..

Har ju länge tänkt att skicka efter tröjan nedan och nu när jag får en lön på 7500kr på fredag så känns det som att jag ska ta tummen ur och beställa den. Älskar hoodies, det är så skönt och är ofta snyggt också!
 


Vill ha

 
Kollade in på eBay som Gb tipsade om nyss och fastnade för det som är på bilden ovan. Det fanns hur mycket liknande grejer som helst för under 500-lappen! Dock är det ifrån tyskland så frakten kostar väl en del, men fortfarande sjukt billigt. Dessutom fanns det studiobakgrunder osv jättebilligt, så jag funderar på att klicka hem en massa saker därifrån. Eftersom jag ändå vill ha en egen studio någon gång, så kanske jag kan börja med att göra en egen här hemma. Sedan när jag flyttar om jag inte hittar någon bra lägenhet med ett extrarum där en studio får plats så kan jag ju ha kvar den här hemma i Ljungbyholm sålänge. Önsketänkande iallafall, vi får väl se hur det blir med det.


Hemmagjord honungsglass



På önske-/inköpslistan


1. En ny dator. Min nuvarande dator funkar nämligen bara när den vill, och hur den vill. Kaos är rätta ordet. Sänk-/höjknappen till ljudet fungerar bara ibland till exempel. Ibland startar den inte, ibland stängs den inte av osv. Trots detta är den bara ca ett halvår gammal. Drömdatorn är en macbook av något slag. Vilken är lagom bra för ett lagom pris??
 
2. Ett GRYMT macroobjektiv som kan ta extrema närbilder. Gaah, dreglar över att jag vill ha ett sådant. Dock kostar det ju skjortan, så det dröjer nog ett tag innan ett sådant blir mitt.
 
3. Ett zoomobjektiv som räcker minst 300mm, helst 400. Dessa är ju inte heller världens billigaste, särskilt inte ett 400, så det får också dröja lite.
 
Efter att jag har flyttat hemifrån och köpt allt som behövs till det, ska jag börja spara till allt detta! Om jag inte får något i födelsedagspresent vill säga, men det är nog lite för dyrt hehe. Funderar på att önska mig en iPad faktiskt, det är ju också himla smidigt och bra :D


Min fina kisse <3



Brödinlindade hotdogs



Mitt fina porträttobjektiv

 
Nikkor 85mm F/1,8 D - det objektivet jag älskar näst mest i min samling. Mitt älskade Nikkor 40mm f/2,8 är det inget som slåt! Dock är detta också ganska oslagbart. Det är ganska jättesvårt att få till bra skärpa med detta objektivet, men när man väl får till skärpan så blir bilderna gudomliga. Eftersom det är så svårt att få till skärpan så använder jag det dock inte så jätteofta utan jag använder hellre mitt 40mm f/2,8 som går att använda till i princip allt. Men med detta blir porträttfotografering så mycket bättre och jag bara längtar tills snön är borta så jag kan fota massa fina porträttbilder! (Tycker inte om att fota när det är snö, det är ju bara vitt överallt:( haha)


Första lediga måndagen

Och idag började nya schemat att gälla, det vill säga att vi är lediga varje måndag! Fysatan vad skönt! Torudd och Gb sov här inatt och vi har haft det riktigt kul faktiskt. Tänkte dela med mig lite av dagens planer:
 
- Chilla vid tv'n med Gb
- Laga en maträtt till mitt projektarbete
- Plugga natur
- Träna body pump med syrran
- Göra en efterrätt till projektarbetet
- Förmodligen plugga ännu mer natur
 
 
Bild från weheartit


En gammal fotouppgift



Mys

 
Min dator dog för några timmar sen och har varit död ända sedan dess. Alltså den var inte urladdad, utan den vägrade bara att funka helt enkelt.. Men nu helt plötsligt funkade den iallafall, haha. Torudd och Gb är här och vi har precis käkat världens godaste pizza och nu kollar vi på Kenny Begins (världens bästa film). Om en stund ska vi göra fruktsallad och smoothie. Den översta bilden är från igårkväll då jag och Gb kollade på the notebook och drack smoothie, den andra bilden är från idag när vi gick hela 1,6km till affären och tillbaka bara för att köpa lite småskit. Duktiga som inte tog bilen! ;)


Camera Raw - över-/underexponering

Har tidigare inte förstått vad Camera Raw är, hur det fungerar, varför man ska använda det och hur man använder det. Dock har jag nu äntligen börjat förstå det mesta med det, och jag kan säga att det är en underbar uppfinning! Om du har något av de nyare photoshop och en systemkamera så är det hur enkelt som helst. Nedan visar jag hur bra man kan rädda en bild som blivit över- eller underexponerad när man tog bilden. Många gånger blir ju bilden bara lustig och man försöker rädda den i photoshop utan Camera Raw. Det är alltså ett filformat som man sparar bilden i så att mycket mer information sparas än om man sparar den som en jpeg-fil.
 
 
För att använda Camera Raw (för Nikon) gör du såhär:
Gå in på inställningar på din kamera och sedan "bildkvalitet" och ändra till "NEF (RAW)", jag har dock "NEF (RAW) + jpeg låg" så man kan kolla på bilderna i datorn innan man öppnar dem i programmet. Sedan när du fört över filerna till datorn dubbelklickar du helt enkelt på den bilden du vill redigera (inte jpeg-filen utan den andra som ser lite annorlunda ut) och då öppnas den automatiskt i photoshop och där får du själv testa dig fram vad du behöver ändra. Om bilden är över-/underexponerad är det ju då "exponering" som du främst behöver dra lite i.


Flex

 


Mot ridhuset! Eeh..?

Trotsar min hästrädsla och beger mig snart ut mot ett ridhus där jag ska filma Johanna och hennes häst. Vi får väl se hur det kommer gå! Haha. Dock är jag inte lika rädd för hästar längre då jag faktiskt varit med henne några gånger i stallet och ridit en av hennes dåvarande hästar, samt att jag åkte ju faktiskt pulka bakom en häst häromdan haha.
 
Johannas hästs ben i höstas när jag fotade dom ;)


Granten is here

 
Hahaha sjukt gammal bild sen nyår 2011
 
Slutade jobba vid 22 och åkte då hem till Johanna och hämtade henne. Hon ska som sagt sova här i princip hela veckan, kommer förmodligen bli skitkul :D. Vad vi ska hitta på ikväll återstår att se! Just nu ligger vi i sängen med varsin dator haha ;).


Hard work

 
Jobb 13-22 idag sedan ska jag hämta Gb så ska hon sova hos mig. Faktum är att hon kommer sova hos mig ändå till onsdag, och vi ska ha SÅ kul! Vi kommer laga massa, massa god mat (eftersom vi båda älskar mat haha), vi ska ha blogglan (haha), vi ska göra massa roliga och knäppa saker som bara vi kan göra, vi ska ha lite olika fotograferingar, och vi ska hjälpa varandra med projektarbetet och lite andra skolarbeten. Förmodligen kommer det bli en grym vecka, men det återstår att se ;). Vi är nämligen sånna som kan bråka rejält ibland, vi är ungefär som systrar haha, men vi blir vänner lika fort igen så det ska nog inte vara några problem!


Ur arkivet; CD-skiva

 
Bläddrade igenom mina gamla arkiv och hittade denna, enligt mig, ganska häftiga bild. Är faktiskt ganska nöjd med den. Innan jag redigerade den var den dock lite tråkig, färgerna är inte riktigt lika starka på orginalet. Det var GB som lärde mig hur man skulle fota på det viset, och det var även hemma hos henne jag gjorde det för ungefär ett år sedan. Häftigt vad lite ljus kan skapa.


Letar resa

Jag och min goda vän Malin ska förmodligen åka utomlands till våren och vi har velat mycket länge över vart och när vi ska åka. Men nu börjar vi komma överrens faktsikt, och tillslut blir det nog väldigt bra. Hotellet nedan är jag just nu väldigt sugen på iallafall, som ligger precis vid en av mallorcas finaste stränder. Dock har vi ju ett liiitet problem, nämligen att jag HATAR att flyga. Jag hatar det verkligen. Jag är dödsrädd för att flyga, även har jag gjort det 5 gånger fram och tillbaka nu. Får panik varje gång jag ska flyga. Det är verkligen det värsta jag vet. Samtidigt är det bästa jag vet att vara utomlands, så jag får väl helt enkelt bara bita ihop och ta mig samman.
 
Bilderna är lånade från google, därav den dåliga kvalitéten.


Wiho, grattis min fina syster!

Ville bara ägna ett inlägg åt min fina syster (som förmodligen ändå inte kommer se detta hehe) som fyller hela 22 år idag! Så GRATTIS på dig! :D Vi firade henne med familjen idag med lite god kinamat osv, mycket mycket fint.
 
Syrran och hennes pojkvän, bilden tog jag på dom i september.


Senaste från insta

 
@Rebeckajj


Gravidfotografering??

Har fått en rolig fråga av en gammal fotbollskompis att fotografera en kvinna som är gravid, då hon själv är väldigt duktig på att sminka och har lovat denna kvinnan att sminka henne och frågade då om jag ville fota henne sedan. Har aldrig fotat någon gravid människa och är dessutom inte alls särskilt bra på studiofotografering så jag vet inte alls hur detta kommer att gå! Men jag tackade iallafall JA, så nu undrar jag ifall det finns någon som vill dela med sig med olika tips? Både om fotografering av gravida, samt fotografering i studio?

Givetvis får ni en länkning i ett eget inlägg om ni kommer med någon/några seriösa tips/idéer :).


Vanilla coke - produktfotografering


Testade på produktfotografering på Foto B-lektionen igår i ett ljustält. Riktigt häftigt faktiskt! Dock hade jag tänkt fota rinnande nagellack, men självklart glömde jag alla nagellack i väskan, som jag glömde i bilen, som jag var tvungen att parkera skitlångt ifrån skolan för att någon (!!) hade ställt sig på TVÅ parkeringsplatser på skolgården och det fanns ingen annan plats kvar -.- så lite lagom sur löste min fina vän detta problemet åt mig och köpte en cola som vi fotade istället. Någon gång nästa vecka om jag har tid ska jag istället testa på att fota nagellacket.


Pulka efter häst

Hahaha herregud vilken upplevelse. Detta var nog det roligaste och svåraste jag någonsin gjort (nästan hehe). Det var sjukt svårt att styra hästen samtidigt som man skulle sitta kvar på pulkan i den farten haha. Synd att det var så mörkt annars hade nog filmerna blivit riktigt roliga, bland annat dom där jag åker av på!
 
Johanna Grant som filmar och Johanna Torudd som lånar ut sin häst hahaha.
 
 
 
 


Pulkadag!

God morgon alla pärlor! Ska snart åka till skolan och efter det ska jag och två kompisar hem till den ena och åka pulka efter häst, haha! Ska bli sjukt kul. Om mörkret tillåter blir det film och bilder, dock kommer det förmodligen vara för mörkt både för att filma och fota när vi väl är hemma hos henne. Men hoppas kan man ju! Ha en bra dag så länge ;).
 
Satt länge och försökte få till denna bild igår, vad tycker ni? Jag ska dock göra om det fast med mjölk någon gång!


Till våren..

Nu när jag har jobbat och slitit hela vintern så har jag tänkt att unna mig lite dyrare kläder till våren. Jag är en sån som aldrig köper jeans för 1000 spänn, eftersom det ändå finns för 500 på bikbok och Gina liksom. Dock är det ju inte alls lika bra kvalité på dem, samt att dem ofta inte är riktigt lika snygga. Så till våren tänkte jag köpa mig ett par riktigt snygga, ljusa jeans, kosta vad det kosta vill. Förmodligen blir det nog ett par från Tiger of sweden, eller något liknande. Dessutom hade jag tänkt att köpa mig en riktigt snygg, äkta skinnjacka. Det lutar lite mot Jofama by Kenza, men dom är ju så sjukt dyra. Ska kolla runt lite, men kanske att det blir en sådan. Utöver det blir det väl converse som vanligt som vårskor, dessutom har jag ju mina snygga paladiumskor också!
 


Winter



Nya schemat

Kan ju bara säga som så att jag älskar det. Inga långa, onödiga håltimmor och ledig varje måndag! Denna terminen ska nog tas igenom den med utan större problem!


What a beautiful morning

Trots att jag HATAR snön (med betoning på hatar) så är det ändå ganska vackert. Eller vad säger ni?

Kom till skolan, hade religion, och så var skoldagen slut. Tror de flesta dagarna framöver kommer se ut ungefär så här. Vadå att man kommer bli lat? Hehe. Efter skolan åkte jag iallafall en sväng till gymmet och sedan hem. Nu hade jag tänkt att plugga på lite om folkmordet i forna Jugoslavien och sedan jobba lite med mitt projektarbete. Wish me luck.


2 förrätter



Knåpar på ny design..

Håller på att knåpa på en helt ny design, med ny header, ny bakgrund, och ny sidomeny. Detta kommer dock ta ett tag innan allt är färdigt. Dessutom vill jag vänta tills det blir vår, då jag vill ha lite vårbilder med i headern och inte bara tråkiga, vita, snöbilder.. Men den kommer bli HUR snygg som helst, så förbered er på det ;).
 
Gammal bild!! Ca 3 år haha


Snart så!

 
Ska precis åka in till stan med mammi och pappi och där bjuds det på Sibylla (Svett-olgas)! Mums. Super cheese bacon meal kan vara bland det godaste som finns, och deras pommes asså! SÅ färska och goda :D. Nåja, ville bara läska er lite haha, bye!


150 days left

Idag är det bara 150 dagar kvar till studenten. Något som är gudomligt är att vi idag fick reda på att vi är lediga VARJE måndag, det blir alltså långhelg, VARJE HELG! Usch vad underbart!! Dessutom har vi ju sammanlagt två veckors lov att se fram emot, och en massa andra lediga dagar. Idag räknade några i klassen ut att vi har sammanlagt 67 skoldagar kvar till studenten och 83 lediga dagar. Vi har alltså fler lediga dagar än skoldagar att se fram emot denna underbara termin! Livet leker :D
 
Så blir det en ca 2 års gammal bild på det!


2 gamla, men nyredigerade

 
Kollar igenom lite gamla bilder och hittade dessa fina på Johanna Grant och Flex, dock oredigerade. Använde bara ett fåtal av alla bilder jag fotade den dagen och redigerade, så nu var det dags för två nya, fast gamla, att komma upp på bloggen!


Baconinlindad kycklingfilé och hasselbackspotatis

 
God morgon alla morgonpigga! Ska snart åka till skolan och där blir jag nog kvar en bra stund eftersom jag ligger efter lite nu sen jag var sjuk förra veckan, plus lite annat gammalt skit. Ska fixa till några fotouppgifter och sedan mediauppgiften. Dessutom ska jag till bibblan och låna lite olika kokböcker och få lite inspiration både till bokens framsida, namn och designen i innehållet. Någon som har något tips?


2013 kommer FÖRHOPPNINGSVIS bli mitt bästa år hittills!

Vad detta året (förhoppningsvis) kommer att bjuda på (i tidsordning):
- Jag kommer fylla hela 19 år, jag vet det är inget jämnt nummer eller så, men det är stort för mig, för då är jag ännu mer vuxen än vad jag är nu! Haha.
- Förhoppningsvis blir det en tripp till Barcelona med familjen och kolla fotboll och shoppa.
- Ayia Napa eller något annat asroligt, varmt ställe väntar på mig och Malin till våren.
- Åka till Göteborg med Granten och kolla på älskade Håkan Hellström som har konsert där den 8 juni.
- Jag får vara med på mig första, och förmodligen sista, bal med en riktig balklänning och balfrisyr, awesome!
- Studenten kommer inte långt därefter, och fytusan vad jag är taggad för det!
- Förmodligen ska jag med min kära bosniska vän Amela till hennes hemland och ha det hur kul som helst och äta massa god mat och leva deras liv!
- När jag kommer tillbaka från bosnien ska jag jobba heltid på McDonalds och tjäna en massa pengar.
- Och när min ekonomi sedan blivit stabil igen efter detta underbara halvår ska jag tillslut även flytta hemifrån, förmodligen någongång på hösten! Taggad :D.
- Runt nyår ska jag iallafall inte vara i Sverige, vart jaag är får vi dock se. Förhoppningsvis på något varmt ställe!
 
Sedan kommer detdär tråkiga halvåret när sommarn är slut. Vädret blir tråkigt och man har inget att göra. Usch vad jag hatar hösten. Vi får väl se om den har något att bjuda på detta året! Kanske blir en tripp till egypten? ;) Eller kanske Göteborg eller Stockholm eller något sådant lite billigare alternativ.. Ska inte drömma för mycket!


Vulkan! (4 port)

 
Så sjukt enkel och god maträtt!


Gamla självporträtt, nya redigeringar

 
Vet inte varför kvaliéten blir så dålig när man lägger upp bilderna här ibland.. Sparar ändå för "Web and devices" så det suger ju.... Det ser mycket bättre ut på min dator


Min vackra kusin i somras

 
Så himla vacker ♥
 
Inatt jobbade jag ju 01-04 så jag somnade runt halv 6 imorse, därför har hela dagen idag gått till att sova och vila. Har dessutom kikat lite på olika photoshopkurser och ÄNTLIGEN har jag förstått mig på Camera Raw, haha, inte en dag för sent! Det verkar skitbra, så från och med nu ska jag nog alltid använda mig av det. Nu måste jag städa och hänga upp ren tvätt och lite annat roligt ;).


Kycklingtortillas



I'm still alive!

 
Tjennaaaaa. Har varit otroligt förkyld nu några dagar, trotsade dock detta och åkte till Karlskrona igår för att spendera kvällen, natten och förmiddagen idag där. Mycket trevligt och jag har sovit bättre än på länge! Nu blir det att tagg om på nytt för inatt ska jag jobba 01-04. Jäkla skitpass haha, men cash och lite extra OB sitter fint sen när det rullar in så det är bara att bita ihop!
 
Här är vårt hotellrum i Karlskrona:


Gudomliga pizzabullar



Vad man hittar på gamla datorer.. Haha

 
Mamma kollade på sin gamla dator nyss och hittade denna charmiga bilden ovan. Haha det är Karolin som friar till mig (det var till ett skolarbete i 7an hehe). Tänk att hon och jag har gått i samma klass sen sexårs. Genom lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet och nu slutligen även gymnasiet. Ganska häftigt ändå? Att vi inte har tröttnat på varandra och hatar varann ;) haha. Nej men hon är en fin vän som jag hoppas ha kvar länge i livet trots att vi förmodligen kommer gå skillda vägar efter våra 13 år i samma klass. 155 dagar kvar till studenten...


Några saker jag SKA göra innan jag dör

- Åka till USA
- Gifta mig
- Skriva en bok
- Bli av med min flygrädsla
- Hälsa på mitt fadderbarn i Afrika
- Åka på semester i Thailand
- Sova under bar, stjärnklar, himmel
- Rida barbacka
- Fira nyår på ett varmt ställe
- Fira nyår på time square
- Arbeta som fotograf
- Starta ett eget företag
- Besöka gotland
- Ha en egen fotostudio
- Ha/va med på en fotoutställning
- Skaffa hund
- Fotografera en kändis
- Prata engelska utan att känna att jag gör bort mig
- Simma under vatten utan att hålla för näsan (hehe)
- Titta på soluppgång/solnedgång med någon jag tycker om
- Äga en range rover
- Skaffa barn
 
 
Detta är endast några av alla saker jag vill göra innan jag dör. Jag återkommer med denna listan igen om ett år (då kanske ännu mer påfylld?) så får vi se hur mycket jag har gjort då! Iallafall en av sakerna kommer ske om mindre än ett halvår! :D


Just some magic



Today

Denna dagen har varit mycket välbehövlig för mig! Först vaknade jag vid halv 12, kollade på en film och gick sedan upp och klädde på mig, fixade mig osv. Sedan fotade jag mig själv till ett litet experiment jag hade tänkt testa, dock kan jag inte ta bilder på mig själv... Sedan gick jag ut och gick en runda. När jag kom hem igen gjorde jag mig en god bananpannkaka med frusta hallon och blåbär till, och sedan åkte jag iväg till gymmet med syrran. Efter det åkte vi och solade solarium, har inte gjort det på på säkert 2 år så det var underbart! Sedan har jag bara vilat.
 
Imorgon är också en välbehövlig dag. Ska bara vila, experimentera lite med Photoshop CS6, jobba lite med mitt projektarbete, och vila ännu mer. Gud vad skönt med lov! Synd dock att det började idag för min del, och slutar efter imorgon. Kortvarig ledighet, men ack vad skönt det blir när cashen rullar in på kontot ;).
 


Ny tröja från JFR!

 
Har jobbat hela dagen och sedan gymmat en snabbis. Nu ska jag städa rummet och sedan ta ett riktigt långt, varmt och skönt bad! SÅ välbehövligt. Imorgon är jag helt ledig, så sjukt underbart!


Håkan Hellström <3



Hejheeeej



Hemmagjord pizza - till kokboken

Supergott, och dessutom jätteenkelt att göra! :D


Hemmagjorda energibars

 
Ingredienser:
1 dl havregryn
1 dl solrosfrön
1 dl torkade aprikoser
1 tsk kako
2 äggvitor
Riven kokos efter smak (hehe hade ingen kokos hemma :( )
ev. lite smak, ex honung eller sirap.
 
Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader. Klipp aprikoserna i ganska små bitar. Blanda alla ingredienser i en burk. Forma till en ca 1 cm hög längd. Lägg på ett bakplåtspapper i en ugnssäker form. Grädda i ca 15 min. Skär sedan i bitar. Förvaras i kylskåp.


Karlskrona nästa helg!

 
Har bokat ett rum på detta jättefina hotell i Karlskrona nästa helg! Ska bli jätteskönt att bara komma iväg från Kalmar ett två dagar och slippa tänka på något :D


Nästa nyår..

Nästa nyår är jag förmodligen på något annat ställe, förmodligen något mycket varmare ställe än här i Kalmar! Jag ska verkligen fira nyår på ett varm ställe nästa år. Och allt ska bli så kul och så bra. Ja det ska det. Och det kommer inte finnas något problem alls, utan det ska bara vara kul, varmt och skönt. Ja, så ska det bli!
 


Hår

 
Dessa bilder är tagna för ca 1,5 år sedan. Jag tycker inte så jättemycket om att vara med på bild så hade inte så mycket andra bilder som va bra så domma fick duga ;). Iallafall, det är helt sjukt vad mycket mitt hår har växt! Jag går hela tiden och klagar på att mitt hår aldrig växer och aldrig blir långt, men det har faktiskt blivit skitlångt om man jämför med då, och jag älskar det! Jag ska spara och få så långt hår jag bara kan få! Dock funderar jag på att skaffa den hårfärgen igen? Det är typ min riktiga hårfärg och det skulle vara SÅ skönt att slippa färga det och hålla på, och dessutom tycker jag nästan att jag passar bättre i den hårfärgen? Men jag är alltid rädd för att blondera mig, är rädd att det ska slita FÖR mycket på håret och att jag blir tvungen att klippa av allt.. Men frammot våren kanske, jag ska tänka på det iallafall!


Trerätters igårkväll



RSS 2.0